Reklama

ok

Tovar som objednala 30.8. predpokladaný dátum doručenia 2.9. dnes je 6.9. tovar stále nemám, písala som dva email ohľadom nedoručenia tovaru, na ktoré mi nikto neodpovedal

siroky sortiment, prijatelne ceny, obcas hapruje dodacia lehota

• Rýchlo prišlo kvalitný produkt

• Velký výber produktov
    • Výborné ceny
    • Rýchle dodanie
    • Neviem

Super e-shop

• Poslali ste čo som potreboval rýchlo

Prvý kryt prišiel v poriadku v predošlej objednávke, druhý kryt v tejto objednávke prišiel mierne zdeformovaný a na telefóne nesedí. V ľavom hornom rohu sa vytláča do polovice.

Rýchlosť a hlavne netreba nikam chodiť

• Veľmi profesionálne a super rýchle

Rýchla doprava, tovar zodpovedá zobrazeniu

• Skvele produkty
    • Rychle dodanie

Všetko naozaj v poriadku. Pri osobnom odbere bola zamestnankyňa veľmi zdvorilá a ochotná. Dokonca jej malá dcérka ma pekne pozdravila. Malá kritika: Adresa na osobný odber nie je na web-site e-shopu hneď viditeľná. Odber v centrále, ale žiadna adresa. Čo je škoda, lebo ma to stálo veľa času. Ináč všetko super.

• Super sedi

Rýchly a bez problémov

• Objednané večer, na druhý deň na vydajnom mieste. O samotnom tovare ani nehovorím..objavil som ho náhodou a detailným popisom a som s ním mimoriadne spokojný.
    • Žiadne

Trochu ťažšia komunikácia s obchodom cez aplikáciu Whatsupp. Je potrebné sa pýtať 1 otázku Viackrát kým sa dozviete odpoveď...

• Veľký výber sortimentu
    • Ponúkajú aj rôzne výbehové doplnky pre telefóny (napr. Ochranné sklá panzer glass pre iphone 14 pro max)
    • Cashback skoro pri každej objednávke!
    • Nekompromisné ceny
    • Dodatočné zľavy na už zľavnené produkty
    • Perfektne zabalené a vždy nepoškodené (zásluhy má samozrejme aj spol. Zásielkovňa)

TOP TOP TOP !!! Nemám čo viac dodať. Dokonca aj keď nemajú tovar na sklade tak ho naskladnia do pár dní. Okamžite reagujú na podnety od zákazníkov. Uverejnili dokonca viaceré moje recenzie na produkty.

Objednal som si puzdro na INFINIX NOTE 40 4g ,,,a poslali mi na 5g verziu neodporúčam vôbec!!!!!!!! 8eu v riti

• Dobre ceny, doručenie v pohode.

Nie je

• Široká škála tovaru