Čo mám ohodnotiť, keď som niĉ nedostal?
Dobrý deň!
Pri produkte je jasne uvedené dátum dostupnosti. Produkt máme naskladniť po 16,3.2024. -
- Už je 7-dni od zaplatenia,no žiadny tovar nedorazil
Reakcia obchodu Tocopotrebujes.sk
Žiaľ platbu sme doteraz nedostali, preto sme neexpedovali tovar. Prosím skúste prekontrolovať platbu. -
Komunikácia otrasná.
Tovar ešte nemám a už mi posielajú chujoviny
- Tovar neprišiel prišiel len email o potvrdení objednávky a nič dalej nic viacej.
- zatial som nedostal tovar a chcete info o spokojnosti.
Dobrý deň!
Pri produkte je jasne uvedené dátum dostupnosti. Produkt máme naskladniť po 16,2.2024. -
- Prvá objednávka bola vybavená veľmi rýchlo,až som bol milo prekvapený.
- Keď som urobil 2 objednávku prišlo zaregistrovanie a potom už 4 dní žiadna správa.
Dobrý deň!
Pri produkte je jasne uvedené dátum dostupnosti. Produkt máme naskladniť po 16.2.2024. Pri prvej objednávke produkt bol skladom, ktorý sme ihneď expedovali. -
- Nemam ziadnu info o objednavke
Do dnes Ziadna komunikacia
vyrobok bol v ponuke no v skutocnosti ho nemali, pan volal ci zrusim objednavku alebo pockam. cakam lebo potrebujem ten konkrétny produkt.
tovar som nedostal.
- Dlhé čakanie
Naposledy sa nám z obchodu ozvali, že prijali platbu a odvtedy nič.
Takže ani po 11 dňoch odo dňa zaplatenia tovar nemáme a ani sa nám nik neozval. -
Tovar som objednal, nedodali ste mi ho- Dodacia lehota bola 5 dni . prešlo už 10 dni a neodpovedai ste mi ani na email.
- Tovar, ktorý bol označený skladom ani po týždni nebol vyexpedovaný a doručený.
- Po telefonickej urgencii stále nedoručený a ani žiadna odpoveď.
Nespoľahlivý obchod.
Tovar svieti na zeleno ze je skladom a pri tom nie je...niekto sa o to nestara ako ma
- Jedna katastrofa. Žiadna komunikácia zo strany obchodu, žiadne plnenie objednávky. Tovar, ktorý v čase objednávky svietil ako skladom, neskôr zmenili na nedostupný, zrejme na základe mojej objednávky, no dať mi vedieť o tom sa neunúvajú!
Urobil som chybu, že som si pred objednávkou neprečítal recenzie. Ak to čítate, poučte sa z mojej chyby a nestrácajte čas a nervy s týmto e-shopom.
Vôbec si nevážia zakazníka,nezaleži obchodu na zákaznikovi. Škoda takej činnosti aj ludí,mohli užitocnejsiu vec robiť.
Tovar som do dnešného dňa neobdrzal ani ziadne info o zásielke, absolútne nič,ani obraz ani zvuk. 7 dni prešlo a nič.
- Tovar na sklade vlastne na sklade ani nemaju a dva krat mi zrusili objednavku.
- Na tovar čakám viac než mesiac komunikácia Katastrofa
Chcel som kúpiť náhradné diely na stvorkolku Tao motor Bull 200 čakám od 04.10.2023 dnes je 06.11.2023 písal som email sms volanie z rôznych čísel ledva zdvihli iba sľubujú vyhováraju sa... Potvrdzujúci email som nedostal vôbec že vraj balík je na ceste ale neviem kde ale dobre... Som veľmi sklamaný dávajte si pozor na túto firmu radšej nič nekupujte