Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Cele zle,tovar je uplne iný ako na obrázku lacný smradlavy šmejd kupovaný niekde z temu
    • Nikdy viac
  • 10 %

• Ťažko povedať... Možno len že sa dá objednať.
    • Neodpovedajú na Email
    • Nemožná komunikácia
    • 1 týždne od začiatku komunikácie a stále nič

Obchod s plnými 10 neodporúčam. Objednal som si u nich vec, a pri otázke že daná farba nie je na sklade, či je v pohode iná som odpovedal, že nie je problém, a taktiež online podpora nič.... Odpovedi a zásielky sa mi do dnes nedostalo. Som rád že som si objednal na dobierku a nie s platbou vo pred. Ak môžete radšej sa tomu obchodu vyhnite. Nie je za čo. Ušetril som Vám kopec nervov a problémov.

• 100 %

• Dobra komunikacia, pravidelne informacie o dodavke tovaru, rychle dodanie
  • 100 %

• Rychle dodanie tovaru,cena, vyber
    • Nic

Odporucam

• 10 %

• Pomalé reakce na emaily (reakce po 8 dnech)
    • Po 6 týdnech stále nemám zboží

Zboží v shopu je ve směs z eBay a prodávají hlavně přes slevové portály. Velkou část zboží asi nemají skladem, i když v eshopu tvrdí, že ano. Vím o více lidech, kteří dostali zboží víc jak po 4 týdnech, i když prodejce uvádí dodání do 14 dnů. Na mail, že mi balíček stále nedorazil, jsem dostala odpověď ať vyčkám, že se zpozdili s odesláním. Když jsem pak nedodání řešila se Slevomatem, tvrdí mi, že balíček se jim vrátil (na poště nic nevědí).

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.