- Rychle jednanie
- Nadherne vyrobky
Skvele. Som velmi spokojna. Mam nadherny pamatnik pre mojho syna s gravirovanim.
Dakujem. -
- Široký vyber, rýchle dodanie
- Ok
Rýchle doručenie, super tovar za skvelú cenu! Len odporúčam
- Rychlo,lahko,jednoducho
- Super cena, kvalita, doba dodania. Nemám čo vytknúť. Odporúčam
- všetko OK
nič
Perfektné.
Rýchle dodanie, dobré ceny. Max odporúčam
chcel som priehľadne samolepky.
Reakcia obchodu tlačímato.sk
Dobrý deň, ohľadne záujmu o priesvitné samolepky vo Vašej objednávke uvádzam nasledovné:
- Ponúkame tri základné prevedenia samolepiek: papierové, plastové biele a plastové priesvitné. Takto sú zaradené v kategóriách a u každého produktu je jasne napísané aké má prevedenie.
- Vy ste si objednal papierové samolepky. Táto informácia je pri Vami objednanom produkte jasne uvedená.
- Papierové samolepky samozrejme nie sú priesvitné (osobne som také ešte nevidel).
- V objednávke ste neuviedol poznámku, že máte záujem o priesvitné samolepky a neevidujeme ani inú formu akou by ste nám Váš záujem oznámil.
Mám za to, že ste proste objednal nesprávny produkt. V každom prípade ak mi niečo ušlo a chyba je na našej strane budem Vám vďačný za vysvetlenie a v takomto prípade Vám samozrejme objednávku prerobíme, alebo Vám vrátime peniaze.
Tlacimato.sk -
Som veľmi spokojná, ďakujem
- rýchle vybavenie objednávky, absolútne bez problémov
- super editor na upravu etikety
- nevýhoda žiadna
Spokojnosť
- všetko super
- ceny
- tovar skladom
- rýchla spätná väzba
Ďakujeme
Rýchlo , kvalitne, super cena odporúčam
- Flexibilný, ochotný, dobrý
Objednávku som zadala cez e-shop. Bola veľmi rýchlo vybavená. Tovar, ktorý som potrebovala, mali vo fantastickej cene. Následne ma sami kontaktovali, keďže sme z rovnakého mesta a vyzdvihla som si objednávku osobne. Poplatok za poštovné mi vrátili. Skvelý prístup.
- ohromný sortiment