Predražený ocot

Bolo mi napísané že tovar dorazí do týždňa pod stromček a už je týždeň pomaly po vianociach a ešte stále nebol predaný ani kurierovi

Kvoli zaplatenej objednavke, som musela volat, sami sa neobtazovali zaslat. Vysvetlenie ziadne.

Vraj garantujú doručenie do Vianoc,ak si objednáte do 17.12.2023 .Ja som objednala aj hneď zaplatila 6.12.2023 a nič mi nedorazilo...hanba..objednávka za 66€
    Tovar je fajn,ale ne-doručenie kazí konečný dojem.

Balenie katastrofálne, darček len hodeny v krabici, faktúra dotrhaná a po lepená.... Veľké sklamanie.

Nemôžem hodnotiť niečo čo nedorazilo

Tovar po tyzdni stale nedorazil neviem kde sa stala chyba.. palec dole

• produkty vyzerajú dobre
    • objednala som 10 produktov, prišlo len 9
    • slabá komunikácia obchodu
    • ignorovanie recenzie, žiadne vyjadrenie
    • 2 produkty boli iné ako som objednala
    • moja recenzia sa nedá pridať na stránke e-shopu pod objednaný produkt

Objednala som si cez e-schop balíček "Chilli - Cesta okolo sveta". Objednala som to ako darček. Takže som taktiež vytlačila popis ku každému produktu, ktorý mal byť v balíčku. Vďaka tomu som si všimla, že na miesto 10 kusov produktu, prišlo len 9 kusov. Okrem toho, namiesto dvoch produktov, ktoré sú v popise, mám dva iné produkty.
    Mala som v pláne ešte objednávať, ale to sa už nestane. Na reklamáciu už čas nemám, kedže oslava je koncom tohto mesiaca a reklamácia trvá 30 dní. Taktiež mi príde čudné, že sa nedá pridať moja recenzia pod tento produkt na stránke e-shopu. Tak som pridala recenziu na stránku fb a oni ju skrátka ignorujú. Čakala som od nich aspoň povrchné ospravedlnenie.

• široký vyber
    • ceny
    • kvalitne chilli
    • rychlosť dodania, kvalitne zabalene

nedodani kompletni tovar, na upozornenie mailom žiadna reakcia obchodu . pre mna nova skúsenosť pre obchod strata zakaznikov, kedže čili si davame takmer všade aj do kavy :) vratime sa spať k svojmu overenemu dodavatelovi ktorý ma trochu vyššie sumy ale nebol snimi žiadny problem.

• Cena dobrá, ale kvalita o nicom

Všetky veci co som objednal prišli otvorené a vysypane do balíka.. Prvý a posledný krát som tu nakupoval!!!