- výber tovaru
- prístup zamestnancov
Chodím nakupovať primárne do dvoch predajní Tesco - veľkej petržalskej predajne a Tesco Express na Partizánskej ulici. K tej prvej sa mi ťažko vyjadruje, lebo je aktuálne v rekonštrukcii a aj keď potraviny ostali otvorené, je tam chaos a každú chvíľu dochádza k zmenám umiestnenia tovaru. Aj predtým tam však bol problém niečo nájsť a keď sa spýtate zamestnancov, odpovedajú len veľmi neochotne. Výber samotného tovaru je ale veľký, to treba uznať.
Tesco Express na Partizánskej je veľmi špecifické stiesnenou atmosférou, ktorá v ňom panuje. V ranných hodinách sa v ňom vytvárajú rady podráždených ľudí pri pokladni a je problém sa dopracovať k pultu, kde sú vystavené noviny. Oceňujem však možnosť využitia samoobslužných pokladní a tiež dostupnosť tejto predajne. -
- Ústretovosť,
- čerstvosť
- Málo predavačiek na prevádzke
- strašne otravné zasielanie ponúk typu: https://www.letakomat.sk/tesco/aktualny-letak-hypermarket-od-stredy-17-01-2018/
- Pomerne vysoké ceny niektorých produktov.
V podstate s týmto obchodom nemám žiaden problém.
Bola som veľmi nespokojná, keď sme v Tescu kupovali salámu a opýtali sme sa predávačky, či by nám dala plátok salámy pre malého a ona drzo povedala máte svoju tak si ju rozbaľte. Nikdy viac tam nejdem!