Po dvoch cenových ponukách bolo rozhodnuté... už po prvej obhliadke to bol geniálny prístup. Všetko presne vysvetlené, podané všetky potrebné informácie a dohodnutý ďalší postup. Montáž ktorú realizoval pán Lavroš a jeho kolega Miško Riad bola v top kvalite, precízna práca, ochota, úsmev a dobrá nálada. Určite rada posuniem kontakt aj ďalej.
Ďakujem veľmi pekne.
Lenka - Slovenský Grob -
- šikovný pracovníci a odborne namontované
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný :)
- Precízna práca
- relatívne rýchle dodanie
- vedia čo robia
- niekedy sa im dá až na druhý krát dovolať
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Ďakujeme za spätnú väzbu.
áno, je možné, že mame linky vyťažené. No snažíme sa vždy volať späť. Poprípade sa da nechať správa či mail na [email protected] :)
Tím TeploZima.sk -
- - rýchla a ústretová komunikácia napriek tomu, že klímu sme začali riešiť už v sezóne (na rozdiel od konkurencie)
- - primeraná cena za kvalitu tovaru aj služieb
- - dochvíľnosť a presnosť dohodnutého času montáže
- - veľmi príjemní a šikovní montážnici, žiadne komplikácie počas montáže (servis zatiaľ neviem posúdiť, ešte nebolo treba riešiť)
- - po montáži urobili po sebe poriadok
- - klíma Dainkin Comfora FTXP25L+RXP25L 2,5 kW zatiaľ slúži k max. spkojnosti: máme ju na najslabší výkon, ale chladí podľa potreby, úplne tichá (a to nemáme ani nočný režim a spávame pri nej), kondenz minimálny
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s našimi službami spokojný a tiež s klimatizáciou. Pekné leto praje Tím TeploZima.sk
So spoločnosťou Teplozima som spokojný. Boli ochotní cestovať aj na stredne Slovensko a s prevedením montáže som nadmieru spokojný. Chalani boli šikovní a klímu používame aktívne cela rodina. Vieme si klímu zapnúť aj keď doma nie sme a to je veľké plus. Vrelo odporúčam
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie :) a pozdravujeme na stredné Slovensko
- Úplne ma odignorovali. Dvakrát som ich kontaktoval cez dotazník bez akejkoľvek odozvy.
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Dobrý deň anonymný užívateľ. Veľmi nás mrzí, ak sa stalo, že sme Vás odignorovali. Určite to nebolo naschvál. Napíšte nám prosím na [email protected] Vaše meno a tel. kontakt (prípadne zavolajte 0905 554 553) a vybavíme Vašu požiadavku. Vzhľadom na momentálne prebiehajúce teploty však máme dlhšie čakacie doby na cenové ponuky, či na montáž. Robíme všetko preto, aby sme odpovedali všetkých. Ďakujeme za pochopenie. Tím TeploZima.sk
- Rychlost
Vrelo odporucam firmu Teplozima profi pristup od objednania az po montaz.Klima Samsung funguje na 120% cize najvacsia spokojnost. Dakujem..
Ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste spokojný. Tím TeploZima.sk
- v ponuke aj špičkové klimatizácie
- osobná obhliadka, dokonca bez poplatku
- kvalitná montáž
- skvelé ceny
- výborná komunikácia
- ochotný, milý a ústretový či už montážnici alebo obchodný zśtupca
- o žiadnej zatiaľ neviem
Už dlho sme rozmýšľali nad klimatizáciou a tak sme hľadali firmu, ktorá by dokázala urobiť peknu a kvalitnú prácu. Priateľ našiel na webe teplozima.sk a tak sme pozreli facebook, či tam nebudú fotky. Samozrejme nesklamali a na základe fotografií z montáži sme sa rozhodli pre obhliadku. Obhliadku sme mali v septembri, kde sme pánovi povedali, čo by sme chceli, akú klimatizáciu a on nám na základe našich požiadaviek povedal konečnú cenu a aké jednotky potrebujeme na náš priestor. Klimatizáciu sme dali montovať až dnes 25.02.2019 a cena zostala nezmenená, zaplatili sme presne toľko koľko sme sa pri obhliadke dohodli. S prácou a montážou sme spokojný. Páni si po sebe upratali, odniesli všetok bordel a vysvetlili nám všetko potrebné. Spoločnosť Teplozima môžem len odporúčiť. S ich prístupom, komunikáciou a prácou sme boli nadmieru spokojný. Skutošne profesionálne odvedená práca.
Všetkým odporúčam vysoká kvalita montáže a priebeh kúpi
- viac značiek v ponuke
- poradia podla toho čo potrebujete
- prišli osobne na obhliadku
- nemám
Odporúčam túto firmu, profesionálna montáž a poradenstvo. Dakujem.
Nepodařilo sa mi nastaviť Wi-Fi rozhranie
Napriek objednávke uprostred horúceho leta, prešlo od prvého kontaktu po montáž cca 2 týždne. Skvelý prístup pri objednávke, konzultácii a aj pri montáži. Napriek vŕtaniu zostalo minimum prachu. Po dlhej dobe som bol spokojný s prácou nejakej firmy. 100% odporúčam.
- vlastný montážnici
- profesionalita a hlavne po sebe upratali
- ľudský prístup
- montáže až o 9 dni od objednania( ale pochopil som, prečo sú taký žiadaný)
Na základe recenzií z FB som sa rozhodol pre túto firmu. Vrelo odporúčam.
je mi luto,ze som objednal a tovar nedorazil. upovedomili ma,ze mi ho nedodaju, vraj vadne klimy. nechapem,preco ich aj mesiac po objednavke v e-shope aj nadalej predavaju. nevadi. poucil som sa. som sklamany z nesolidneho obchodu :-(
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu. Momentálne máme skladom viac ako 700 ks klimatizácií , aby sme mohli vyhovieť širokému spektru požiadaviek zákazníkov. Bohužiaľ pri danej klimatizácií bola uvedená dostupnosť tovaru na otázku. Jednalo sa o staršý model. Na základe toho sme Vám ponúkli vyššiu triedu klimatizácie za obdobnú sumu. Na vyšší model Vám bola ponúknutá značná zľava, budeme radi ak ju využijete.
V prípade otázok nás prosím kontaktuje.
Na telefónom čísle sme k dispozícii 24 hodín denne: 0905 554 553
Tím TeploZima.sk -
- komunikacia
- ochota poradit a pomoct (v dnesnom svete je to rarita)
- prehladny eshop
- zariadenie a montaz TOP
Komunikacia so spolocnostou od zaciatku az po koniec na jednotku. Na maily odpisane do par minut, rovnako aj telefonicky dohovor vyborny a presny. Velmi fajn ceny.
Klimatizacia vyborna. Na minutu presne prisli pracovnici. Montaz prebehla skutocne na skvelej urovni. Krasne za sebou poupratovali. Vsetko ostalo cistucke. Ziadne natahovanie. Proste prisli dvaja odbornici, zamontovali, zaskolili...nieje o com. Som si isty, ze sj s pripadnou reklamaciou a servisom to bude rovnako vyborne. URCITE ODPORUCAM vsetkymi desiatimi prstami :-)Reakcia obchodu TeploZima.sk
Ďakujeme p. Bolcarovič za veľmi pozitívnu recenziu. Vážime si to a sme nesmierne šťastní, že ste spokojný. Ak bude akýkoľvek problém (veríme, že nebude) volajte kedykoľvek. Nezabúdajte samozrejme na pravidelný servis klimatizácie, aby Vám vydržala čo najdlhšie a v prípade odporúčania Vás dokonca vieme aj odmeniť. Viac: https://teplozima.sk/montaz-a-servis/zlava-na-servis-klimatizacie/c43691
Pekné leto želá Tím TeploZima.sk -
Profesionálny prístup k riešeniu problému.
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Ďakujeme za spätnú väzbu. Je pre nás dôležité zanechať pozitívny dojem. Veríme, že s klimatizáciou ste spokojný. Prajeme ešte pekné leto. Tím TeploZima.sk
- široký výber
- profesionalita
- ochota
- efektívnosť
- rýchlosť
- -
Spokojnosť! Odporúčam!
Reakcia obchodu TeploZima.sk
ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť.
S pozdravom TeploZima.sk -
- rýchlosť vybavenia
- ochota
- výborný a kvalitný produkt
- záruka
Veľmi vysoká spokojnosť so službami aj produktom a budem ďalej odporúčať.
Reakcia obchodu TeploZima.sk
ďakujeme za hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť.
S pozdravom TeploZima.sk -
- +rýchlosť reakcie na objednávku
- +rýchlosť montáže, do 2h
- +veľmi príjemný personál
- +proste odporúčam
Super!
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Teplozima.sk
- dobry proklientsky pristup,
- solidne vystupovanie uz pri prvom kontakte a aj navsteve a montazi,
- kvalitna prezentacia a poradenstvo pri vybere klimatizacnej jednotky,
- priaznivy pomer kvalita cena,
- kvalitny servis
Odporucam a aj som odporucila tuto firmu svojim znamym
Reakcia obchodu TeploZima.sk
Dobrý deň p. Zuzana, ak sme Vašim známym, kamarátom, rodine montovali klimatizáciu po Vašom odporúčaní, dajte nám vedieť. Automaticky od nás získate zľavu na servis klimatizácie. Ďakujeme za odporúčania. TeploZima.sk