Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Zatiaľ skúsenosť dobra

Bezproblémová komunikácia, rýchle doručenie a kvalitný a pekný tovar, super :)

Je to velmi velke guma tlaci.

• Rýchle vybavenie objednávky, bezproblémové, rýchle doručenie aj v tomto krízovom období

nedodali vsetko co bolo kupene .

• Tovar mi nedosiel vo farbach ako som si objednala

Namiesto čiernych som dostala biele ,bez predošlého upozornenia. Nemám ani ja čas v tejto dobe chodiť na poštu a tovar vrátiť.

• Neinformovali má vopred o pozmeneni objednávky stačilo e-mailom a bolo by to v pohode

Tovar mi síce neprišiel vo farbe akú som chcela ale poslali list v ktorom sa ospravedlnili za zmenu objednávky.

• nakupovala som prvý krát a som spokojná aj s tovarom a aj s dĺžkou dodania

Oválne Rusko je dost veľké a detské Rusko čierne, kt som si objednala mi neprišlo. Namiesto toho som dostala štandardne biele Rusko. To je síce fajn, ale nezodpovedá objednanemu tovaru.

• Rýchle dodanie

Z obchodom so maximálne spokojný keď nemalý moje balenie poslaly mi väčšie za rovnakú cenu.velmy pekne ďakujem je málo predajcov čo by také niečo spravilo môžem len odporučiť.

• dodanie do 24 hodín od objednania

Výborná komunikace a to jsme objednávali z ČR,VŘELE DOPORUČUJI