- Objednavku som zrusil hned na druhy den po objednani.
- Neprisla ziadna reakcia obchodu, kedze som platil kartou, peniaze stale mate.
- Ziadam o okazite vratenie penazi
tovar mešká, ani neviem v akom štádiu je moja objednávka
- V popise bol filter polyester a dodany bol celulozovy volal som tam ale odpoved :mozete tovar vratit
- dlha doba dodania
- pekne obrazky
- ziadna komunikacia zo strany obchodu
- ziadne info o stave nedorucenej objednavky po dobu 30 dni
- vysoka cena dopravy 4.90 + 2 eura manipulacny poplatok
objednane 3 polozky, jedna nie je na sklade co chapem.
2 krat slubene telefonicky ze je tovar na ceste
objednavka 18.2.2018 tovar nemam dodnes 16.3.2018
zo strany obchodu ziadne info, mail, sms, telefonat.
dva krat som telefonoval ja v akom stave to je,
treti krat som objednavku zrusil , objednam si to inde.
neodporucam tento obchod -
po 9 dňoch som v stave čakania na svoju objednávku
- dlhá doba vybavenia
v dnešnej dobe musíte byt promptnejší ,
Tovar vraj nie je na sklade, no doteraz som nedostal vyrozumenie kedy na sklade bude aj napriek tomu že som sa to pokúšal zistiť takmer vyše týžňa. Tri dni mi nikto neodpísal a tak som zrušil objednávku. Na to mi napísali že moju žiadosť posielajú na ekonomické oddelenie. Nie som spokojný so službami tohoto e-shopu.
- Dlhá čakacia doba..
- Bez informovania o meškaní dodania tovaru
Volil by som iný obchod
- počas dvoch týždňov neboli schopní vyriešiť moju objednávku...
nenakupovať!
- má v názve Bosch
- o produktoch vedia ešte menej ako kupujúci
- maximálne neochotný
najhorší e-shop aký som zažil. A to nakupujem na webe okrem potravín takmer všetko. Nezaslúžia si mať v doméne Bosch.
- Objednal som si podľa ponuky Bosch 2-26- Prof., objednávka bola potvrdená, tovar som zaplatil prevodom a nakoniec po zaplatení sa mi dodávateľ ohlásil, že tovar nemá a ponúkol mi typ 2-24 Prof. súhlasil som , potreboval som nejaký stroj a kdožvie či by sa mi bola prevedená platba a včas vrátila.Objednal som si ponúkaný tovar a nakoniec nebol k dispozícii i keď objednávka bola potvrdená. Takéto fóry neznášam.
- 10 dní zaplatené a tovar nikde
- Absolutne hnusny a neprofesionalny pristup, na zakaznickej linke ma odbili, ze oni nie su kompetentni, aby som napisal na mail ale tam mi nikto neodpoveda, no hroza. V zivote som sa nestretol s takou aroganciou. Ked im nieco zaplatite a mate problem, ste osra.. , ved uz ich nezaujmate.
Hnus a nechutenstvo. Rovno pisem aj do Boschu, aby vedeli akych maju distributorov.
- Velmi zla komunikacia z obcbodom,telefo. vobec az po druhom mail
Objednal som tovar s dostupnostou ,,na sklade, a na tovar cakam uz 10dni!
Bol som uvedeny do omylu, keby som poznal skutocnu dostupnost, tovar urcite objednam inde.
Obchod bosch-sk.sk, alebo aj pomocnik.sk rozhodne neodporucam.
Moj prvy a posledny nakup v obchode bosch-sk.sk. -
- Nedodali tov r po 2 t. ???
Skoda ze sme sa takto nedohodli asi celkovu vyhodu tohto obchodu vidim ze v pripade poruchy si po naradie pridu
- mal by to byť autorizovaný obchod
- dobrá cena
- čo z toho keď vám tovar ešte nedorazil
- keď sa prihlásite nie je možnosť prezrieť si stav objednávky
- človek si ani nevšimne či je tovar na sklade. jednoducho keď nie je na sklade, tak to tam má byť napísané a nebudem to objednávať
- keď už ,malo to byť spomenuté v maily objednávky
- objednané 27.9. do dnes 8.10 žiadny mail o stave objednávky, doručenia, proste nič
web stránka mi príde trocha amatérska, nedoručenie tovaru/aspoň mail, že to nemáme a naskladníme vtedy a vtedy by sa zišiel. dnes je štandard doručenia do dvoch dní, obchod by mal popracovať na systéme.
- Dlhsia zarucna doba.