Nič nemôžem hodnotiť, pretože obchod nedáva žiadne informácie, kedy bude tovar doručený, myslím, že šesť dní, na Slovensko, by mal byť dostatočný čas na to, že dostanem aspoň správu, o tovare, keď ešte nie je doručený, ďakujem za skoré vybavenie

• Tovar mi nebol doruceny jedina komunikacia je ziadost o hodnotenie

• Objednal som si podložky 500x500/40 a prišli 500x500/4 mm

• Na telefonicku ziadost mi zdarma pribalili k objednavke kluc na zemne skrutky. Dakujem.
    • Objednavku som urobila 31.5.2022 zaplatila som 1.6.2022, kde mi telefonicky potvrdili, ze moj tovar mi dorucia do 3.6.2022. V objednavke som ziadala den pred dorucenim kuriera, aby ma informoval o doruceni, kedze sa trvale nezdrziavam na uvedenej adrese. V skutocnosti www.TAKETO.sk tovar odoslali zo skladu az 6.6.2022. Kedze sa kurier ozval 15minut pred prichodom, tak musel prist na druhy den, kedze sa mu nechcelo cakat hodinu na moj prichod. Napokon som tovar stastne dostala az o tyzden a to 8.6.2022. Dakujem.
    • Niekolkokrat som komunikoval s panom Svecom, ale nie vzdy ma zapnuty telefon a nie vzdy Vam telefon aj zoberie, kedze firma ma iba jedine cislo a jedineho cloveka na telefone.

po expediciu všetko OK. Potom DPD mail ráno že dnes medzi 8.15 a9.15. Ani telefón. Niekto chodí aj do práce, na op. sálach nie je mail ani telefón. A pritom reklama na green deal, chodili s autom 2x zbytočne, už nech ani nechodia, tovar sa Vám vráti. Predávajte nezamestnaným a dôchodcom, tí sú stále doma. Pánom má byť zákazník nie šofér auta.

• bol mi dodaný poškodený tovar
    • hrdzavý
    • odlúpená farba na niekoľkých miestach
    • oškreté rohy

Tovar mi bol dodaný poškodený. Zospodu hrdzavý, na niekoľkých miestach odlúpená farba, rohy oškreté. Môj prvý a posledný nákup v taketo.sk

• slabá komunikácia, tovar ešte nedoručil

• Prišiel mi úplne iný tovar než som si objednal

Nevýhodou obchodu je to, že v prípade mojej negatívnej reakcie si v obchode už nevedia nájsť čas na chat!

Reakcia obchodu WWW.TAKETO.SK

Dobry den pan Tony,

Vase hodnotenie je pre nas mimoriadne dolezite.

Ale ohodnotili ste skor tovar.
    Napisali ste nam vas postreh, ziadna otazka v chate nebola.
    Snazime sa vzdy reagovat, no vo vasom pripade nebolo na co reagovat.

Tovar sme vam vyexpedovali hned podla vaseho vyberu.

predajca taketo.sk

• nemusel som nikde chodiť ale cena skoro 3-krat vyžšia

je to zavádzanie zákaznikov-nemá to originál certifikát EU je to za pár šupov z CINY-DOBRE PODNIKANIE

Reakcia obchodu WWW.TAKETO.SK

Dobry den,

Mrzí nás, že vám tovar nevyhovoval.
    Vybrali ste si ho vy a vy ho môžete vrátiť.
    Váš tovar má certifikát EU.

Tovar sme vám expresne vyexpedovali a doručili.
    Špecialne vy môžeťe tovar vrátiť kedykoľvek, kľudne aj o mesiac.

Vážime si každého zákazníka a tešíme sa z každej objednávky.

taketo.sk

Dlhá dodacia doba. 10 dní od zaplatenia a tovar stále neprišiel. Pritom uvádzali že je na sklade.