- Rychlost
Veľmi rychle dodanie. Hrnceky su krasne.
Dobry
veľmi rýchle vybavenie a doručenie.
Tričko reklamujem, na rukáve je vyblednutý fľak.
- príjemný a hlavne individuálny prístup k zákazníkovi
Tovar mi bol doručený celkom iný, aký som chcel,
Reakcia obchodu T-ričko
Dobrý deň, nerozumieme na základe čoho ste napísal recenziu ? V čom bol tovar iný oproti objednávke? Snažíli sme sa s Vami spojiť, ale žial nespešne. Ak sme v niečom pochybili, bezodkladne chybu napravíme, le musíte nás kontaktovať. Vdaka a ospraveldnujeme sa za komplikáciu.
Nemám žiadné skúsenosti čakám kedy dostanem tovar.
Seriozne,rýchle a profesionálne...
- Objednala som si dve rúška alfa romeo jedno čiernej farby druhe bielej a však došli mi obe v čiernej k tomu som objednala jeden hrnček alfa romeo a došli mi dokonca dve obidve boli poškodené
Reakcia obchodu T-ričko
Dobrý den, dodnes od Vás nemáme žiadnu reakciu na náš tovar, ani informáciu že by ste bola nespojokná. Ak by ste nás informovala, určite by sme chybu napravili. Ak bolo niečo poškodenie treba najskôr posdiť či sa to nemohlo stať dopravou, za tu mi nemôžeme niesť zodpovednosť. Ale ak nás budete kontaktovať určite bezodkladne napravíme .
- Rýchle dodanie, s objednávkou som veľmi spokojná
- Žiadna
Určite odporúčam. Rýchle dodanie, s objednávkou som spokojná.
Mikina,aj tričko boli v poriadku,ale hrnček prišiel z iným logom a neskoronamiesto wolkswagenu prišla značka alfa Romeo,no takto to darovať nemôžem,je to otras.
Reakcia obchodu T-ričko
Dobrý den, mrzí nás to. Chybu sme obratom napravili a poslali Vám správny hrnček. Dufame, že už je teraz všetko v poriadku.
- kvalitné výrobky
- široký výber produktov
- originálne výrobky
Rychle doručenie
- Rychlosť
- Kvalita textilu
Tričko je ešte krajšie ako na obrázku, materiál príjemný, pohodlný.
Rýchlosť dodania
- Rychlé doručení zboží do ČR. Příjemný materiál mikin.
Moc pěkné .
Veľmi rýchle dodanie, kvalitné zpracovanie. A príjemný, kvalitný materiál mikiny. Za mňa 100% spokojnosť.