Tovar som objednala pred 10timi dňami. V emaili písali, že má prísť do cca 3 dní. Neprišiel ani žiadny email, že by sa vyskytol problém s výrobkom, skladovými zásobami, alebo dobravou.

Hrnčeky som si vybrala kvoli dizajnu loga a nezvycajnemu dizajnu mena. Avsak typ pisma sa nezhoduje,podla mna je to klasicky time new roman,co sa mi nepaci. Logo je v poriadku.

Tovar som doposial neobdržala.

Tričko reklamujem, na rukáve je vyblednutý fľak.

Tovar mi bol doručený celkom iný, aký som chcel,

Reakcia obchodu T-ričko

Dobrý deň, nerozumieme na základe čoho ste napísal recenziu ? V čom bol tovar iný oproti objednávke? Snažíli sme sa s Vami spojiť, ale žial nespešne. Ak sme v niečom pochybili, bezodkladne chybu napravíme, le musíte nás kontaktovať. Vdaka a ospraveldnujeme sa za komplikáciu.

• Objednala som si dve rúška alfa romeo jedno čiernej farby druhe bielej a však došli mi obe v čiernej k tomu som objednala jeden hrnček alfa romeo a došli mi dokonca dve obidve boli poškodené

Reakcia obchodu T-ričko

Dobrý den, dodnes od Vás nemáme žiadnu reakciu na náš tovar, ani informáciu že by ste bola nespojokná. Ak by ste nás informovala, určite by sme chybu napravili. Ak bolo niečo poškodenie treba najskôr posdiť či sa to nemohlo stať dopravou, za tu mi nemôžeme niesť zodpovednosť. Ale ak nás budete kontaktovať určite bezodkladne napravíme .

Mikina,aj tričko boli v poriadku,ale hrnček prišiel z iným logom a neskoronamiesto wolkswagenu prišla značka alfa Romeo,no takto to darovať nemôžem,je to otras.

Reakcia obchodu T-ričko

Dobrý den, mrzí nás to. Chybu sme obratom napravili a poslali Vám správny hrnček. Dufame, že už je teraz všetko v poriadku.

S dodanym tovarom nie som spokojna.
    Povodne som objednala ako darcek tricko panske prislo mi damske .Je to znacny rozdiel a pomylit sa takto hrubo je myslim si, nepripustne aj pri navale objednávok.

Reakcia obchodu T-ričko

Dobrý deň, mrzí nás to. Bezodkladne sme chybu napravili a zaslali Vám nové tričko - správne :-).

Veríme, že nám odpustíte chybu spôsobenú predvianočným "stresom"...

Pekný deň.

• Žiadna informácia o zásielke

Reakcia obchodu T-ričko

ďakujeme za Vašu recenziu.
    Ihneď sme skontrolovali históriu odosielania informácií na Váš e-mail a telefónne číslo. SMS správa k Vám žiaľ nebola doručená z neznámych dôvodov. Je možné, že telefónne číslo nie je správne alebo vznikla chyba pri odosielaní, za čo sa úprimne ospravedlňujeme.
    Problém s informáciami sme dodatočne vyriešili mailom.

Verím, že napriek tejto skúsenosti ste s tričkom spokojná a budeme radi, keď náš obchod navštívite znova.

S priateľským pozdravom,

Mário Buday.