- Urcite nic
Tovar som zaplatil, žiadna komunikacia, tovar neposlali.
Dajte si pozor! -
- Objednal som si 46 veľkosť a prišla mi 40,5. Co je vrchol drzosti a arogancie. Jednoducho podvodnícka stranka
ziadna odpoved z vašej strany ani ked som pisal mail ci bol tovar odoslany
doteraz som tovar nedostal -
Po zaslani objednavky,neprisiel potvrdzujuci email o registrovani objednavky. Neviem,ci teda tovar bol alebo nebol skladom. Stranka uvadzala,ze tovar skladom je. Mal to byt darcek pre deti. Celkovo ma to mrzi.
Reakcia obchodu SWIS-SHOP.sk
Dobrý den, velice se omlouváme, ale objednávka byla v pořádku přijata. Odeslána nebyla, protože nedorazila platba za vaši objednávku i přes urgenci a neuhrazené objednávky jsou po týdnu stornovány.
- Nekomunikujú
Reakcia obchodu SWIS-SHOP.sk
velice nás mrzí vaše zkušenost, ale bohužel vaše platba neobsahovala variabilní symbol a proto došlo ke stornování objednávky systémem. Ihned po vašem emailovém dotazu jsme vám odpověděli, platbu ručně dohledali a objednávku druhý den odeslali. I tak se za zdržení omlouváme a děkujeme za pochopení.
S pozdravem Michal za SWiS-SHOP.SK -
- Strašne dlho trvá donáška
- Dlhá doba dodania
Tovar mi po 10 dňoch nedorazil, takže keď mi príde dotazník a nemám čo hodnotiť tak to hodnotenie takto dopadne. Takže zatiaľ úplne nespokojný
Zimna pletena čiapka mi bola doručena pred vianocami ako som planoval iba že s chybnym poškodenym upletom presne na čele dakujem krasne. Objednal som si na poštu ale posielali to cez zasielkovnu v kotorej kurier vraj spravil chybu a ospravedlnovali sa mi ze to neodovzdal na postu mam dost nikdy viac .
- Dodaná zlá veľkosť BN
- Odbornost? Chcel som poradit s detskymi okuliarmi. Dostal som link na kategoriu Detske okuliare :)
Klasicky eshop so vsetkym co k tomu patri :) vysoky naklad spojeny s vratenim tovaru (posiela sa do CR)
Prisli mi botasky inej velkosti
Reakcia obchodu SWIS-SHOP.sk
Vaše zkušenost nás velmi mrzí a doufáme, že jste již boty poslali zpět, abychom je zdarma vyměnili za správné.
Děkujeme -
Doručený po 7 dňoch, balík roztrhaný, tovar bez obalu hodený v krabici
Reakcia obchodu SWIS-SHOP.sk
Vaše zkušenost s pozdě doručeným a poškozeným balíkem nás mrzí, ale tato stižnost by měla být spíše na zvoleného dopravce, než na nás :-(
Co se balení týče: Nylonové penály a batohy a stejně tak spoustu ostatního zboží, již do dalšího plastového obalu nedáváme, protože jsme se připojili k celosvětové výzvě na mininalizaci plastových obalů.
Za SWiS-SHOP - Michal -
- slow delivery
- no delivery
order #4182002386 in Germany since 7/12/18. no sign of delivery to Ireland 10 days later.
- Zásielka prišla po 7 prác. Dňoch
- Objednavka bola doručena za 9 dni,doba doručenia mala byť 3-5dni,zo strany doručovateĺa žiadna komunikacia
- tovar bol poslaný na nespravnu adresu...
Dostal som inú farbu mikiny ako som chcel
- Dorucenie trvala vacnost
- to čo som potrebovala mali. ale bohužial chyba bola s obchodom.
- v ponuke čo nemajú
prvá skúsensť a predajca sa vôbec nesnažil o uskutočnenie objednávky. Iba sa na to prosto vykašlal a použil hlúpu výhovorku pre nedodanie tovaru.
- Našiel som tam čo ,co som inde nenašiel
- jednoznačne dĺžka doručenia
Reakcia obchodu SWIS-SHOP.sk
ďakujeme za Vašu reakciu. Ak ste nebol spokojný s dĺžkou dodania, môžete nám napísať ako dlho Vám objednávka bola doručovaná? Štandardné doručenie je 2-3 dni. Ďakujeme