- Rýchle dodanie, krásne knižky
- Nemám čo vytknúť obchodu.
- milujem ich kratke videa k jednotlivym knizkam presne na zaklade tych videi viem ci sa to bude mojej dcere pacit
- rychle vybavenie
Nedostala som darcek k nakupu nad 29€ ako bolo na stranke pisane. Po konfrontacii mi bolo povedane ze to plati iba do vypredania zasob a ze nestihli stiahnut reklamu a ospravedlnuju sa. Reklama o darceku tam svietila este skoro dva tyzdne od mojho nakupu aj po intervencii...
- Najlepší výber a vždy najlepšie akcie.
- Jedine + sú niektoré ceny kníh
- Dodanie
- Komunikácia
24.7.objednane a doručené 1.8. (pravdepodobne,vyzera že to cestuje na výdajne miesto.)
Za mňa teda sklamanie. Strašné dlhé dodanie,ceny sú síce fajn,práve preto som tu išla objednať i ked som pôvodne chcela z inej stránky .Nečakala som však že budem čakať týždeň na knihy .Až na môj mail mi odpísali že teda jedna kniha nie je,konkrétne 30.7 a vrátili mi časť sumy .čakala som že teda v ten deň to aj odoslu ale nie, až 31.
Dajte nám chvíľku, nech ju spracujeme. ( Tu by sa skôr hodilo,dajte nám TyZden minimálne ...)ZA MNA NIE!!! -
- Veľmi rýchle dodanie
- Prijateľné ceny
Rýchlo spoľahlivo
Vsetko prebehlo v poriadku
- Široký výber
- Rýchle spracovanie a doručenie objednávky
- Super ceny
Krasne leporela za super cenu, možnosť doručiť do balikovne kvitujem
- široký sortiment
- skvelé ceny
- rychle dodanie, bezpecne balenie
- Super knihy, krásne, poučné, super kvalita, veľký výber
- Nemám
Rada nakupujem v tomto eshope. Všetko je super
- Krásne knižky
- Skvelý výber
Obchod s bohatým výberom nádherných kníh, ktorý ponúka ku každej knihe video, kde si môžte pozrieť celý obsah knihy, čo je asi najväčším pozitívom. Skvelý obchod, bohatý výber a rýchle doručenie. Ďakujem.
Veľmi dobrá skúsenosť, urcite rada opäť nakúpim a odporúčam :)
Vrelo odporúčam. Knižky sú krásne kvalitné náučné. Zaujímavé. Naš syn knihy miluje. Zo svojtky nakupujeme pravidelne využívame ich hlavne pri rehabilitácii a cestovaní v aute. Co nám umožňuje so synom lepšiu spoluprácu.
Výborný e-shop, výborné produkty :-)
- Extra rýchle vybavenie objednávky