Na stránke uvedené, že tovar je skladom ale v skutočnosti ho nemali. Mal to byť darček pre syna a nasledovalo veľké sklamanie keď tovar nedorazil.

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

ďakujeme za reakciu. Okamžite sme Vás informovali, že jedna z položiek, ktorú ste si objednali, nie je skladom. Následne ste na túto informáciu reagovali stornovaním celej objednávky. Ale to samozrejme viete... Prajeme Vám pekný deň. Tím svihadlo.sk

• ...

objednal som...do poznámky...dajte vedieť, či tovar máte skladom a...NIČ !!!!!

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

na poznámku sme Vám reagovali e-mailovo ihneď. Odporúčame pozrieť si spamový priečinok.... Prajeme pekný deň.

Objednala som si tovar ktorý v e-shope mali v ponuke, po objednaní mi bol poslaný mail, že ich to mrzí, ale tento tovar v ponuke nemajú. ...‍♀️. Tak prečo je na stránke??? Sklamanie, škoda.

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

ďakujeme za odozvu. E-shop sa nám aktualizuje automaticky v nočných hodinách, preto ste tovar mohli vidieť ešte skladom. Kontaktovali sme Vás e-mailom a ponúkli iný typ daného tovaru, no na daný e-mail ste k dnešnému dňu nereagovali. Je vhodné komunikovať priamo s e-shopom a nie s "Heurékou", inak pre nás nie je možné danú situáciu riešiť. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň. Tím svihadlo.sk

Tovar ktory je uvedeny ze je skladom, vskutocnosti skladom nie je. Zavadzanie zakaznika. Neaktualny stav e- shopu.

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

ďakujeme za recenziu a prajeme pekný deň! /reagovali sme už e-mailovo/ Tím svihadlo.sk

• Dlhá čakacia doba na dodanie objednaného tovaru :-(

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

informovali sme Vás, že máme dovolenku a tovar bude odosielaný neskôr.... Prajeme pekný deň.

• ako pri väčšine podobných eshopov zavádzajúce info o skladových zásobách, tvar uvádzaný skladom no pritom na sklade nebol a nevedeli kedy príde.

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

ďakujeme za reakciu. Uviedli sme Vám, že tovar doskladníme v utorok po Veľkej noci. Tak sa aj stalo a v ten deň Vám bol aj odoslaný... /aj keď vo všeobecnosti nikto nevie zaručiť na sto percent dodanie tovaru od dodávateľov v určitý deň. Vždy to závisí od prepravnej spoločnosti. Ale v tomto prípade bol termín dodržaný/. Prajeme pekný deň.

Patent daného švihadla je zlý. Hmotnosť držadiel je podstatne nižšia ako vlákna a keďže energia narastá s druhou mocninou rýchlosti, nie je možný rýchlejší švih a je to skôr silové pomalé otáčanie švihadla. Vlastním aj švihadlo napr. s hmotnosťou 1,2 kg, avšak hmotnosť je koncentrovaná do držadiel a je možné švihať veľmi rýchlo. Celkovo teda veľmi nešťastný technický patent.

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

nie sme výrobcovia, tovar dovážame. V takýchto prípadoch /ak ten ktorý zákazník nie je spokojný so samotným produktom/ je vhodné obrátiť sa priamo na výrobcu. Prajeme pekný deň. Tím svihadlo.sk

Obchod neudržuje online databázu tovaru v aktuálnom stave. Tovar, ktorý sme si objednali, nám obchodník vzápätí zrušil, keďže nebol na sklade.

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

aktualizácia e-shopu nám prebieha automaticky po niekoľkých hodinách. Je možné, že zákazník si objedná tovar práve v čase, keď ešte aktualizácia neprebehla. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň. Tím švihadlo.sk.

• Nič nie je skladom. Všetko prekypujú a nemajú ani informácie o extrémnom sklade.
    • Ak si rezervujte viac veci a keď chýba, nerezervujú nič.

Napr v nemali 1kus tovaru a ich odpoveď bola že do pár dni príde. To je OK. Ale keď po viac ako týždni neboli schopný napísať že im stále neprišiel tak som povedal nech pošlú aspoň ten druhý kus tovaru. A by toho nebolo málo tak po ďalšom týždni napísali že ten tiež nie je skladom. Otras. Takéto obchody by nemali existovať. Kašli na zákazníka

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

ďakujeme za reakciu. Môže sa stať, že niektoré druhy tovaru nie sú skladom a sú vypredané /prevažne v tomto predvianočnom období/. Každý predávajúci je závislý od dodávateľov a ak tovar nie je skladom ani u nich, niekedy sa nedá zákazníkovi uviesť presne, kedy bude tovar k dispozícii, nakoľko termíny u dodávateľov sa takisto priebežne menia, čo nie je v našich silách ovplyvniť. Prajeme Vám pekné predvianočné dni.

• Najprv som dostala od obchodu potvrdenie o objednavke a cca v termine dorucenia tovaru som dostala spravu, ze tovar nemaju.

Ak obchod nema tovar, ma to obratom oznamit objednavatelovi.

• rychlost vybavenia objednavky, cena
    • zasielanie poskodeneho, vyskusaneho tovaru bez upozornenia na nedostatky

pozor na pouzity/vyskusany tovar, ktory ponukaju ako novy

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

všetok tovar, ktorý odosielame, je nový. Jedná sa o internetový obchod, kamennú predajňu neprevádzkujeme, preto sa tovar nikdy nevybaľuje a ani neskúša. Po príchode na sklad tovar "odchádza" priamo zákazníkovi. Prajeme pekný deň.

• a posledný
    • kuriér - Slovenská pošta

sklamanie

Reakcia obchodu www.svihadlo.sk

Vaša zásielka bola odoslaná v deň Vašej objednávky. Kuriér Vás kontaktoval na druhý deň. Napriek pokusu druhého doručenia zásielku uložil na pošte. Chyba preto nevznikla na našej strane, ale na strane Slovenskej pošty, čo je nám ľúto.

Prosím prijmite ako kompenzáciu poštovné zdarma pre danú zásielku.

• fotografia nezodpoveda skutocnosti, a nie je tam ani poznamka ze foto je ilustracne.