• Spoľahlivé doručenie

• spokojnost so vsetkym

spokojna som velmi

Som veľmi spokojná. Mimoriadna ochota a pomoc pri výbere.

• Rýchle

• kvalitný výrobok

Super cena, rýchle dodanie

maximálna spokojnosť

• Profesionálny prístup, ochotný poradiť náhradu za už vyradený nedodaný tovar
    • Tovar dodaný nepoškodený, veľmi kvalitné zabalený vzhĺadom k divokej preprave kuriérmi

Moja objednávka bola vybavená rýchlo a bezproblémovo.

• Donáška do domu, tieto služby nám vyhovujú, sme seniori, bohatá ponuka svietidiel na stránke obchodu, máte si z čoho vybrať

• Rýchle dodanie tovaru

Super obchod.Zatial som sním veĺmi spokojná.

• Profesionalita, výborný prístup k zákazníkovi

Tovar na druhý deň po objednaní, mi bol doruceny

uplna spokojnost

Dobrý den.ja som s obchodom spokojný.Dufam že všetky svietidlá budú v poriadku,nakoľko sú zatiaľ uložené.

spokojnost

• Uplne super, nasla som lacnejsi luster a na zaklade toho mi ponukli este vyhodnejsiu cenu

• Veľmi rýchle dodanie

• je to moj oblubeny obchod so svietidlami, su tu ochotni predavaci a produktom rozumeju, je tu ochota poradit aj ozvat sa ked tovar pride atd
    • e-shop nefunguje tak skvele ako kamenna predajna, je to nejaky genericky webshop nalinkovany na skladove informacie dodavatelov. Ani pri filtri "na sklade" sa neda spolahnut ze tovar budete mat rychlo doma. Od 3.4. do 21.4. som cakal na jedno svietidlo, nakoniec som si na predajni vyzdvihol objednavku bez tohto svietidla a na mieste som si kupil nahradu z toho co mali v ponuke. Toto jedno svietidlo sa navyse "nedalo" zrusit, takze nakolko mam e-shop objednavku zaplatebu tak musim cakat kedy im ho cesky dodavatel doda a potom si ho pridem vyzdvihnut. Takyto e-shop doslova nici customer experience a bolo by lepsie pre R1 svietidla tento eshop radsej nemat ako aby fungoval takto.
    • Elegantne mini stropne svietidlo s ledkami na doske s plosnymi spojmi nema kondenzator. Toto sposobuje ze pri vypnutom stave blikne raz za 5sekund, v byte nepouzitelne, je to prilis rusive, pol dna som v piatich obchodoch hladal elektrotechnicku suciastku, nakoniec som mal stastie a nasiel ju v MG Electronic, stala 20centov, bolo nasledne potrebne ju vo vladtbej rezii zapracovst do cokoladky tak aby bola funkcna, podarilo sa a lampa uz neblika. V celej Blave su tieto kondenzatory do svietidiel vypredabe, lebo zakaznici ich zufalo zhanaju do led svietidiel, ktore ich nemaju od vyrovy a potom nefunguju ako maju. Pripomina mi to socik. Na mieste R1 svietidla by som odmietal distribuovat taketo vyrobky. Kedze ich ponukaju tak negativna reputacia ide aj vrub predajne, nielen vyrobcu. Tento problem sa neprejavuje vzdy, len ak je svietidlo blizko alebo daleko od skrinky s isticmi, aj tak by ale mal by kondenzator sucastou kazdeho led svietidla.

Je to moj oblubeny obchod s dobrym timom predavacov a sirokym sortimentom svietidiel. Ich eshop ale kriva na vsetky 4 nohy.

• Ochotní, dokázali poradiť