• Dodaj katastrofa,na stránke je uvedené do 3 dní,my čakáme už týždeň....

• Na stranke maju napisane, ze tovar je skladom na predajni, ale ked som prisiel na predajnu, tak mi bolo vysvetlene, ze tovar je na inom sklade a v sobotu tam nechodia.

• Balenie v ktorom bol objednaný tovar doručený bolo absolútne nedostatočne. Žiarovka prišla rozbitá,lebo bola iba položená na krabici od svietidlá. Celé zabalené iba v bublinkovej fólií. Neoznačene ako krehký tovar!

• Cena
    • Objednal som dva kusy a každý je iného vyhotovenia
    • Jeden kus poškodený lak

Našťastie lampy dávam do dvoch rôznych miestnosti, takže n vadí že sú rôzne. Za to poškodenie by to chcelo ešte 5 euro späť.

• Nemajú aktualizovaný web, veľa produktov "skladom" už nie je dostupných

Svietidlo malo krivo navarené očko tým pádom bola jedna strana dlhšia ako druhá keď sme sa ho snažili vyrovnať tak sa odlomilo a nedalo sa ani zavariť lebo to bol hliník manžel musel vyrobiť nové a namontovať a prispôsobiť,v skratke povedané svietidlo za 150,00eur bolo kazove len sme si to radšej sami opravili lebo reklamácia by možno nebola vybavená ani do leta, takéto je bohužiaľ online nakupovanie mačka vo vreci

• Chýbala mi možnosť poslat cez packetu.
    • Tovar vyzerá v skutočnosti, inak ako na fotke.
    • Nepomer ceny a kvality.

Tovar mi neprišiel

Poslali úplne iné žiarovky ako som si objednal

Objednal som si svietidlá, ktoré neboli skladom, s dodacou dobou 2 týždne. Prišlo mi potvrdenie o objednávke s posunom dátumu dodania o ďalší týždeň, čo bolo stále prijateľné. Ale po ôsmych týždňoch som sa spýtal, ako je na tom moja uhradená objednávka a prišla odpoveď, že lampy sa už nevyrábajú, že skúsia nájsť niečo podobné. Žiaľ ani len náhrada nebola ponúknutá. Preverenie o dostupnosti svietidiel malo byť preverené hneď a nie až po 8. týždňoch od uhradenia, pretože požadované svietidlá mali aj v inej predajni (Anglicko) len zrovna dva dni dozadu sa vypredali.

• Čakal som pridlho na tovar ktorý bol skladom

Obchod na stranke ma napisane Ze zarucuje najlepsiu cenu co vobec nie je pravda. Ano cena je ponuknuta o par euro nadol no nieje vobec lepsia ako iny konkurencny obchod urcity tovar predava. Jedina vyhoda pri mojom nakupe bola o trosicka rychlejsia doprava.

Objednávka nám prišla neúplná a na vybavenie reklamácie máme čakať mesiac... neviem, oni spravia chybu a namiesto toho, aby nám čo najrýchlejšie dodali chýbajúce komponenty budeme čakať mesiac len na ich odozvu, choré

Tovar vôbec nezodpovedá fotke na obrázku , dokonca ani farbou ! Tovar nevratim lebo keď mi posielal emaily nedalo sa ich zobraziť , nesom si istá či by mi poslali peniaze , svietidla ktoré mali ísť do vstupnej chodby , šatníka a kúpeľne , teraz môžem dať do pivnice. Ďakujem pekne !

Tovar mi bol dodany s 1 rozbitým tanierikom.

• tovar bol pouzity

svietidlo ktore som si objednal bolo urcite pouzivane lebo sklo bolo doskrabene a ufulane.Za tu cenu fakt super sluzba -smejdi.....

• Doručili mi iný tovar ako je obrázku na objednanie. Na krabici je ten istý obrázok, v krabici tovar je iný.

• Nevedia poslať správny pocet objednaných kusov naraz!!!

telefonický kontakt - telefon nedostupný

• Nevyhodou obchodu je " zavadzajuce zobrazenie stropneho svietidla, teda obrazok nezodpoveda skutocnej velkosti.