Dobrá komunikácia, rýchle dodanie, kvalitný výrobok
Velky vyber, dobre ceny. V predajnj vedia o com hovoria a k tomu su este prijemni, ochotni poradit a aj odpovedat na hlupe otazky laika.
Obchod na stranke ma napisane Ze zarucuje najlepsiu cenu co vobec nie je pravda. Ano cena je ponuknuta o par euro nadol no nieje vobec lepsia ako iny konkurencny obchod urcity tovar predava. Jedina vyhoda pri mojom nakupe bola o trosicka rychlejsia doprava.
super
- Spokojny
Rýchle dodanie.
- tovar skladom,a zatial nedorazil
Objednávka nám prišla neúplná a na vybavenie reklamácie máme čakať mesiac... neviem, oni spravia chybu a namiesto toho, aby nám čo najrýchlejšie dodali chýbajúce komponenty budeme čakať mesiac len na ich odozvu, choré
- Rychly dovoz
- Velmi rychlo bolo svetlo dorucene, som spokojna!!
- rýchle vybavenie, bez problémov
Luster je pekny, trocha iná farba ako na obrazku ale pasuje aj tak.
Neviem prečo bolo to svietidlo také drahé.
Kebyže si kúpim ešte 5ks dáte mi zľavu?9 -
Tovar vôbec nezodpovedá fotke na obrázku , dokonca ani farbou ! Tovar nevratim lebo keď mi posielal emaily nedalo sa ich zobraziť , nesom si istá či by mi poslali peniaze , svietidla ktoré mali ísť do vstupnej chodby , šatníka a kúpeľne , teraz môžem dať do pivnice. Ďakujem pekne !
- veľký výber
- odborný a ochotný personál
max spokojnosť
- rýchle doručenie spokojná
- jednoducha komunikacia, produkt dorazil , vsetko OK
- Veľmi šikovná partia predajcov - všetko vysvetlia - pomôžu sa zorientovať vo veľkej ponuke- každému odporúčam nakupovať svietidla v tomto obchode kvôli ochote
- široky výber tovaru, a ústretový personal - ktorý vie pekne poradiť