• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Dobre ceny
    • Dodávka nedoručená v sľúbený termín

Tovar nebol doručený po takmer mesiaci, žiadna informácia neprišla ani po mailovom kontakte.

Reakcia obchodu Svietidla.com

Omlouvám se za komplikace s nedodaným svítidlem.
    Věřte, že jsem se snažil Vám vyhovět, i když je u svítidla delší dod. doba. (3 týdny)
    Svítidlo mi bylo nejprve před svátky přislíbeno, ale následně mi bylo dodavatelem sděleno, že má problémy před Vánoci s výrobou, neboť část lidí byly v karanténě a naskladnění se protáhne.. Během té doby jsem zakázku ještě urgoval. Firma díky svátkům byla nyní prakticky zavřena 14 dnů a nyní probíhá inventura. I proto se výroba bohužel protáhla.

tovar po 14 dňoch nedodaný, žiadna komunikácia

Objednany tovar mi neprisiel

Obchod ani neodpovedal kedy objednávka dorazí...

Reakcia obchodu Svietidla.com

Omlouvám se, že jsme na Váš mail zaslaný v neděli reagovali se zpožděním až na poč. nového týdne telefonicky , kde jsme Vás informovali o odeslání zboží.
    Chtěli jsme mít jistotu, že zboží před odesláním je kompletní a v pořádku.

2 týždne po objednaní (tovar mal doraziť za 1-3 týždne) a až po mojom dotaze na stav objednavky mi bolo oznámené, že tovar nie je ani nebude. Ktovie, keby som sa nespýtal možno čakám dodnes

Reakcia obchodu Svietidla.com

Bohužel Vámi objednané zboží výrobce doprodal. Omlouvám se za toto, ale tento výrobce nám neposkytnul zatím on-line náhled skladu. Proto jsme tuto informaci zjistili se zpožděním, když jsme zboží neměli na paletě.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Velmi dlhi cas a nic nedorazilo

Reakcia obchodu Svietidla.com

nerozumím Vaší recenzi, jelikož jsme spolu telefonicky hovořili 8.11., že zboží odesíláme a že k Vám dorazí v pondělí 12.11. (musela Vám i dojít SMS nebo MAIL od GLS), což se i podle Track&Trace stalo a zboží jste již převzal. Vše bylo po telefonu v pořádku. Zboží jsme ihned odeslali, jakmile se nám naskladnilo.

Hezký den
    S pozdravem
    Janíček

• rychla odpoved +poskytnuta zlava 7%

tazko popisat sklamanie, ktore pocitujem z tohto obchodu. Objednal som si svietidla o ktore som mal zaujem, no na druhy den mi ochod odpisal, ze lutuje, ale dodavatel tieto svietidla uz nenaskladnujea ze si mam vybrat ine so zlavou %. Mile, ale o ine som zaujem nemal. Co ma ale najviac vytaca je, ze ak teda uz tieto svietidla dodavatel neposkytuje, tak preco je este stale skoro po dvoch tyzdnoch v ponuke na ich strankach? Zeby marketingovy tah?

• dlhá dodacia doba

Dva týždne nedoručený Tovar bez akejkoľvek informácie, či vôbec niekedy bude.

• ???
    • dodacia lehota , komunikacia

Tovar mi dodany zatial nebol , okrem mailu ze eviduju moju obj. ziadna komunikacia.