Flexibilný, rýchle doručenie

Ďakujeme :)

Mozno blba nahoda pre mna kazdopadne objednane xenony uz neboli na sklade aj ked v case ked ma obchod kontaktoval tak to tam stale svietilo ze to maju na sklade. Objednavku som zrusil a tovar objednal inde. Ponuknuta cena inych xenonov bola o 4€ drahsia az ked som objednal inde tak mi napisali ze ak mam lepsiu cenu tak ju dorovnaju. Teraz ich maju lacnejsie aj o tie 4€. Biznis je biznis. Kazdopadne do buducna nevylucujem dalsi nakup a obchod odporucam aj ked za mna to na 5* nie je.

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu.
    Večer okolo 22 ste si objednali výbojky D4S Osram +200%, ktoré sa už nevyrábajú a už bol vo výpredaji. Vypredali sa, ale údaje na stránke ešte neboli aktualizované. Ďaľší deň ráno ste boli kontaktovaný a informovaný, že už nie su, sú však novšie, lepšie s dlhšou životnosťou a lepšou svietivosťou, sú však drahšie o 4€, ale viem Vám ich dať za pôvodnu cenu. Nesúhlasili ste a objednávku ste chceli zrušiť. Staršiu generáciu sme zo stránky vymazali a novú generáciu sme dali do akcie, nevidím na tom nič zlé. Mrzí, že to nie je na 5 hviezdičiek, ale neviem ako sme mali túto situáciu lepšie vyriešit.

Vsetko OK

Ďakujeme :)

• Extra rychle dorucenie na dalsi den
    • vybojka nainstalovana, funguje dobre

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujeme za kladnú recenziu. Nech slúžia výbojky :)

• Veľmi dobré ceny oproti iným obchodom výborná komunikácia a super rýchle dodanie... Určite odporúčam
    • ......

Určite odporúčam... Cena... Komunikácia... Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujeme za kladnú recenziu :)

Dobré

• Okamžitá spätná väzba a komunikácia 10000%

Bol som prekvapený naozaj večer som tovar objednal o 22:30 a nasledujúci deň okolo 11-tej bol tovar doručený čiže spokojnosť 1000% a odporučil by som určite , kurier bol milí a presný čiže len odporučiť môžem

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujeme veľmi pekne, recenzia veľmi potešila :)

Žiadny problém s dodaním tovaru

ďakujeme pekne za recenziu

• Rýchle dodanie
    • Nič

Ďakujeme

• bezproblémové objednanie, prípadne upresnenie telefonicky

ďakujeme :)

• Veľmi rýchle dodanie
    • Maximálna spokojnosť

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

ďakujem pekne, vážim si to

Spokojnost odporucam

ďakujem :)

• rychlo a spolahlivo

ďakujem :)

Obchod prebehol v poriadku len dorucovatelska spolocnost DPD akosi meni miesta vyzdvihnutia zasielok, ziadne informovanie o stave zasielky a ziadne info o dni alebo case dorucenia

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

ďakujem pekne za recenziu. Nespokojnosť s prepravcom ma mrzí, avšak je pred sviatkami, odberné miesta AlzaBoxy sú plné tak zásielku presunú na iné najbližšie miesto. Treba si zvoliť kuriéra na adresu alebo odberné miesto kamennú predajňu. Týmto by sme problém odstránili. Prepravná spoločnosť informácie o zásielke posiela v emaily (častokrát to je v SPAME) a v deň doručenia SMS (prípadne aplikácia VIBER).
    Pri najbližšej objednávke máte prepravu zdarma.

• Rýchle dodanie
    • Skvelé poradenstvo

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujem pekne za kladnú recenziu

• Tovar prišiel do 48 hodín od objednávky.

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujem, častokrát záleží od prepravcu. Tovar vždy odíde v deň objednávky. Najhoršie je to v období sviatkov

• Rýchlosť, profesionalita

Ďakujem, snažím sa :)

• Veľmi ochotný predajca. Do hodiny vyriešil reklamáciu.

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujem. Nebol dôvod na reklamáciu a i tak som bez problémov vymenil pre spokojnosť zákazníka :)

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.