Reklama

• Zla fakturacia , nedodany konkrétny objednaný tovar ale len podobný , (***Editováno***)

Dobrý deň pán Vilčinský. Odpoviem na všetky Vaše otázky, sťažnosti:
    1. Nespokojný s kvalitou dopravy a dĺžkou dopravy: objednali ste cez víkend, v nedelu sme tovar zabalili a v pondelok ráno bol tovar už v preprave, dodanie nasledujúci pracovný deň. Je nám veľmi ľúto, že prepravné spoločnosti cez víkend nepracujú a tovar sme skôr doručiť nemohli. Bývate 300 km od nás, takže osobné doručenie takisto neprichádza do úvahy. Po BA a okolí by ste to mali doručené ešte v ten deň.
    2. Zlá fakturácia? Faktúra prišla správna, tovar, suma, VS, všetko správne zaevidované.
    3. Nedodaný konkrétny objednaný tovar, ale podobný? Objednali ste si dve žiarovky D3S Osram night breaker +220% XN2, takisto boli dodane dve žiarovky D3S Osram night breaker +220% XN2.
    Nech sa Vám darí, pekný deň

• Rýchle dodanie ,super komunikácia obchodu.

Ďakujeme :)

Rýchle dodanie, výhodná cena. TOP

Tešíme sa, ďakujeme

• Slabá komunikácia s klientmi a presmerovanie zásielky úplne inde kde som si objednal. Ďakujem

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujeme za recenziu. Žial k presmerovaniu došlo z dôvodu technickej poruchy boxu, preto bolo vybrané najbližšie odberné miesto.

Velmi vyhodna cena
    Dobra informovanist o zasielke
    Rychle dorucenie

Ďakujeme pekne

• Rýchle jednanie. Dokonca mi zavolali ohľadom mojej objednávky a opýtali sa na alternatívu.

Ďakujeme za recenziu

• Komunikácia
    • Dostupnosť produktov
    • Super ceny

Nato že boli Vianočné sviatky mi tovar bol doručený pomerne rýchlo. Telefonická či emailová komunikácia na úrovni.

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujeme za recenziu, avšak ste napísali nesprávny dátum dodania tak zle vypočítalo dĺžku prepravy, ale to nevadí. Ďakujeme za recenziu

• Zakúpený tovar som musel vrátiť, pretože nespĺňal svoje technické parametre aj keď bol výrobcom homologizovaný pre moje vozidlo, za čo predávajúci nemôže. Peniaze mi bez problémov obchod vrátil.

Seriózny obchod a aj komunikácia.

Ďakujeme

• Super ochota za mňa áno

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Za nás takisto áno :) ďakujeme

Rýchle dodanie

Ďakujeme

Objednal som si jednu žiarovku do auta a z obchodu mi volali, že mi odporúčajú kúpiť rovno dve, lebo sa zvyknú meniť obe naraz a dali mi možnosť za druhú doplatiť pri preberaní tovaru, takže super skúsenosť.

Ďakujeme za recenziu

Som velmi spokojny,na druhy den mi objednavka aj prisla,spokojnost

Ďakujeme pekne

• Veľmi rýchla reakcia, tovar dodaný ešte v deň, kedy bol objednaný.

Ďakujeme za recenziu :)

• ústretový personál , hravo poradili

• Rýchle dodanie

Ďakujeme za recenziu :)

Parada, volal som k Vam chlapik mi poradil meno si nespominam, ale fakt mily. Vravel, ze mi to viete dorucit do hodiny na adresu v BA, takze uplne TOP a tak to aj bolo do hodky mi to doviezol osobne autom tuna v BA...........dakujem pekne, klobuk dole !

Ďakujeme za recenziu :)

• Veľmi ochotný pán. Odborne poradil, cena bola neporovnateľne nižšia oproti iným obchodom. Tovar mi bol doručený na druhý deň, v sobotu osobne na adresu. Maximálna spokojnosť. Ďakujem

Ďakujeme za recenziu :)

Obchod v ktorom som si objednal tovar mi bol doručený hneď na druhy deň. To sa mi ešte nestalo. Perfektná komunikácia a veľká ochota. Vrelo odporúčam. A to som objednával už druhý krát z tejto firmy.

Reakcia obchodu svetxenonov.sk

Ďakujeme za objednávky, vážime si to

Rýchle vybavenie objednávky.

ďakujeme :)