Objednala som si krepove obliečky a prišli mi bavlnené ...
Vážená paní Beato,
děkujeme za Vaše hodnocení, ale to, že jste obdržela špatné povlečení slyšíme poprvé. A balíček jste si přitom vyzvedla již před 2 dny. Nedala jste nám vědět ani emailem, ani od Vás nemáme nepřijatý hovor, žádné foto o tom, že bylo dodáno špatně. Přitom bychom situaci samozřejmě okamžitě řešili.
Obraťte se tedy prosím na náš e-shop. Děkuji
Kateřina Houdková -
Dosli mi navliecky s inou velkostou ako som si objednala
Objednané návliečky som zadala rozmer 45×45. Prišli v poriadku ale s rozmerom 40×40. Strapeková
- Stále čakam na tovar.
Do dnešného dňa (23.11.) mi nebol doručený tovar ešte zo dňa 10.11.2022
(objednávka č.202200850), hoci peniaze na účte už majú pripísané od 11.11.2022. Firma nereaguje ani na mailové správy. Absolútne žiadna komunikácia. -
- ostra konverzace s pani Houdkovou ohledne prevodu men a udajny nedoplatek
ostra konverzace s pani Houdkovou ohledne prevodu men a udajny nedoplatek - neprofesionalni osobni utok na zakaznika
Vážená paní Ajka,
nevím podle čeho hodnotíte naší konverzaci jako ostrou, po telefonu jsme spolu nemluvily, komunikovaly jsme spolu pouze po emailu . Objednávku jste vytvořila z UK s tím, že potřebujete koupené zboží dodat a darovat na Slovensko jistému pánovi. Nezaplatila jste však plnou hodnotu zboží a když jsem Vás na to upozornila, osočila jste mne z nechuti prodávat, neochotě přispět a pomoci potřebným, napadání Vaší osoby a nevůli doplatit za Vás, i když malou částku, ačkoliv jiné firmy tak učinily.
I my máme své projekty, na které dobrovolně přispíváme - o.s. pro-Contact nebo dlouhodobě sponzorujeme nadační fond Kapka naděje a letos jsme pomohli vybavit lůžkovinami Dětské oddělení onkologie v pražském Motole.
Rozhodně popírám, že bych s Vámi jednala nějak vyhroceně, "údajné nedoplatky" byly fakticky podložené a proč ostatní zákazníci mají zaplatit celou částku a Vy ne ?
S přáním hezkého dne Kateřina Houdková -
- Píše sa pri tovare plyš a dojde Vám mikrovlakno tenké alebo flanel premium.
- Nepíšu skutočnosť.
Absolútne mi nikto nepíše aký je stav objednávky, objednávka doteraz nedošla, pritom zaplatená je.
Vážená paní Dominiko,
v potvrzení Vaší objednávky jste určitě viděla upozornění na prodlouženou expediční lhůtu 2-5 pracovních dní. Věřte, že děláme maximum pro vyřízení objednávek a expedujeme i v sobotu. Dle mé kontroly je Vaše objednávka již připravená čeká na převzetí dopravcem. K.Houdková -
nekvalitny tovar dovezeny z ciny potrhane obliecka a vyhovorka ze to bolo v rychlosti zabalene tak si to nevsimli co posielaju neodporucam a nikdy si neobjednam postoj firmy k zakaznikovy svedci o tom ze tato firma je nezodpovedna
Vážená paní Terezia,
zakoupila jste si povláčky, které bohužel nebyly naším výrobkem, tudíž neprošly bohužel naší výrobní kontrolou. Při expedici objednávky jsme povlaky pravděpodobně špatně zkontrolovali, což se bohužel může stát a za což se znovu omlouvám. Jsme soudní a jsme jen lidé... budeme se snažit, aby se situace neopakovala. Každopádně jsme s Vámi okamžitě začali reklamaci řešit - z Vaší strany však o ní nebyl zájem, nabídli jsme Vám i slevu na další nákup, jako omluvu a kompenzaci. Místo toho se dočkali urážek a zastrašování inspekcí.
Daná situace nás určitě velice mrzí, ale řešit reklamaci jiným způsobem, než dle zákonných reklamačních podmínek bohužel nelze. -
Žiadna komunikácia, platba cez gopay sa neuskutočnila, dva krát som písal že platba nepebehla ako to zaplatím či prevodom, dobierku. Žiadna odpoveď. Až po 10 dňoch zrušili objednávku, lebo som to neuhradí. No určite budem platiť vopred, keď so mnou nikto nekomunikuje. Keby odpísali že čakajú na peniaze, tak to ihneď uhradím. To neverím že sú taký vyťažený. Zvláštny prístup. Aj ja sa musím naháňať, keď chcem zarobiť. Nevadí, kúpil som inde, eshopou je veľa. Asi tak...