- Tovar bol doručený rýchlo, som spokojná
Tovar bol zakúpený ako darček pre osobu v inom meste. Ale pri vypĺňaní objednávky tam už neboli kolonky pre email a telefónne číslo prijímateľa. Takže to všetko išlo cez mňa a ja som musela kontaktovať prijímateľa objednávky, že kuriér už stojí pred domom... Asi by si to žiadalo doplniť chýbajúce kontakty na prijímateľa do objednávky, aby nevznikali takéto absurdné situácie...
Reakcia obchodu www.svetlozkovin.sk
dobrý den,
děkujeme za Váš podnět k chybějícím kontaktům, bohužel již řešíme delší dobu, problém je v systému shopu, který danou volbu nenabízí. Ale budeme tlačit na to, aby bylo opraveno. Svet lozkovin -
- Perfektné
- NIC
- Veľká spokojnost
Kvalitný tovar, žiadne problémy s obchodom
- Objednanie z tepla domova a aj doručenie.
krásny tovar,široký výber
veľmi rýchlo vybavená objednávka
- Široký výber super kvalita
maximálna spokojnosť
- Spoľahlivosť, rýchle dodanie, kvalita tovaru
- Stále čakam na tovar.
som spokojná
- kvalitny vyrobok
- dobra cena
- popis vyrobku zodpoveda realite
- skoda, ze sucastou prikryvky nebol aj nejaky ochranny obal, do ktoreho by sa dala odkladat
- slaba komunikacia - ked mi ani po 3 pracovnych dnoch od momentu skompletizovania objednavky na stane predajcu neprisla ziadna notifikacia od dopravcu, ani len ze to je na ceste alebo trasovacie cislo, tak som kontaktovala obchod emailom, ale ani po 2 pracovnych dnoch neodpovedali. Nastastie, dnes mi uz bol tovar doruceny, tak sa to uz vyriesilo same.
Do dnešného dňa (23.11.) mi nebol doručený tovar ešte zo dňa 10.11.2022
(objednávka č.202200850), hoci peniaze na účte už majú pripísané od 11.11.2022. Firma nereaguje ani na mailové správy. Absolútne žiadna komunikácia. -
- Este neviem zatial som neobjednala od vas toto je prva objednavka.
Tovar, ako na obrázku, spokojnosť.
Rýchle dodanie tovaru - odporúčam obchod. -
super
Bol to môj prvý nákup, všetko prebehlo bez problémov, takže môžem obchod len odporučiť.
- rychle dodanie
- Komunikácia
Objednala som si vankúše na sedenie no nesadol mi rozmer ,boli malé ( moja chyba zle som odmerala veľkosť sedenia ). Nebol problém s vrátením tovaru ani peňazí. Ďakujem milej a ochotnej pani, ktorá mi po zaslaní fotky sedenia pomohla s výberom veľkosti vankúšov. Vankúše mi ušili na mieru vo veľkosti 60x60 cm a sú krásne. Presne podľa mojich predstáv. Ďakujem ešte raz veľmi pekne. Prajem krásny deň.