batoh úplne splnil moj očakávania- vyzerá presne ako na obrazku, kvalitná látka, plno priestoru, vela vrecúšiek na potriedenie drobností ale aj čast “kufor” do ktorého sa veľa zmestí- variabilita použínia
- Veľmi kladne.
Prehľadná stránka, široký sortiment výrobkov za výhodnú cenu.
- Veľký výber
- Super ceny
- Filtrovanie na vysokej úrovni
Odporúčam
- Rýchle vybavenie objednávky
- Batohy sú super, spokojnosť
Odporúčam
Rýchle vybavenie objednavky , spokojnosť .
- Rýchle dodanie. Spokojná s tovarom.
Tovar prišiel veľmi rýchlo, je kvalitný, veľká spokojnosť
Batoh mi došiel v poriadku a bola som prekvapená, ako rýchlo ho doručili. Objednávala som to vo štvrtok večer a hneď pondelok som si ho prebrala v zasielkovni.
- Rýchle dodanie za 2 dni
- Zabalený iba v pevnom plastovom obale, žiadne zbytočné krabice ani výplne navyše
Rychle dodanie tovaru (na druhy den). Dobre ceny. Tovar neposkodeny.
K doprave zadarmo mi chýbalo 0,19 eura. Dúfala som, že dobrý obchodník by to zvážil a pre spokojného zákazníka by už cenu zaokrúhlil nahor.
Reakcia obchodu SvetBatohov.sk
děkujeme za Vaše hodnocení. Objednávky vyřizují z velké části automaty, které jednoduše nemůžou nic samovolně měnit, ale vyřídí objednávku tak, jak si ji zákazník zadá. Samozřejmě si můžete příště do košíku přihodit nějakou drobnost a objednávka se Vám tak automaticky nastaví bez dopravy.
S pozdravem SvetBatohov.sk -
- Žiadne
- široký sortiment
- tovar skladom
- rýchlosť dodania
Rýchle dodanie, bez problémov.
- Od objednávky po dorucenie to trvalo 10dni teraz vnpredvianocnom obdobi. Na moje dotazy co je s objednávkou mi hned milo spätne odpovedali.
- Batohy super dúfam ze deti sa tiež potešia
- Za 5 dni od zakúpenia tovaru nebol obchod schopný pripraviť a expedovali objednávku !!!!! Žiadna komunikácia !!!
Reakcia obchodu SvetBatohov.sk
děkujeme za hodnocení. Jeden z objednaných produktů BOLL Pack-it-sack S byl s uvedenou dostupností do 3 pracovních dnů. Dnes ( 4 pracovní den) jsme kompletní zásilku odeslali k Vám.
Omlouváme se za zdržení.
S pozdravem SvetBatohov.sk