• Keď som chcela vratiť tovar neposlali mi adredu z Packety

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Na vygenerovanie štítku na vrátenie nám stačí napísať požiadavku na e-mail a obratom Vám ju zašleme. Jednoduchý návod pre pohodlné vrátenie nájdete tu: https://www.svetbatohov.sk/zaruka-spokojnosti-ako-vratit/

Vo Vašom e-maile bolo len to, že ste si objednali zlý tovar, brali sme to teda ako odstúpenie od zmluvy. To ako si prajete tovar vrátiť v ňom bohužiaľ nebolo.

Dnes sme Vám teda kód na vrátenie zaslali na e-mail.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom SvetBatohov.sk

K doprave zadarmo mi chýbalo 0,19 eura. Dúfala som, že dobrý obchodník by to zvážil a pre spokojného zákazníka by už cenu zaokrúhlil nahor.

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za Vaše hodnocení. Objednávky vyřizují z velké části automaty, které jednoduše nemůžou nic samovolně měnit, ale vyřídí objednávku tak, jak si ji zákazník zadá. Samozřejmě si můžete příště do košíku přihodit nějakou drobnost a objednávka se Vám tak automaticky nastaví bez dopravy.

S pozdravem SvetBatohov.sk

• Za 5 dni od zakúpenia tovaru nebol obchod schopný pripraviť a expedovali objednávku !!!!! Žiadna komunikácia !!!

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za hodnocení. Jeden z objednaných produktů BOLL Pack-it-sack S byl s uvedenou dostupností do 3 pracovních dnů. Dnes ( 4 pracovní den) jsme kompletní zásilku odeslali k Vám.
    Omlouváme se za zdržení.

S pozdravem SvetBatohov.sk

do dnes mi tovar neprisiel napriek tomu, že na stranke bolo deklarovane, ze bude doruceny do par dni....!

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za hodnocení, dle sledování zásilky se bohužel balíček zdržel v přepravě z důvodu "prekročená kapacita doručovacej trasy". Nyní dle sledování by měl být již pořádku u Vás.

Omlouváme se za zdržení, bohužel v předvánočním období jsou dopravci přetíženi a může dojít ke zdržení, které nejsme schopni ovlivnit.

S pozdravem SvetBatohov.sk

• ak chcete vrátiť tovar, platíte si dosť drahé poštovné znovu

• Prvý nákup a prvá dobrá skúsenosť s obchodom
    • Tovar prišiel dosť rýchlo, ani som nečakal dlho.
    • Tovar bol v poriadku
    • Cena síce bola veľká ale sedí to podľa opisu tovaru.

Trochu som sa sklamal u hadičky, myslel som si že to bude striekať. Ale treba sa do nej trochu zahryznúť. A potom to už funguje. Ale inak tovar je dobrý, splnia to čo o ňom píšu. V lete hladí vodu.

Najlepšia cena, dlho posielali údaje potrebné k platbe za tovar na účet , taktiež dlho trvalo než prišlo potvrdenie o spracovaní platby na ich účet a taktiež dlhá doba dodabia, 6 pracovný deň plus víkend a tovar ešte nedorazil.

• Všetko prebehlo v poriadku i keď s komplikáciami, vrátený tovar prijali a peniaze poslali späť (vak mi dispozične nevyhovoval)
    • zabudli pribaliť darček ktorý bol sľúbený v akcií
    • nevrátili mi poštovné ako tvrdili na svojich stránkach

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za vaše hodnocení.
    Dáreček k objednávce jsme vám slíbili doposlat, ale vzhledem k Vašemu záměru zboží vrátit to již nedávalo smysl a sám jste jej doposlat z tohoto důvodu nechtěl.
    Poštovně ve vaší objednávce bylo zdarma (nebylo tedy co vrace) a hodnota objednávky Vám byla vrácena v plné výši. Vše co tvrdíme na našich stránkách jsme tedy splnili, o to více nás mrzí vaše negativní hodnocení.

S pozdravem tým SvetBatohov.sk

• Dlha cakacia doba, v mojom pripade 8 dni (2 veci, ktore mali skladom)
    • Nutnost cakat na email s udajmy na vyplatenie objednavky, co je mininmalne 24 hodin od toho odkedy mi prislo potvrdenie o prijati objednavky
    • Platba kartou nie je mozna, iba prevodom na ucet. To je dalsich 48 hodin cakania navyse, kym pustia objednany tovar na expediciu
    • Tovar vyexpedovali az tyzden po tom, co prijali moju objednavku (objednany tovar mali skladom)

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme Vaše za hodnocení. Objednávku jsme odesílali 4 pracovní den od objednání. Bohužel poslední kousek pláštěnky, se na skladu nenašel a čekali jsme na další várku od dodavatele.
    Pokud Vám nevyhovuje platba převodem, můžete zvolit dobírku.

Omlouváme se za zdržení a věříme, že budete se zbožím spokojen.

S pozdravem SvetBatohov.sk

21.12 sme objednali detsky kufor s motívom vcielky.Chceli sme info o objednavke, kedy ju budú zasielať. Písali sme 2 maily, kontaktovali sme sa telefonicky a do dnešného dňa žiadna odozva. Sme sklamaný. 1

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za Vaše hodnocení. Provozovna byla od 21.12 do 5.1 uzavřena (jak jsme informovali na každé stránce webu) z důvodu vánočních svátků a inventury. Na Vaše emaily z 24.12 a 27.12 bylo tedy odpovězeno spolu s expedicí zboží v prvním možném termín po novém roce 2.1, tedy ještě dříve než byl oficiální termín otevření.

Děkujeme ze pochopení.

S pozdravem SvetBatohov.sk

všetko prebehlo ohladom dodavky tovaru v poriadku, akurat taška nevydrzala ani minimalny napor, (bola na polovicu zatazena), pretoze sa mi rozdrthol trak na plece na jeho zaciatku pri taske.. v prvych hodinach cesty do zahranicia :(

Pisete ze dodate tovar do 3 dni a ja cakam uz druhy tyzden ziadne informacie o zasielke nic musela som tam volat aby som vedela ci to pride

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za Vaše hodnocení.
    U tohoto batohu byla uvedena dostupnost "Skladem do 3 dnů" tedy, že během 3 pracovních dnů bude batoh naskladněn a následně expedován k Vám. O expedici jsme Vás informovali emailem.
    Bohužel došlo ke ztrátě zásilky přepravcem, a dodnes nebyla nalezena. Standardně pokud dojde ke ztrátě zásilky během přepravy, zasíláme zboží znovu a reklamaci řešíme s přepravcem nezávisle. Zde to bohužel nebylo možné protože batoh byl poslední a nebylo tedy možné ho opakovaně zaslat.

Omlouváme se za komplikace. Bohužel ztrátu zásilky během přepravy už nejsme schopni nijak ovlivnit.

S pozdravem SvetBatohov.cz

Objednala som detský kufor z ruksakom ktorý sme potrebovali súrne a prišla odpoveď že prišiel im jeden kus ale poškodený a na ďalší treba čakať dva týždne tak som objednavku zrusila

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za Vaše hodnocení. Tento dětský kufřík nebyl skladem, proto u něj byla uvedena dostupnost "Na dotaz". Na Váš dotaz ohledně dostupnosti jsme Vás informovali, že další zásilka těchto kufříků dorazí do konce týdne a je již volný poslední 1 kus. Paleta zboží bohužel dorazila z jedné strany promáčknutá a několik kufrů to odneslo, proto jsme je vrátili výrobci.

Omlouváme se za vzniklé komplikace, tohle jsou bohužel situace, které nejsme schopni dopředu předvídat a ovlivnit, zboží se snažíme pečlivě kontrolovat a při sebemenším poškození jej vracíme výrobci tak, aby k zákazníkovi odešlo pouze perfektní zboží.

S pozdravom SvětBatohov.sk

• Edostaok tovaru na sklade

Reakcia obchodu SvetBatohov.sk

děkujeme za hodnocení. Ano tyto kufry nebyly skladem, proto u nich byla uvedena dostupnost "Na dotaz" s poznámkou standardně do 14 dnů. Zaslali jme Vám email s potvrzením dostupnosti do 10-14 dnů, objednávku jste stornoval.
    Snažíme se mít co nejvíce zboží skladem, občas však hlavně v sezóně poptávka převýší nabídku a chvíli trvá něž od výrobce dorazí další.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.
    S pozdravem Tým SvetBatohov.sk