• Dlha dodacia lehota

• Este som nic nedostala ...a su zvedave ze ako som spokojna ..Nie som spokojna ...

Dobrý deň Anita
    Každý zákazník dostal e-mailové avízo o meškajúcej objednávke s ospravedlnením.
    Čo sa týka hodnotenia : na hodnotenie Vás vyzvala priamo heureka.sk
    Napriek tomu verím v spokojnosť s objednanym tovarom

Tovar mi stále nedorazil aj keď bolo napísané že ho majú skladom, čakám už 10 dní. Som sklamaná z tohto obchodu

Dobrý deň
    Nehnevajte sa ale u tohto produktu:

Je jasne napísané že bude dostupný o 5-7 pracovných dní...
    Objednávka bola vytvorená 19.12 - nakoľko boli sviatky dnes je 5ty pracovný deň a zásielka je pripravená k expedícií!

Prosím nezavadzajte potencionálnych nakupujúcich

Napriek tejto recenzií Vám prajeme šťastný nový rok 2019

Ďakujeme za nákup

Team suteren.sk

Dostala som tovar no nesedel mi a tazko sa znimi dalo poradit a doteras este cakam na peniaze kim mi poslu naspet ja us som im balik zas poslala

• Pytate si odporučenie ale tovar ešte nemam,neskutočna dodacia lehota
  • Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Cakam tyzden ..hlavne ze mi pisete o zlave ..a nic sa nedeje...pockam este 1 den a rusim objednavku

Reakcia obchodu Suteren.sk

Dobrý deň na náš e-mail sme dodnes nedostali Vašu odpoveď...
    o nedostupnosti tovaru sme Vás informovali a slušne sme Vám poskytli zľavu na výber alternatívy

• Čakám vyše 10 dni na tovar , stále nic

Dobrý deň Ludo
    Pri všetkej úcte bol ste kontaktovaný o dostupnosti tovaru, následne Vám prišla SMS+ mail v čase keď sme objednávku odosielali
    V čase pridania tejto recenzie bola objednávka už dva dni u nás vybavená
    Túto recenziu berieme ako neobjektívnu a nezaslúženú
    V každom prípade ďakujeme za nákup

• Po dvoch dnoch od dorucenia som vratil jedno tricko spat , lebo mi nevyhovovalo . Vyplnil som ich formular na vratenie tovaru , vytlacil a prilozil do balika spolu s fakturou . Balik som im poslal 19.2. 2018 a do dnesneho dna sa mi nikto neozval a ani mi neboli vratene moje peniaze za tricko . V ziadnom pripade tento obchod neodporucam a budem to dalej riesit !!!

DObrý deň Martin
    Peniaze za vrátený tovar Vám boli vrátené v zákonnej lehote( do 14dní!)
    Lehota pre vyplatenie dobropisovaného tovaru sa počíta dňom prevzatia tovaru, nieto dňom kedy balík pošlete
    V každom prípade sme problém vyriešili a telefonicky sme Vás kontaktovali
    Ďakujeme

• Poskytli zlavu na dalsiu objednavku
    • Informovali ma o nedostupnosti tovaru
    • Neaktualna ponuka

• Neochota, nebolo mozne tovar po Vianociach vymenit. Cez sviatky sa nedalo dovolat a po sviatkoch uz nechceli akceptovat vymenu, ani za doplatenie drahsieho tovaru. Totalne neprozakaznicky. Sklamanie.

Vážený zákazník
    Na výmenu, vrátenie tovaru akceptujeme zákonom stanovenú lehotu a to 14 dní!
    Tak isto ako každému inému zákazníkovi v tejto lehote tovar radi vymeníme, alebo vrátime peniaze :)
    Nevidím dôvod robiť výnimky....
    Prosím pred tým ako objednáte tovar z akéhokoľvek obchodu, prečítajte si OP a skúste ich akceptovať
    Ďakujeme s pozdravom Suteren.sk

Objednal som si big fur parka white, no namiesto toho mi zaslali big fur parka black. Ked som im napisal ohladom toho, povedali mi ze o tom vedia a ze zaslali bielu na inu adresu. A vraj ten ktory si ju kupil ju uz nechce vratit... ze si mam vybrat inu, no s bielou cicou tam uz ziadne neboli. Takze namiesto 150 eurovej vysnenej bundy som vyhodil 150 eur za uplne inu ktoru som ani nechcel, keby je to 20eur je mi to jedno, no nie je

Dobrý deň Kristián
    Myslím, že celú vec sme uzavreli a tým pádom nerozumiem prečo tu píšete polopravdivé informácie....
    Samozrejme, že nám je ľúto ,že sme Vám nedodali Vami vybraný model,i keď bol presne taký ako ste si objednali ,len v kapucni bol rozdiel
    Vy ste mohli tovar vrátiť v zákonnej lehote ,peniaze by Vám boli vrátené :)
    Každopádne ďakujeme za nákup

• Nekonečná dodacia lehota.

Vážený zákazník
    vybral ste si tovar ktorý bol skladom externe s dodacou lehotou 5 prac. dní, Vaša objednávka bola expedovaná 4tý pracovní deň, dodacia lehota bola z našej strany dodržaná!
    Každopádne ďakujeme za nákup
    s pozdravom suteren.sk