Veľmi zlá komunikácia s obchodom.

Prepravca mi poskytol neplatný kód pre Alzabox, naviac sa s prepravcom zo Zvolena nedalo počas 24 h. spojiť.

Kupoval som cez tento obchod prvý krát a žiaľ bolo to sklamanie. Bol mi doručený iný druh tovaru, ako som si objednal. Musel som teda znova čakať na dodanie nového tovaru, musel som opäť ísť na výdajné miesto a riešiť vyzdvihnutie nesprávneho tovaru kuriérom. Čo ma ale najviac sklamalo bol fakt, že mi nebola poskytnutá absolútne žiadna kompenzácia za tieto trampoty s výmenou tovaru. Ak by aspoň bola poskytnutá drobná kompenzácia (zľava, kupón, doprava zdarma alebo niečo podobné), tak OK, nič nepoviem, ale toto bolo naozaj sklamanie. Po tejto skúsenosti mám v pláne skúsiť nákup tohto tovaru v inom e-shope.

nedoporucujem nakup z dovodu ze tovar treba vopred zaplatit,nie je mozne platit az pri dodaní tovaru

Už som sa vyjadril v predchádzajúcom hodnotení.

• Ziadaju platbu vopred

Obchod vyzera vcelku slusne co sa tyka sortimentu, ale zial su 2 veci, pre ktore som nedokoncila objednavku: 1. Potrebovala som iba worcestrovu omacku za cca 6 eur, ale minimalna objednavka je 10 eur, takze musim dokupit hocico co asi ani nevyuzijem. Nevidim dovod, pokial si v objednavke plne hradim aj dopravne naklady... Ja tiez v restauracii neodmietnem zakaznika, ktory si povedzme objedna iba polievku, ze si musi kupit k tomu aj druhe jedlo.....
    2. Platba vopred.... Uz sa mi stalo pri platbach vopred, ze mi tovar nikdy nedosiel a samozrejme ze pre malu objednavku nemam cas niekde chodit nahanat nedodany tovar alebo stratu penazi... Zial pre to velmi nedoverujem eshopom s platbou vopred...

Stornovaná časť objednávky bez vrátenia peňazí.

• Nie je možnosť platiť na dobierku

Ak si myslíte, že ja dám údaje z mojej platobnej karty na internet, ste na veľkom omyle. Radšej to od takejto spoločnosti nekúpim. Prečo robíte dotaz, keď som od vás nič nekúpil. Ď.

Tvrdia , že do 2-4 dní dorazí objednávka , 9 deň a nikde nič

Nedalo sa objednať na dobierku

Nedá sa objednať na dobierku. Čislo, ktoré majú uvedené na stránke je nefunkčné.

• Netesnosť uzáveru na fľaši, čo si predávajúci musel všimnúť.