- ok
- ok
ok
- Keďže sa jednalo o čínsky výrobok, chcel som si stiahnuť návod z webovej stránky obchodu (mám opakujúce problémy so spárovaním sa zariadení), čo sa mi vôbec nepodarilo, a nepodarilo sa mi stiahnuť návody ani na ostatné typy výrobkov.
- žiadne
- nekomunikuje
veľmi opatrne, lebo som žiadal vianočné zabalenie a čierno-striebornú kombináciu hodiniek, no ani sa neozvali pred zaslaním, či áno alebo nie !
Reakcia obchodu SuperTime
Dobrý deň pán Jozef, je nám to veľmi ľúto ale čierno-striebornú kombináciu hodiniek nepredávame a ani sme nikdy nepredávali. V súčasnosti ste si mohli vybrať len čiernu alebo bielu variantu. To, čo ste si objednali sme Vám aj v skutočnosti poslali hneď na druhý deň. Ak však nie ste spokojný s tovarom, máte právo odstúpiť podľa zákona do 14 dní od kúpy tovaru a my Vám obratom zašleme peniaze späť.
Čo sa týka Vianočného zabalenia, túto službu neposkytujeme a to z dôvodu, že zásielky posielame výlučne slovenskou poštou kde reálne hrozí, že darčekovo zabalený produkt by mohol dôjsť poškodený. Preto ich posielame vo výlučne bublinkových obálkach.
Ešte raz nám je ľúto nedorozumenia a dúfame, že nám zachováte svoju priazeň.
Tím Supertime.sk -
- Dobré ceny
- Rýchlosť dodania
- Neviem o žiadnych
Môžem každému odporučiť
- Výborná komunikácia,rýchle dodanie,kvalita tovaru
- Nemá
Bol to môj prvý nákup,som veľmi spokojná,hlavne s rýchlou a príjemnou komunikáciou.Obchod som nepoznala a bola som príjemne prekvapená.
- Super !
- Tovar bol síce zaslaný rýchlo. Ale chcem ho reklamovať lebo hodinky nefungujú zaslala som aj dotaz, na akú adresu ale do dnešného dňa mi nebola daná odpoveď. Tak teraz mám nefunkčné hodinky za ktoré som poctivo zaplatila doma.
Dobrý deň Magdaléna,
bohužiaľ e-mail od Vás nevieme nájsť. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na 0940 975 233 a radi Vám odpovieme. Reklamácie riešime najrýchlejšie ako je to možné a zákazníkom sa vždy snažíme vyjsť v ústrety.
Mrzí ma Vaša negatívna skúsenosť.
Andrej, Supertime.sk -
- oznámenia o stave objednávky
- komunikácia
Tovar bol dodaný rýchlo, ale chýbal slovenský návod, ani po mailovom upozornení predávajúceho nebol dodaný, aj keď je to ich povinnosť podľa zákona.
Reakcia obchodu SuperTime
za nedodanie návodu sa Vám ospravedlňujeme. Stalo sa tak chybou nášho pracovníka. Návod si môžete stiahnuť na supertime.sk/navody
Pekný deň.
Andrej, Supertime.sk