Tovar som objednávala 17.08 no zatiaľ nedošiel
- Veci sú veľmi nekvalitné, po jednom opraní sa nálepky na tričkách odlúpili.
Dva krat som ich oslovila ..ze kedy poslu tricko ... slubene ze poslane a neprislo ...maly sme to ako dar ..zial boli sme na oslave bez darceka ...
Po troch týždňoch zatiaľ nič nedošlo.
Ziadne info o dodani, skrátka nič. Ale ohodnotiť to mail veselo prichádza a aj reklama na dalsie nakúpi a akcie.
Na objednávku mali 10 dní a nemajú čas na napísanie že to nestíhajú
- Žiadna komunikácia zo strany obchodu, tovar neviem kde je a žiadna info v akom štádiu vybavovania a dodania objednávky sa táto objednávka nachádza, telefón nikto nedvíha a na mail nikto neodpovedá
tovar došiel ale nie to čo som si objednala, čo prišlo tričko klasické čo sa dá kúpiť u každého čínana, sedí akurát velkosť ale ani farba ani strih a žiadny potlač no velmi ma to rozčúlilo a sklamalo, a nebolo vobec zabalené
Objednávku som zadala 26.11. Následne mi bol 27.11 doručený e-mail, že moju objednávku potvrdzujú a tovar mi bude doručený do 10 dní - 10 dní je dosť dlhá doba doručenia vzhĺadom k tomu, že som objednávala tovar, ktorý je skladom, ale tak o.k., počkám a budem dúfať, že nakoniec predsa dorazí skôr. Nestalo sa.
5.12 - 9. deň od objednania, prišiel další e-mail , čakala som, že je to info o vyexpedovaní tovaru..nebola. Bol to ten istý e-mail, ako mi bol doručený aj 27.11!!!!! a teda, že moju objednávku potvrdzujú a tovar mi bude doručený do 10 dní... som zvedavá, čo mi napíšu 14-15.12...
Najnespoĺahlivejší obchod, toto som ešte nezažila..
Objednala som aj potlač na dres, keď som objednávala, bol tam popis, že ma pracovníci budú vopred kontaktovať pre upresnenie..doteraz sa mi nik neozval, teda okrem tých 2 e-mailoch že moju objednávku potvrdzujú..
Moj prvý a zároveň posledný nákup na tejto stránke!!!
Snáď tovar dorazí do Vianoc.. -
- Nulova komunikacia. Napisu ze ma budu informovat o objednavke . Uz preslo 10 dni a nikto nic. Po objednanom tovare ani chyru ani slychu!!!!!!!!!
- veľmi dlhá dodacia doba
Velmi dlha dodacia lehota. Pred casom som si tiez od vas objednala tricka a nic. Ani odpoved a vysvetlenie preco nie.
Tovar som objednala pred 11 dňami a zatiaľ mi nebol doručený tovar a ani mail o dobe dodania.
Tovar som si objednala ako darček v dostatočnom predstihu,no žiaľ nedorazil načas. Najprv mi napísali, že ten, ktorý chcem nemaju na sklade,tak mi ponúkli alternatívu, ktorú vraj odošlú ihneď aby mi stihol prísť načas .Tak som súhlasila len preto aby stihol prist.Ale nestalo sa. Takže sme ostali bez darčeka, ktorý sme si vybrali a aj bez alternatívy ktorá mala byť už u nás.
- Po mesiaci nedoruceny tovar
Dlhá doba čakania na tovar objednaný bol 9.7 a dnes je 22.7 a ešte ho nemáme
- Dodnes mi tovar neprišiel
Zavádzajú zákazníka.!!!!
- za 10 dni neboli schopný vybaviť objednávku, po viacerych urgenciach-iba sľuby a výhovorky, mal to byť darček, sľúbili dodržať termín,
- Predávajú to čo nemajú skladom a nie sú schopný to zohnať
Do telefónu mi dvakrát vraveli že bude doručený do dátumu ktorý som potreboval ale nakoniec to tak neprišlo