dnes je presne siedmy deň, kedy som si objednal tovar z tohto eshopu… do dnešného dňa tovar nedorazil

Problém zložitá reklamácia na dlho na vlastné náklady.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Do 7 dní nieste schopný dodať tovar!!!
  • Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Tovar mi prišiel nekompletni

Reakcia obchodu SuperAutoShop

Ďakujeme za vyjadrenie názoru, ale určite nesúhlasíme. Kontaktovali sme zákazníka, ktorý tvrdí, že mu chýbali dva kusy senzorov čo sa môže stať pri množstve objednávok, ktoré vybavujeme aj keď tovar vždy pred odoslaním kontrolujeme.
    Nikto Nás o probléme nekontaktoval ani telefonicky ani emailom, takže nerozumiem z čoho zákazník ohodnotil komunikáciu na 3.
    Vždy sa snažíme o to aby bol zákazník spokojný a každý problém sa dá vyriešiť, ale ak o probléme nevieme tak ho nemôžeme riešiť. Ak aj zákazník nieje spokojný s tovarom je možné ho vrátiť a vrátime platbu späť. Neodporúčanie obchodu sa predsa dáva ak predávajúci odmieta komunikovať, prípadne sa vyhýba odstrániť nedostatky, alebo odmieta vyriešiť daný problém...

Superautoshop

Aj po reklamácii cuvacie senzory prestali fungovať.

To spätné zrkadlo nie je vlastne zrkadlo. Mohlo to byť uvedené v ponuke, v popise.
    Wifi spojenie je často prerušované. Obraz býva zrnitý až sa stráca...

• Rýchlosť dodania, Slovenská pošta
    • Technické údaje nezodpovedajú skutočnosti.
  • Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Tovar bol na stranke opisaný nepravdivo.

Neodporucam

Reakcia obchodu SuperAutoShop

Takého zákazníka ako je tento pán anonym neodporúčame žiadnemu obchodu. Pri tovare sme mali preklep, ktorý neovplyvňoval hlavnú funkciu tovaru pre ktorú bol určený. Za chybu sme sa ospravedlnili a navrhli vrátenie tovaru s následným vrátením vyplatenej sumy a nákladov za dopravu. Bohužiaľ s týmto zákazníkom nebola žiadna rozumná reč. Do dnešného dňa Nám nebolo nič vrátené, takže asi tovar poslúžil. Ľutujeme, sme len ľudia a robíme chyby.
    S pozdravom. SuperAutoShop

• Prepravnu spoločnosť

Obchod áno, ale prepravná spoločnosť už nikdy viac hanba des neochota.

Reakcia obchodu SuperAutoShop

Ďakujeme za recenziu aj keď tým, že neodporúčate prepravnú spoločnosť ste vlastne označili celý eshop. Mrzí Nás nespokojnosť s prepravnou spoločnosťou, ale toto ovplyvniť nedokážeme. V prípade ďalšieho nákupu Nás kontaktujte a môžeme zvoliť aj inú prepravnú spoločnosť aj keď ju nemáme v ponuke.
    S pozdravom. SuperAutoShop