- Tovar je nefunkčný.
Písala som im email ihneď po doručení, že tovar je nefunkčný, ale do dnešného dňa sa mi nikto neozval.
- rychla dodavka
- 5% zlava z dalsieho nakupu
- Tovar nebol v nijakom serioznom obale len v sacku bez popisu , zlozenia, vyrobcu a co je najdolezitejsie bez navodu na pouzitie a navodu na cistenie.
Obchod neviem ani odporucat ani ho neodporucat. Tovar mi hned vyexpedovali. Prakticky do 2 dni som ho mala doma ale neviem odkial ho zobrali. Tovar bol zabaleny len v priehladnom plastovom sacku bez prilozeneho navodu na pouzitie, navodu na starostlivost, bez znacky a uvedeni avyrobcu a bez zlozenia....velmi divne Radsej to nepouzijem.
- CENA :)
- rýchle dodanie
- Predajca neodpovedá na e-maily, číslo na stránke neexistuje a nemám žiadne informácie o tovare, ktorý som si objednala už pred 10 dňami a za ktorý som dopredu zaplatila.
- Vyborne
- Cena,Komunikácia,rýchlosť dodania
Popis produktu slabý, dodanie rýchle
- Rychlost dodania
Objednavka mi bola dodana no nedosla kompletna zaplatila som za 2 olejceky a prisiel mi len jeden.
Tovar mi prišiel číslovanie nesedelo a už viac ako mesiac čakám na výmenu tovaru. Na email nikto nereaguje. Určite nikdy viac.
Tovar dodaný včas , v požadovanej kvalite
- Bezkonkurenčná cena
- Promptné doručenie a dobrá komunikácia obchodu
Odporúčam
Jedny boxerky prisli uz potrhanea ponozky sa nedaju nosit, pripadaju mi skor ako silonky, nez bambus.vlakno, nedaju sa porovnat s tymi, co som si kupil min.rok niekde v kamennom obchode, fejk..
Vesta je skvela,maly je totalny superhrdina.Lenze je tu taka vec,na stranke je uvedene,ze vesta je od 12kg( pre to,sme ju aj kupili,lebo maly vazi len 13,5kg),akurat,ze vesta je v skutocnosti od 15kg/ je to na nej aj napisane.Takze je mu kusok velka.
- Hľadal som produkt a obchod mi bol navrhnutý
- ceny
- možnosti doručenia
- ponuka aroma difúzerov
- graficky slabšie urobená webová stránka obchodu
Bol to môj prvý nákup v tomto obchode,presvedčila ma ponuka a ceny aroma difúzerov v porovnaní s inými webshopmi. Webovú stránku by bolo dobré inovovať, pôsobí dosť jednoducho v dnešnej dobe. S doručeným tovarom som spokojný.
Tovar som objednávala prvý krát cez Sunis a s tričkom - body som bola spokojná až na veľkosť L/XL. Táto veľkosť nezodpovedá štandardným veľkostiam, to číslovanie by sa hodilo skôr k číslu S, alebo XS. No tovar som nevrátila, ale podarovala.
- Výborný prístup, pekný tovar, možnosť osobného odberu . Odporúčam produkty sú kvalitné a spoľahlivé.
- Rýchlosť