Výrobky poznám a som veľmi spokojná. Rýchle doručenie.

rychla dodavka, krasne balenie, darcek k nakupu :-)

Super ceny, veľmi rýchle dodanie a kvalitne zabalený tovar s poďakovaním za objednávku.

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme za hodnotenie aj za dôveru k našim vlasovým značkám produktov.

Určite odporucam,perfektná komunikácia s obchodom…Pani mi dokonca volala,lebo som si nevsimla a chybalo mi len par eur k dokúpeniu a dostala som od nich darcek navyse

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Zdenka, ďakujeme za referenciu a oplatí sa byť registrovaným zákazníkom u nás, lebo každý mesiac je niečo nové alebo získať bonus pre vlasy.

• Rychle vybavenie objednavky, rychle dorucenie, vyborna komunikacia a pri vacsej objednavke nikdy nezabudnu na darcek perfektny eshop s uzasnymi vlasovymi znackami

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Potešenie na našej strane, kliknite si zas :-).

Veľmi rýchle doručenie.

• -rýchlosť vybavenia
    • -osobný prístup

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme, dajte vedieť ako vám vlasy prosperujú na Direct cez náš Instagram Strokowayshop.

Rýchle dodanie, kvalitné produkty

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme za referenciu a nezabudnite pozrieť zvýhodnenú ponuku darčekových balíčkov.

Rychle vybavenie, uzasne produkty

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme, nezabudnite si pozrieť zvýhodnenú ponuku darčekových setov s darčekom zdarma.

• rýchle dodanie
    • široký sortiment

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme krásne, veríme že vlasy ocenia kvalitu vegánskej kozmetiky rovnako ako vy.

• Kvalitné produkty
    • Rýchle doručenie

milé poďakovanie v balíčku

Veľmi pekne dakujeme.

Priehľadná ponuka, kvalitne výrobky, krásne balenie a súčasťou aj poďakovanie

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme veľmi pekne za referenciu, potešilo. Veríme, že aj vaše vlasy budú rovnako spokojné! Stále ponuku rozširujeme, pridajte sa k nám aj na Instagrame, nech máte čerstvé info. Pozdravujem. Mirka S.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Garancia kvality overená priamo z kaderníctva.
    • Kozmetika na vlasy bez umelých prisad.
    • Rýchle doručenie , už na druhý deň prišiel oznam z Packety.
    • Akciové ceny alebo darček k nákupu

Ak ste z Bratislavy a prídete ukázať vlasy priamo do salóna- ochotná pani majiteľka vám na mieste da poradenstvo a odporučí aký produkt a prečo. Priamo v salone si ho viete aj kúpiť a ďalej už pokracovať onlinev nakupe a toto so ocenila ja najviac.

• vyborna komunikacia
    • rychle dorucenie
    • kvalita vyrobkov

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme za referenciu. Dnes sme spustili vynovený eshop - layout aj rozšírili produktovú ponuku o nové značky. Tak veríme, že sa opäť prídete inšpirovať kvalitnou vlasovou kozmetikou k nám. Pekný deň. Mirka S.

Individuálny prístup, vždy najlepšia cena.

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme za referenciu. Snažíme sa pre vlasy to najlepšie. Pridali sme nové značky aj zvýhodné balíčky 2+1. Príďte sa inšpirovať.

• Veľmi ústretová komunikácia

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme za milú referenciu. Vylepšovali sme užívateľské služby na mobilnej verzii, prídite pozrieť.

• Veľká ochota pracovníkov e-shopu pri vybavovaní mojej zákazky

Aj napriek zlyhaniu prepravnej spoločnosti,tovar mi bol osobne doručený,čo ma príjemne prekvapilo.

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme za recenziu aj dôveru v naše služby. Veríme, že s kvalitou vlasovej kozmetiky budete spokojná a oplatilo sa počkať na balíček. Prdajte sa do našej Insta komunity na Strokowayshope, budeme mať k sebe bližšie. Pre zdravé vlasy - Miroslava Stroková

pri kúpe som sa rozhodovala, aký produkt kúpiť, ktorý je vhodný na moje vlasy. Kaderníčka mi venovala čas a poradila.

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Kedykoľvek vám poradíme pri výbere al aj čo sa týka správneho používania. Ak máte pochybnosti o výsledkoch na vlasy, konzultujte s nami. Neváhajte nás kontaktovať ako reagujú vaše vlasy. Pridaje sa do našej Insta komunity na Strokowayshope, budeme mať k sebe bližšie. Pre zdravé vlasy - Miroslava Stroková.

Milá a príjemná komunikácia, kvalitne produkty, rýchle doručenie, profesionalita.
    Som maximálne spokojná.
    Môžem len odporúčať.

Reakcia obchodu STROKOWAY SHOP

Ďakujeme vám za recenziu a sme radi, že nás odporúčate. Ak sa aj vašim vlasom páči účinok vybraných produktov, dajte si poradiť aj keď sa minie. Pridajte sa do našej vlasovej komunity na Instagrame Strokowayshop, budeme mať k sebe bližsie.
    Pre zdravé vlasy - Mirka Stroková