Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Prijemny personal
    • Skvele ceny
    • Rychle dorucenie na adresu
    • Ziadny problem s kvalitou produktu
    • Kratsie otvaracie hodiny ale no big deal :-)

Vsetko vporiadku, pan je velmi ochotny a lahko sa da dorozumiet. Urcite objednam nieco aj nabuduce. Odporučam kazdemu punkovy, metalistovy, skinheadovy a dalsim inym ludom.

• 100 %

• Urobia všetko pre spokojnosť zákazníka

100% spokojnosť. Objednávam si u nich už viac ako 10 rokov a nikdy nebol problém. Keď sa aj nejaký vyskytol z ich strany bola promtna snaha ho vyriešiť k spokojnosti zákazníka.

• 100 %

• Veľka spokojnosť. Ochotný personál, rýchle dodanie tovaru. Super. Ďakujem.

Dobrá cena a originálny tovar,super komunikácia.

• 90 %

Mili zakaznici. Dovolte aby som uviedol veci na pravu mieru. Pan Stejkora sa vyjadril ako sa vyjadril a sami mozete posudit jeho vyjadrovanie a zvelicovanie.....Pre zjednodusenie vec zhrniem asi takto: Pan si objednal zimnu Bundu Drum and Bass ktoru najdete u nas na stranke pod kodom MO19428. Po prevzati zasielky nam poslal formular, ze odstupuje od zmluvy a ziada vratit peniaze, na co ho kolega telefonicky kontaktoval s tym, ze by chcel vediet dovod vratenia tovaru, aby sme vedeli, kde sme pripadne urobili chybu, eventualne co sa mu nepaci. Nejavil vsak zaujem o komunikaciu dookola hovoril ze ma pravo vratit tovar bez udania dovodu, co je samozrejme pravda, takze sme sa dohodli, ze mu tak ako nam prikazuje zakon , vratime plnu sumu, ktoru zaplatil za tovar vratane prepravy. Po tom, ako panovi prisli peniaze na ucet sa este skusal domahat dalsich penazi, a to preplatenia postovneho za odoslanie balika spňt na nasu adresu, co ale niesme povinni urobit. Zaroven som panovi napisal, ze sme mali s jeho neuspokojenou objednavkou dalsiu zbytocnu pracu a prepadla nam suma za prepravu balika k nemu, ktoru sme mu vratili spät na ucet. A ze pokial by s nami normalne komunikoval, vramci zachovania dobrych vztahov by sme mu preplatili aj prepravu tovaru naspat k nam, aj ked to niesme povinny. Zaroven som mu napisal, ze si nabuduce moze objednat radsej niekde inde. Nasledne mi napisal dva maily plne urazok a invektiv a pripojil aj sem na Heureku tuto jednostrannu, tendencnu a vulgarnu recenziu, pricom dokonca tvrdi, ze vulgarny som bol knemu ja.....Tvrdil ze bunda nieje zimna....ano nieje extremne hruba ako lyziarske bundy za 250euro, ale zimna bunda to je, ako udava aj vyrobca. Tvrdi ze olivova cast nieje olivovou...tak sto ludi sto nazorov....Tvrdi ze bunda ma poskodenu potlac, co nieje pravda....Tvrdi, ze sme sa chceli vyhnut vracaniu penazi, ano kolega mu v jednom telefonate ponukal moznost vymeny za iny tovar, co je bezna prax aj v inych obchodoch, neviem co je na tom zleho alebo nepochopitelneho....Kazdopadne, nic z toho nam nepovedal, az v momente, ked som mu odpisal aby si nabuduce radsej objednal inde, ked nema zaujem komunikovat, tak sa rozpisal ako Daniela Steelova.....Celu nasu mailovu komunikaciu mam zalohovanu a telefonicky som s nim nehovoril, takze som ho nemal ako urazit. Naopak staci si pozriet jeho vyjadrovanie a napadanie nielen mojej firmy, ale vulgarne verejne osocovanie mojej fyzickej osoby, ohladom ktoreho veci uz riesi moj pravnik a budeme zvazovat prislusne pravne kroky. Pritom stacilo tak malo....stacilo slusne a hlavne vobec nejako komunikovat ......S pozdravom Jozef Mišún/Stopa revolution style P.S. Ak máte akekolvek otazky ohladom tejto kauzy, kludne mi napiste mail na [email protected] pripadne volajte na 0905 569175 prajem pekny den

• 10 %

• ŽÁDNÁ NENÍ!!! JEDNA VELKÁ KATASTROFA DĚS A HRŮZA!!!! Pan vedoucí by se měl vážně stydět!!!
    • Tých 10% som tam nedal preto, že by som chcel ale pretože som musel, inak by ma to nepustilo ďalej. Inak by som samozrejme hodnotil na 0%
    • ZBOŽÍ PŘIŠLO POŠKOZENÉ/ZNIČENÉ. NÁPIS ABSOLUTNĚ NEČITAT'ELNÝ. ZÁKAZNÍK ZAPLATÍ ZA NOVÉ ZBOŽÍ A PŘIJDE TAKOVÝ ODRBANÝ SHIT, ŠIALENOSŤ, VÁŽNE HNUS!!!!
    • Úplne neprofesionálne a hrubé správanie vedúceho obchodu, ktorý mi do emailu napísal doslova, že už nemám nakupovať na jeho eshope, že mám nakúpiť inde. A čím som sa ako previnil? Toto mi napísal prosím pekne, za to, že som mu vrátil tovar, ktorý mi prišiel POŠKODENÝ a on sa ku mne zachoval takto. Z toho je aspoň vidieť, že pan vedoucí je naozaj hrubý neotesanec, ktorý sa absolútne nevie správať k svojim zákazníkom! To je vrchol toto ako vedúci napísať priamo zákazníkovi. Samozrejme vôbec ma to nemrzí, pretože z tohto eshopu by som už neobjednal nič nikdy viac!
    • FARBY ANI POPIS TOVARU NEODPOVEDAJÚ SKUTOČNOSTI. V popise bolo, že farba je olivová, pritom v reále ako olivová rozhodne nevyzerala. Ďalšia vec bola, že v popise bolo napísané že je to zimná bunda, aká je zateplená a ja neviem čo ešte všetko a pritom to čo prišlo, rozhodne zimnú bundu nepripomína ani omylom. Aká si predražená, jesenná možná jarná bundička, ktorá by v zimne určite nezahriala. Sú to klamstvá, klamná reklama nič viac!!!
    • Kvalita oblečenia v skutočnosti vyzerá ešte horšie ako handry z Aliexpesu
    • To hlavné prečo som bundu kupoval, nápis drum and bass bol na nej viditeľne poškodený/nečitateľný.
    • Naozaj príšerné, zákazník si zaplatí za nové a keď mi balík došiel a ja bundu vytiahol z krabice, chcelo sa mi vážne plakať za tie prachy, ťažká hanba!!!
    • Určite by som si rozmyslel nákup na tomto eshope a hlavne všetko kontrolovať!!!
    • Eshop nemá najmenší problém zákazníkovi odoslať poškodený tovar a ešte k tomu sa musí doprošovať o svoje peniaze!!!
    • TOTÁLNE NEPROFESIONÁLNE ,VEĽA HRUBÉ ROKOVANIE A SPRÁVANIE K ZÁKAZNÍKOVI. A TO HLAVNE OD PANA VEDÚCEHO MISUNA!
    • NECHCÚ VRACET PENIAZE ZA VRÁTENÝ TOVAR!!! EŠTE NA VÁS BUDÚ NEPRIAJEMNÉ A HNUSNÉ HLAVNE PÁN VEDÚCI a to všetko za to, že som chcel iba vrátiť poškodený tovar do 14 dní, na čo mám zo zákona vlastne právo.
    • Do emailu mi priamo pán vedúci napísal, že teraz citujem,, nabudúce si objednávajte inde,, hanba, toto keď vedúci obchodu napíše zákazníkovi, hanbite sa naozaj veľa. To už vážne o niečom svedčí, aký katastrofálny prístup máte k zákazníkom. A to celé mi napísal vlastne prečo? Pretože kvalita tovaru je tragédia a vrátil som im späť poškodený tovar. Tak presne za toto mi pán vedúci napísal, že už nemám nakupovať na jeho eshope.
    • Tovar nezodpovedá vzhľadovo, tak ako na obrázku z netu. Je to celé klamné.
    • HUMUS!!!! V ŽIVOTE BY SOM TAM UŽ NIKDY NIČ NEOBJEDNAL!!!!
    • Chýba možnosť platby kartou online
    • Pán vedúci nemá problém zákazníkom tiež klamať. Napísal, že má maximálne jedného nespokojného zákazníka za rok. Čo je naozaj nereálne, keď sa odvinieme od kvality tovaru a skutočne hrubého prístupu k zákazníkom. Pokiaľ zákazník niečo vráti, že sa mu nepozdáva alebo jednoducho a nie je s tovarom spokojný a vráti ho do 14 dní, tak či tak sa dá povedať, že bol teda zákazník nespokojný s tým čo mu prišlo. Takže týmto nám tu chcete povedať, že máte odstúpenie od kúpnej zmluvy ako raz za rok? Ha: D nebuďte smiešny pane vedoucí!!
    • Pán vedúci nemá tiež problém vyhrážať zákazníkovi cez smsku, to je vážne úbohé!!!
    • TAK TOHTO MA NAOPAK VEĽMI POBAVILO..... Tak tiež pán vedúci si toho o sebe veľmi myslí: D keby ste to ešte náhodou nevedeli, tak mal asi nejaký mokrý sen, že je zápasníkom v MMA :DDD no ty kraaaaaaso :DDD mám z teba vážne dosť :DDDDDD pobavils... xDxDxDxDxDxDxDxDxD
    • Naozaj veľmi zlá kvalita potlače na oblečení
    • **Samé klamstvá! Nikto sa ma v skutočnosti nepýtal, prečo chcem tovar vrátiť!**
    • Nakoniec to dopadlo tak, že nemám ani bundu a ešte som prišiel o 370 Kč, kvôli tomu že sa tu niekto neštíti predávať poškodené oblečenie, príšerné ale čo už...
    • Peniaze čo mi prišli späť mi absolútne nepokryli moje náklady na vrátenie tovaru.....
    • **** VÁŽNE ŠKODA, ŽE TU NEJDÚ PRIDÁVAŤ TREBA I FOTKY. ABY SOM MOHOL ZDIEĽAŤ AKÝ POŠKODENÝ POTLAČ MI NA BUNDE PRIŠEL A ŽE PÁN VEDÚCI VO SVOJOM TEXTE, KDE SA SNAŽÍ OSPRAVODLIVNIŤ AKORÁT KLAME A NIČ INÉ.. PÍŠE ŽE TO NIE JE PRAVDA, ŽE POTLAČ POŠKODENÝ NEBOL. KAŽDOPÁDNE JA SÁM SOM PREDAJ VIDEL, ČO MI PRIŠLO DOMOV., TAK SNAD VÍM NE??? Pouze ďalší zúfalý pokus tu niečo zachrániť, pritom je to vážne humus, ako si môžete dovoliť tu takto pred všetkými klamať. Však aj vaši zamestnanci veľmi dobre vedia a videli čo prišlo v balíku, takže veľmi dobre museli vidieť, že je potlač poškodená a teraz si tu čítajú, že asi mali vtedy nejaké halucinácie, keď videli poškodenú potlač ale tu na Heuréke si priamo od svojho šéfa prečítajú, že potlač vlastne zničená nebola. Robíte hanbu všetkým svojim zamestnancom tak už sa spamätajte!!!!
    • :D naozaj ste na smich pán vedúci, že ste si na to musel vziať aj právnika :DDD to si hovoríte že ste chlap? Keď sa vyhrážate cez esemes správy zákazníkovej že mu chcete dát přez hubu????? Tak to ste naozaj vela drsný mmm
    • Utekajte sa vy plakať na ramene právnikovi Pán Jozef Mišún xDDD
    • Ešte by ma zaujímalo, koľkým ľuďom ste zaplatili pán vedúci, aby urobili také prehnane okaté recenzie v štýle urobia všetko pre spokojnosť zákazníka. Recenzie, ktoré sú vynútené, to je jedna veľká faloš. Nikto sa nedozvie, či v skutočnosti tí ľudia ktorým ste povedal nech vám na obchod napíšu kladnú recenziu naozaj v obchode niečo kupovali alebo to máte iba celé podplatené.

*****Recenzia bola editovaná z dôvodu obsahu vulgarizmov a tapetovania profilu obchodu opakujúcimi sa informáciami - Heureka.*****

Žiadna Heuréka mi v žiadnom prípade nezabráni, aby sa ostatní ľudia dozvedeli pravdu. Budem to prepisovať tak dlho a bez vulgarizmov, že to tam nechať nakoniec jednoducho musíte a nezáujem! Budem si to kontrolovať do tej doby, než si každý prečíta ako to na tomto eshope chodí a aký naozaj hrubý a neprofesionálny prístup môžete čakať od pána vedúceho!! Budete tu mazať pravdu?

OSTATNÍ ZÁKAZNÍCI PRECOV TIEŽ MAJÚ PRÁVO VEDIEŤ PRAVDU OD TOHO JE TO HEUREKA

UŽ NIKDY VIAC!!!
    Keď som zistil v akom stave mi tovar prišiel, okamžite som tlačil formulár na odstúpenie od kúpnej zmluvy a posielal balík na vlastné náklady späť do eshopu. Neskôr som mal telefonát, čo s tým chcem urobiť či by som si namiesto toho nevybral niečo iné. Rozhodne nič také som nemal v pláne a dosť na mňa tlačili, aby som im tam tie peniaze nechal. Takže už druhýkrát som povedal, že chcem vrátiť peniaze a to spôsobom odstúpenia od kúpnej zmluvy do 14 dní a to bez udania dôvodu. Čo sa stalo potom ma naozaj zarazilo! Dostal som email od pána vedúceho, kde mi vyložene vyčítal, že som si dovolil mu tovar vrátiť a že som ani nechcel uviesť prečo. Takže po prvé, nikto Vám nemusí podľa zákonníka vysvetľovať, prečo chce tovar do 14 dní vrátiť. Na to mám snáď zo zákona predsa nárok, ako sa píše všade v obchodných podmienkach. A to na mňa ako eshop dosť tlačili a boli nepríjemní za to, že im chcem vrátiť tovar, s ktorým nie som spokojný. Naozaj toľko zúfalých pokusov si tie peniaze nechať to je vážne hnus! Tá zúfalosť z nich bola cítiť aj cez ten telefón. Je to vážne otravné a dosť zúfalé konanie. Za každú cenu zákazníka prehovoriť a nalákať ho na niečo čo vôbec nechce, len aby mu nemuseli vracať jeho peniaze! A to že na mňa pán vedúci bol neskutočne hrubý za to, že som odmietol udať dôvod prečo tovar vraciam do 14 dní, to je vážne vrchol všetkého!!!!!
    Najväčším sklamaním bol rovnako pán vedúci, ktorý mi cez email vyčítal to, že musel v práci robiť. Katastrofálne naozaj. Toto som ešte nezažil. Aby mi priamo vedúci vyčítal to, že musel zaplatiť človeka, aby balík vybavil, zabalil a poslal k dopravcovi. Že jeho účtovník musel vyplniť pár papierov a sám šéf že musel zapnúť PC a poslať platbu späť! Preboha, veď tí ľudia sú tam za to platení!!! Je to ich práca snáď. Zamestnanec to má snáď v popise práce, že balík nachystá, zabalí a odošle prepravcovi. Účtovník to má snáď aj v popise práce, že robí dokumentáciu a fakturáciu ohľadom vráteného tovaru. Však je za to predsa platená nie? Hrozný fakt, že som si dovolil po panu veducím aby v práci siahol na prácu. Alebo z toho bol tak šialene prepracovaný, že musel urobiť niečo na počítači keď bol v práci rovnako tak platený ako zvyšok jeho zamestnancov, to je naozaj smiešne!!!!
    Že mi tu budete plakať, koľko s tým máte práce, však od čoho tam potom ste? to je vážne vrchol...Že na mě budete hnusní za to, že účetní musela strornovat objednávku. Stále nechápem čo ste sa mi snažili vyčítať, čo všetko ste museli urobiť preto, aby ste vrátili peniaze za tovar, ktorý vám zákazník vrátil preto, že predávate šunty a nekvalitné handry.!!!

Nech sa zákazníci dozvedia pravdu, tu už nemáte čo mazať, žiadne vulgarizmy ani mená. Však to ani nie je potrebné. Všetci vieme o kom je reč, nie je nič jednoduchšie ako si nabehnúť na google a vyhľadať si majiteľa firmy stopa-revolution style!

Vaše vyjadrenie vyššie na túto vec je absolútne o ničom. Všetci tu už vieme, že predávate nekvalitné a poškodené handry. Vy už tu nemáte čo uvádzať na pravú mieru. Čo si tam chcete nahovárať? Že ste mi neposlali viditeľne poškodený/zničený nápis na bunde ktorú som si objednal? Keby Vám prišla v takomto stave a ešte k tomu si zaplatil za nový, rozhodne ani vy a nikto iný by si takýto tovar nenechal!!! A nesnažte sa mi láskavo naklamať niečo ako že ste o tom nevedeli. ŽÁDNÉ ZVELIČOVANIE--Potlač bol VIDITEĽNE a to na prvý pohľad zničený! Posielate poškodené veci a absolútne s tým nemáte ako eshop žiadny problém. Toto vám už nikto nezmaže, všetci to tu na Heuréke uvidíme;)) Hanba Vám!

• 90 %

• Príjemný personál objednávku som objednala cez internet, veľmi ochotní.
    • Tovar mali hneď na sklade a ešte v ten deň mi ho poslali. Objednala som v štvrtok pondelok ráno prišiel balík.
    • Veľmi kvalitne tričko s dobrou potlačou dúfam že darček poteší
    • Obchod naozaj odporúčam a určite ešte niečo objednám
    • Trošku chaos pri doručení ale nič čo by sa nedalo vyriešiť
  • 100 %

• Kvalita,Cena,Rýchlosť vybavenia objednávky,Priaťelský a profesionálny prístup obchodníka,
    • Nič

Tento obchod jedine odporučam.V každej objednávke som našiel i niešo navyše čo milo prekvapí.

• 20 %

• pomerne dobrá cena
    • nekvalitná potlač u viacerých produktov
    • malý výber
    • totálny amaterizmus

Tričká, mikiny a našívky s podtlačou predáva za pomerne dobré ceny ale keď vám podtlač s nich opuká po druhom praní tak tá cena už sa nezdá taká dobrá.
    Taktiež tričko UNION JACK- Britská vlajka za 16€ na obrázku je úplne iné tričko ako v skutočnosti po strihu aj kvalite.
    Obchod má taktiež veľmi malý výber kapiel. Nájdete tam tisíce produktov Načo Názov, Exploited, Metallica ale o kapelách ako je Partisans, Outcasts či Peter and test tube babies tam nenájdete ani odznak.
    Tento obchod je dobrý pre hlúpeho špinavého punkáča alebo debilného metalistu ktorý vyhodí peniaze za nekvalitné tričko kvôli nadpisu Exploited.

• spolahlivost
    • profesionalny pristup
    • rychlost
    • kvalita tovaru

Seriozny pristup k zakaznikovi, rychle a spolahlive dodanie objednaneho tovaru, velmi profesionalny pristup k vybaveniu objednavky,
    Vrelo odporucam vyuzit sluzby tohto internetoveho obchodu.

• 100 %

• milý a VELMI ochotný personál
    • obrovský výběr
    • nízké ceny
    • zvlášť sekce s info o posílání do ČR
    • u cen v eurech i ceny v Kč
    • při objednávce nad 80 euro poštovné zdarma
    • rychlá odpověď na e-maily
    • e-shop není moc aktualizovaný, mají vystavené věci, které nemají na skladě, je tudíž lepší se nejdřív zeptat

Měla jsem objednané zboží přes 80 euro, ale kvůli tomu, že něco nebylo na skladě, celková cena vyšla pod. Myslela jsem, že budu platit poštovné, avšak při převzetí jsem zjistila, že mi žádné poštovné naúčtováno nebylo, a to mě velice mile překvapilo.

Vřele doporučuji a rozhodně zde ještě plánuji nakoupit!

• Cena
    • Ochota predaja
    • Kvalita materialu
    • Nic

Spokojnost

• Rychle dodanie, rychla výmena :) vsetko Ok

Ok ok ok ok

• 100 %

Dakujeme pekne za pozitivne recenzie, budeme sa snazit este zlepsovat a vychytat este nejake tie muchy :-). A ten anonym s negatívnymi vymyslami asi napisala nespokojna konkurencia :-) Majte sa vsetci fain Josko/Stopa

• - skvelá komunikácia
    • - pomoc s výberom veľkosti
    • - rýchle dodanie

Môžem tento eshop jedine odporučiť, jeden z najlepších eshopov v akých som kedy nakupovala. Palec hore.

• 100 %

• Najlepší eshop s tričkami aký poznám
    • Milý personál
    • keď je problém snažia sa ho vyriešiť
    • rýchlo dodané,bez poškodenia
    • síce v Púchove majú maličkú predajňu, no sú vždy ochotný

Najlepší obchod :)

• 10 %

• neprofesionalny pristup,hrube jednanie,skuste neprevzat zasielku a ste urazany,ponizovany...

tento obchod ma mozno nizke ceny,ale clovek ktory to tam vedie je neprofesionalny,so zakaznikmi komunikuje ako s kamaratmi,tyka im bez ohladu na vek a ked sa vyskytne akykolvek problem tak uraza a ponizuje.

• Veľmi milý personál
    • Rýchle dodanie
    • Najvýhodnejšie ceny
    • Tovar prišiel rýchlo a nepoškodený pekný ako sa sluší a patrí na dobrý E-Shop
    • ĎAKUJEM IDEM OBJEDNÁVAŤ ZNOVA!!!

Tovar prišiel rýchlo som s ním spokojný určite opakujem a to na heureku ani inde povacsine nekomentujem ale tento eshop si to rozhodne zasluzi

• milý chalani
    • osobne mi zavolali a všetko sme dohodli
    • dobrý prístup
    • nízka cena
    • rýchle dodanie

Tovar mi prišiel do 2 dní a to som ho objednával niekedy o 1 v noci. Ceny uplne super nízke poštovné dá sa s nimi dohodnúť :)