Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Hrozna firma, poslali nám poškodený výrobok a nechcú nám prijať reklamáciu. Neodpisuju na maily a dovolať sa tam nedá. Uz nikdy by som tam nič neobjednala. Este som sa nestretla s takýmto prístupom a to vačšinou objednavame z internetu.

Radšej si trosku priplatím a objednam si zo solídneho obchodu, kde vedia jednať so zákazníkom a nemajú problém s reklamaciou. Tejto firme sa oblúkom vyhnite. Ideme podávať podnet na SOI.

• 30 %

• cena
    • ani po mesiaci od potvrdenej objednávky neboli schopní zabezpečiť tovar, nakoniec startelektro zrušil objednávku, stále má v ponuke tovar, ktorý nevie zabezpečiť

neseriózne jednanie

• cena
    • pružnosť
    • -

Bývam ďaleko v prostredí vidieka a je mi veľmi pohodlné objednávať prostredníctvom webu, hoci som najprv mal menšie obavy o donášku do domu, ale u nich sú prijateľné ceny a aj kuriér je poriadny a spoľahlivý.

• dobrá cena
    • -

Pred nakupovaním sa vždy dobre porozhliadnem a rozhodujem predovšetkým na základe primeraného pomeru ceny a hodnoty. V tomto webovom obchode som našťastie našiel, čo som hľadal, odporúčam ich každému.

• dobre ceny
    • neviem

Zakúpila som u nich systém domáceho kina LG. Po objednávke som dostala telefonát, že objednanú vec momentálne nemajú na sklade, bude len neskoršie, asi o poldruha týždňa. Spýtali sa či počkám kým dôjde alebo mi môžu ponúknuť podobnú. Zostala som pri pôvodnej voľbe, o 10 dní mi zaslali informáciu a o 3 dni neskoršie už som aj mala výrobok doma. Potešilo ma, že ma okamžite informovali, sú pozorní, myslím si, že aj inokedy budem u nich nakupovať.