Tovar ani po 6 dňoch nedorazil, obchod zatiaľ neodpovedal na email. Prvý krát, keď som objednával bolo všetko OK, toto je moja druhá objednávka a teda úplný opak.
Uhradené QR kódom a stále hľadajú moju platbu od už 8dni
tovar mi nedorazil ,telefón je nedostupný ,neodpovedajú na email
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Děkujeme, že jste se zúčastnili hodnocení našeho obchodu, které nás nemělo překvapilo. Proč nereagujete naši reklamační oddělení, pokud je něco s balíčkem stačí zavolat nebo napsat zprávu. Ano, mame potíže technické na infolince ale můžete psát zprávu. Zákazníků si vážíme a snažíme se, aby byli spokojeni.
Tým spotrebice-doplnky.sk -
Tovar som objednal 28,4,2024- teraz je 5,5,3024 a tovar stále nemám a vy mi zašlete dotazník spokojnosti? A to som zaplatil dopredu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Děkujeme, že jste se zúčastnili hodnocení našeho obchodu, které nás nemělo překvapilo. Proč nereagujete naši reklamační oddělení, pokud je něco s balíčkem stačí zavolat nebo napsat zprávu. Zákazníků si vážíme a snažíme se, aby byli spokojeni.
Tým spotrebice-doplnky.sk -
- Stal sa omyl,namiesto 3xfilter mi prišiel len 1x filter
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Všechno bylo vysvětlené, chyba se stál, chybní ks byly odeslané na stejnou adresu, děkuji
Objednal som si vyrobok, kde mi mal dorzit aj "darcek", ale ten neprisiel. Skoda.
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Prosím se podívat na email a potom hodnotě obchod ;) nas to baví
spotrebice-doplnky.sk -
- Zle zabalené. Jeden kus poškodil druhy.
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Ďakujeme, že ste sa zúčastnili hodnotenia nášho obchodu, ktoré nás nemalo prekvapilo. Prečo nereagujete našu reklamačné oddelenie, ak ich niečo s balíčkom stačí zavolať alebo napísať správu. Zákazníkov si vážime a snažíme sa, aby boli spokojní.
s Pozdravom
Tím spotrebice-doplnky.sk -
- Dodaný úplne iný tovar než som si objednal a čakám kedy my pošlú tovar ktorý som si objednal a zaplatil
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Okamžite sme sa ospravedlnili za chybu a doručili sme správny tovar. každý je človek a môže sa pomýliť. Zabudli sme však, že sme našli človeka, ktorý nerobí chyby. Kto potrebuje vyjadriť svoj názor
spotrebice-doplnky.sk -
- Od 23.8.2023 je tovar ktory mam zaplateny odosielany obchodom , avsak ani do 28.8,2023 mi nebol stale doruceny
Neodporucam obchod, dlha dodacia lehota, napriek tomu ze podla sms spravy z obchodu tovar po objednani vraj je poslany hned na druhy den, ale ani po 5 dnoch ho doruceny nenate! A pritom mam tovar vopred riadne zaplateny.
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Děkujeme, že jste se zúčastnili hodnocení našeho obchodu, které nás nemělo překvapilo. E-shop neudělal žádnou chybu. Zboží jsme obratem expedovali na adresu uvedenou v objednávce. Pokud se balíček toulá někde po Republice, není to naší vinou. Je nám líto. Prečo nekontaktujete e-shop ohľadom doručenia balíka? Nerozumieme tomu. Heureka ti nepomoze.
- Veľmi dobrá komunikácia a rýchle vybavenie objednávky
- vyhľadávanie iba podľa typu vysávača je nespoľahlivé
- zarazila ma pomerne vysoká cena dopravy aj v prípade dodania tovaru na odberné miesto
Vyhľadávanie vrecka podľa typu vysávača neodporúčam.
Vrecko pri ktorom je uvedený presný typ vysávača (Parkside PNTS 1500) síce ide fyzicky nasadiť do daného vysávača, ale kvôli (malým) rozmerom vreciek sú prakticky nepoužiteľné. Objednával som si 2 druhy vreciek. A v jednom prípade má vrecko veľmi malú šírku a preto pri vysávaní vrecko tlačí na jednu stranu filtra, ktorý sa potom uvoľňuje (doslova sa vplyvom jednostranného tlaku od vrecka vypáči z miesta aj držiakom filtra).
V druhom prípade má vrecko už dostatočnú šírku, takže „obopína“ filter. Avšak má veľmi malú výšku a preto nedosiahne na dno nádoby vysávača, čiže iba „visí“ na nátrubku. Čo má za následok, že sa kartón oddelí od vrecka už po miernom naplnený.
Pripúšťam, že som spravil chybu aj ja, keď som si neoveril/nevšimol samotné rozmery vreciek, avšak si myslím, že predajca by mal dávať oveľa väčší dôraz na overovanie reálne kompatibility vreciek (lebo iba rovnaký rozmer otvoru v kartóne ešte neznamená, že vrecko je naozaj vhodné do daného vysávača)Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Každý nákup môže reklamovať. Pred zakúpením si prosím prečítajte o jake rozmerom vreciek se jedna.
spotrebice-doplnky.sk -
doplietli mi objednávku, chýbajúci kus son narýchlo musel zohnať inde.Inak v pohode.
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Každý nákup môže reklamovať. Ak niečo chýba, prečo ste nás nekontaktovali. Situáciu sa budeme snažiť vysvetliť.
- Zavádzajúce informácie
Objednané vrecká nie sú na model Parkside 1500.
Sú malé.
Využijeme ich na iný vysávač.Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Ak produkt nespĺňa vaše požiadavky, vráťte ho, a nie obchod recenzujete. Pred zakúpením si prosím prečítajte aj to, či je produkt originál nebo nahradni. Máte možnosť vrátiť sa bez akýchkoľvek ďalších nákladov.Stačí nás kontaktovať.
- Neprofesionálny komunikácia
- Zavádzanie klienta- Resp klamanie klienta
Vybrala som si tovar skladom a prosila o urýchlene zaslanie. Po kontaktovali eshopu mi povedali, že teda necestujú a balíkmi a ho údajne zaslali, pričom ho poslali až po týždni. Balík som neprevzala,nakoľko som objednala to iste,taktiež v CR a do 24hodin som to už mala doma. Posledný ich email bol písaný dosť v neurčitkoch, cize neviem potvrdiť či sa nejedna o podvod. Urcite už od nich neobjednam
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
E-shop neurobil žiadnu chybu. Tovar sme obratom expedovali na adresu uvedenú v objednávke. Ak sa balíček túla niekde po republike, nie je to našou vinou. Je nám to ľúto. Ďakujeme za pochopenie.
spotrebice-doplnky.sk -
Tovar je vraj odoslaný, ale prešiel týždeň a tovar neprišiel, dokonca mi neprišiel ani kód z Packety, to znamená, predávajúci doteraz tovar neodovzdal na prepravu.
POZOR!
Pod označením Karcher 6.959-130.0 5ks papierové vrecká nedodajú originál, ale nekvalitnú napodobneninu!
KÄRCHER tento produkt už nemá v ponuke, už sa nevyrába!Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Ak produkt nespĺňa vaše požiadavky, vráťte ho, a nie obchod recenzujete. Pred zakúpením si prosím prečítajte aj to, či je produkt originál nebo nahradni. Máte možnosť vrátiť sa bez akýchkoľvek ďalších nákladov. Produkt môžete vrátiť bez ďalších poplatkov. Stačí nás kontaktovať.
- Nekvalitný tovar
Neposlali mi tovar ktorý som si objednal.
- Super cena
Namiesto originálu mi prišla napodobenina ….
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Vrecká boli odoslané podľa objednávky. Ak ste si chceli kúpiť originálne vrecká, boli v inej aukcii a cene. Pred nákupom si prečítajte, čo kupujete. Každý produkt je možné vrátiť.
- Prehľadná ponuka tovarov
- Dobrá cena
Rýchla odpoveď na požadované informácie.
Priebežné informovanie o stave objednávky (obdržanie platby, odoslanie tovaru) -
- zatiaľ žiadna výhoda,len nevyriešený problém
- dodané mi boli iné filtre ako som objednal. Dodávateľ spočiatku komunikoval a priznal možnosť odoslania nesprávneho tovaru. Očakával som návrh na riešenie. Náhle sa odmlčal bez akéhokoľvek návrhu,takže tovar sa obávam vrátiť a požadovať vrátenie peňazí. Dodávam,že zobrazenie tovaru v e-shope nezodpovedá skutočnosti
Po mojej skúsenosti obchod jednoznačne nedoporučujem
- nedoručený tovar
- nekomunikujú so zákazníkom
Pred objednávkou som s obchodom komunikovala. Pán zjavne cudzinec pôsobil milo a ochotne. Tovar (ZELMER Spojka 86.1203) som objednala 28.11.2022. Dnes je 6. 12. a tovar nedorazil. Žiadna informácia o stave objednávky. Nedvíhajú telefón, číslo je odpojené. Vyzerá to tak, že ide o podvodný obchod. Seriózny obchod zašle aktuálnu informáciu o stave objednávky, dátume doručenia a najmä samotný objednaný tovar. Tento však nie. Tovar mal byť, podľa môjho názoru, už dávno doručený keďže na stránke ho mali a stále majú uvedený SKLADOM.
Reakcia obchodu spotrebice-doplnky.sk
Pokud platba nedorazila to co mame Vám zaslat... Děkuji stáčí nás kontaktovat a ne ihned zasílat hodnocení, děkuji