- Veľká ochota a spolupráca
- Žiadna nevýhoda sa nevyskytla. Všetko Ok.
Obchod super.
- rýchlosť dodania tovaru do dvoch dní.
Pohodlný nákup,rýchle doručenie
- rýchle dodanie a odborné poradenstvo
Prvý krát-spokojnosť
rychle bez problemov
- Tovar podľa očakávania, rýchle dodanie
- žiadne
- bleskové doručenie na druhy den
- kvalitne zabalene
Super rýchly pristup, maximálna spokojnost
- Tovar bol perfektne zabalený.
Som spokojný s vybavením objednávky.
Nakupovala som cez tento e-shop prvýkrát, mala som aj obavy keďže som tento obchod nepoznala, ale som veľmi spokojná s nákupom. Dodanie bolo veľmi rýchle, jeden deň objednávka druhý deň som už mala tovar doma. Balík bol doručený v poriadku, tovar je kvalitný , presne taký aký som si predstavovala a ako bol aj znázornený v e-shope. Obchod môžem len odporučiť.
- Serióznosť.
Ochotný a milý personál, radi poradia
- Promtné dodanie, výrobok sa zdá byt kvalitný, velká spokojnost
absencia návodu v Slovenčine
- Rýchle vybavenie aj doručenie objednávky
- Obchod promptne reagoval na moju otázku ohľadne tovaru na sklade
- Dobrá komunikácia so zákazníkom
- Existencia, tovaru, ktorý je ťažké získať na slovenských e-shopoch
- Očakával by som viac zliav, hlavne v po vianočnom období, ale ceny sú relatívne prijateľné
Velka spokojnost, komunikacia splnila ocakavania. Profesionalita..
- príjemná komunikácia
- zakúpený tovar, ktorý je bežne dosť ťažko dostupný mali v spoločnosti Sportino na sklade + ihneď k dispozícii
- doručenie zakúpeného tovaru do 24 hodín
- objednaný tovar bol veľmi zle zabalený, bez akéhokoľvek návodu či "certifikátu" že sa jedná o originálny výrobok
Bohužiaľ ako som uviedol, moja objednávka - basketbalová lopta v cene 90€ bola zabalená ako výrobok z trhoviska - v nejakej (minimálne niekoľkokrát) použitej starej kartónovej krabici. Podľa spôsobu akým obchod expeduje tovar je možné odhadnúť jeho úroveň a serióznosť. Áno aj taká "banálna" vec ako je kvalitne zabalený a expedovaný tovar môže byť pre zákazníka môjho typu rozhodujúce či v budúcnosti opäť osloví toho istého predajcu. Kvalitné internetové obchody s ktorými mám skúsenosť majú zabezpečené balenie tovaru ktoré zodpovedá rozmerom, kvalite, materiálu, riziku poškodenia zakúpeného tovaru atď... V tomto prípade bola lopta "pohodená" v krabici len v otvorenom igelitovom vrecku, absencia akéhokoľvek popisu, či "dokladu" o tom že výrobok je originál a nie napodobenina. Pokiaľ mi je známe, konkrétne pokiaľ ide o lopty (či už futbalové, basketbalové, hádzanárske) tieto bývaju už od výrobcu balené v nejakom "originálnom" obale s popisom, krajinou pôvodu atď... Aj keď si v supermarkete kúpim zemiaky mám o nich viac informácií ako v prípade tohto konkrétneho tovaru :-( ostáva mi len veriť že som zaplatil za kvalitný výrobok a nie za napodobeninu či "fejk" ktorý sa mi po niekoľkých hrách nerozpadne v rukách :-(
Objednával som prvý raz, vysoká spokojnosť ,veľký výber, ceny, rýchla komunikacia a dodanie.
- široký výber tovaru
- super rýchle doručenie