• Rýchle a ústretové jednanie

Reakcia obchodu SPORTAKTIV.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi teší. V našom záujme je komunikovať rýchlo, profesionálne a jasne. Veríme, že Vám bude tovar spoľahlivo slúžiť, tešíme na Vaše ďalšie nákupy u nás.

• Rychle doručenie

Objednala som si prútený košík na bicykel,poslali mi iný (čierny).

• Rýchle dodanie tovaru ,super komunikácia

• Dobrá komunikácia
    • Rýchle dorucenie

Váš Sportaktiv

Rýchlosť dodania od objednania bola super rýchla odporúčam :)

rýchly, spoľahlivý

Váš Sportaktiv

• ochota a rýchla reakcia

Váš Sportaktiv

Veľká spokojnosť. Rýchle dodanie a rozumná cena. :)

• komunikácia, ochota,

Váš Sportaktiv

Rychla komunikacia, rychle dodanie, tovar je OK

Váš Sportaktiv

Hrazda a rebrina je super, dodanie bolo rychle, som spokojny, dakujem.

Váš Sportaktiv

Rýchle dodanie maximálna spokojnosť môžem iba odporučiť

• Dobrá komunikácia,
    • Rýchlosť dodania
    • Tovar bezchybný

Celkovo som bola s nákupom spokojná, bolo z čoho si vyberať, tovar bol doručený rýchlo. Odporúčam

Váš Sportaktiv

Dobrý obchod.Dobre dodanie .kvalitný výrobok z kvalitného dreva a so všetkým príslušenstvom na montáž .odporúčam .

• Rychle dodanie

• Rýchlosť

• rýchle dodanie, spokojná

Váš Sportaktiv

Obchod odporúčam. Objednávka rýchlo vybavená a tovar rýchlo a v poriadku dodaný.

• bez problemov

Váš Sportaktiv

• Rychle dodanie bicykel je super ako v popise.