Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 100 %

Rýchle dodanie, tovar sedel s popisom. Spoľahlivý eshop.

Rýchle dodanie

• Rychle dodanie
    • Dobra cena

Obchod poradil so spravnym vyberom produktu, rychle dodanie, ferova cena.

• Rýchle dodanie

Skvelý e-shop - okamžitá podpora, v prípade požiadavky zákazníka reagujú promptne

• Rýchlosť doručenia
    • Mailová komunikácia
    • Dobrý výber produktov

Rýchle dodanie, prístup e-shopu ( sms o odoslaní objednávky), prehľadnosť stránky

• 100 %

• Vsetko prislo v kratkom case a nebol ziadny problem,vsetko a kazdy co pracoval kolom objednavky odviedol krasnu pracu

• Rýchlosť doručenia
    • Mailová komunikácia
    • Dobrý výber produktov

• 100 %

Produkt je plne funkčný a splnil očakávania. Ďakujem za profesionálny a proklientský prístup predajcu, rýchle doručenie.
    Žiadne pripomienky, všetko bolo v najlepšom poriadku

Spokojnost.

• 100 %

Prehladny eshop, siroka ponuka doplnkov a svetiel pre auto, rychle dorucenie.

• 100 %

Prijateľné ceny, kvalitný tovar, rýchle doručenie.

• Kvalitny tovar, rychle dorucenie
  • 100 %

Produkt je plne funkčný a splnil očakávania.
    Ďakujem za profesionálny a proklientský prístup predajcu, rýchle doručenie.

• 100 %

Perfektný obchod. Skvelá komunikácia. Poradili s výberom produktov, rýchle dodanie.

• Široká ponuka

Siroka ponuka, podpora cez telefon, rychle dodanie.

• 100 %

Nemam co vytknut, co uvedene na eshope to plati. Dokonca tovar prisiel este o 2 dni skor.

• 100 %

Siroka ponuka, rychle dodanie.

• Velmi prehladny eshop

Bol som prekvapeny ze som sa do eshopu dovolal aj mimo pracovnej doby, poradili s vyberom produktu. Tovar prisiel este skor ako bolo uvedene na eshope. Mozem len doporucit.

• 100 %

• Prehľadný eshop, návody, videa, detailne obrazky

Kvalitný eshop s detailnými obrazkami, návodmi aj videami. Ked som sa nedovolal, zavolali späť, poradili s výberom. Tovar dorazil ako maju uvedené na stranke. Odporúčam.

• 90 %

Najhoršia komunikácia .Pan agresívny žiadna komunikácia ohľadom objednávky neodporúčam e shop ...palec dole