- dobré ceny
- rýchle zaslanie licencií mailom
- bezproblémová aktivácia
- Rychle dodanie, kontaktny servis v pripade problemu.
- Slusne ceny
- Okamzite dorucenie
- Všetko prebehlo hladko,ďakujem.
- rýchlosť, komunikácia
- Chýbal popis konkrétne ku Windows 11 pro, že funguje len na úplne nové počítače alebo notebooky
Chýbal popis na Windows 11 pro, že je vhodný len pre nové počítače takže pre mňa zbytočná kúpa nakup nebolo možné vrátiť, rýchlosť dodania ok ako všetko ostatné to ale nemení nič na tom, že som vyhodil peniaze do vzduchu nie každý sa vyzná detailne či je Windows 11 vhodný pre konkrétne pc preto by to malo byť v popise keď nie mal by predajca vratit peniaze čo neurobil.
Reakcia obchodu Softy.sk
ako pri každom produkte, aj pri tomto sú systémové požiadavky uvedené v jeho popise. Tieto požiadavky si môžete pozrieť a skontrolovať ešte pred kúpou, aby ste sa uistili, že váš počítač spĺňa požiadavky pre daný produkt. Je nám ľúto, že ste si ich pred kúpou neoverili alebo nás nekontaktovali s pomocou o radu.
Taktiež sme vám písali, že vám vieme produkt vymeniť za iný, ktorý by bol kompatibilný s vaším počítačom. Žiaľ, na našu ponuku ste už nereagovali a nekontaktovali nás s cieľom vyriešiť túto situáciu.
Rovnako nie je pravda, že Windows 11 je určený iba na úplne nové počítače. Ak starší počítač spĺňa požiadavky, je možné ho nainštalovať aj tam.
S pozdravom Softy.sk -
- ceny
- rychlost
- jednoduchost
Kľúč na Office prišiel cca po 2 hodinách od objednávky.
- dobra cena a dobra komunikacia
- Cena a rýchlosť
Rychle, funkcne, ziaden problem.
- Rychle vybavenie
Vyborna komunikacia, rychlost dodania. Vrelo odporucam.
funguje spolahlivo aj dorucenie
- Rýchle vybavenie objednávky.
Všetko prebehlo ako malo. Som spokojný
- Rýchlo
- Lacno
- A funguje☝
- Nič
Potreboval som známej ktorá výhodne kúpila “holý notbuk” za “skvelú cenu” doinštalovať W11 plus Office a podarilo sa.Po zaplatení prišli inštalačné kľúče v priebehu pár minút.
- Licencie na softvér za výhodné ceny
- bez zbytocnosti, prehladny, ponuka ziadany sortiment,
- komunikacia, aspon na maily by obchod mohol odpovedat, nie vsetko moze byt zakaznikovi jasne
Reakcia obchodu Softy.sk
ďakujeme za recenziu. Hľadali sme podľa vášho emailu správy na podpore, no žiadny email do vás sme nenašli. Ak máte nejaké otázky, môžete nás kedykoľvek kontaktovať. -
- Super cena