- Pomerne rýchle dodanie, tovar prišiel v poriadku, platba na dobierku. Mala som trošku obavy z negat recenzií, avšak ja môžem obchod len odporúčať.
- Konkrétne martensi už boli len v tomto obchode, tak som rada, že je všetko ok
- Žiadne
všetko bolo vpohode dokým mi nedošla zasielka. Objednala som si tenisky ktore nenajdem len tak hocikde, zasielka mi došla cca 4 dni po objednaní akurat že v krabici sa nachadzali dve rozličné páry. Zasielku som vratila späť a bolo mi povedane že o týžden mam očakavat kuriera zo správnimi teniskami. Presiel tyzden a kurier nikde, popri tom sme im volali a vzdy nas uistovali ze zasielka je na ceste. Po 2 tyzdnoch natahovania sa sme sa dozvedeli ze ziadny kurier nebol ani dohodnutý a ze mame este raz napisat ake topanky a velkost chceme. Po dlhom cakani nam oznamili ze velkost ktoru chcem uz nemajú, Čize po 3 tyzdnoch dohadovania sa som skoncila bez tenisiek, vratili mi peniaze ale velmi zla skusenost na to ze som tam nakupovala prvy krat.
Tovar mi bol doručený do 2 dní.
Perfektné,presne podla predstav
Odporúčam -
3 tyzdne som cakal na tricko ktore malo podla stranky prist do 2 dni. Po 3 tyzdnoch mi zavolali ze ho uz nemaju a vracaju mi peniaze. Vtedy sa dalo zohnat na viacerych strankach teraz uz je vsade vypredane. Dakujem pekne sneakerstudio
Zatial mi moja objednavka este ani neprisla a uz mam s nimi problemy. 1. Objednavku som zaplatil ale potvrdenie o objednavke mi neprislo najblizsiu pol hodinu 2. Ked mi uz prislo tak mi ukazalo fotku sedeho tricka, co som si aj objednal, ale v popise bola napisana farba zelena :) 3. Vratenie tovaru mi zatial pride strasne hekticke a ich lamava slovencina (pravdepodobne vygenerovana prekladacom) skombinovana s neprelozenou polstinou tomu urcite nepomaha. Len sa modlim aby mi prislo co som si objednal a nemusel to vracat. Nuz, takto to dopada ked sa da viac penazi do reklam na Instagrame, Facebooku atd. a nie do samostatnej stranky. Uz sa tesim na botom vygenerovany komentar od sneakerstudia co tu vacsina ludi dostala. Viac uz z tejto stranky nemienim objednavat.
- neuznanie reklamácie
Po ani nie pol roku nosenia tenisiek som sa rozhodla reklamovať, kde predmetom bolo, že sa začala drať látka pre výstuhu v oblasti achilovky (čiže je tu už bolestivé nosenie), a druhá vec začala sa odliepať špička.
- Odporúčam, všetko prišlo v poriadku na tretí deň od objednania, platila som na dobierku
- žiadna
- nespolahlivosť
neodporúčam nákup.. zaplatila som vopred ... tovar neprišiel a aj napriek tomu že pošlú po zaplatení mail že môžete sledovať zásielku tak sa sledovať nedá
- Objednal som si tričko v nedeľu a he štvrtok a ešte mi nedošlo
- A ani email mi neprisiel