Kupovali sme 2 detske trojkolky k jednej neboli dodane nalepky,ale po tel rozhovore na infolinke obchodu sme poziadali o zaslanie nalepiek,ktore nam prisle cca za tri dni.S obchodom sme spokojny,komunikacia bola fajn nemam co vytknut.

• prehladnot,akcie
    • nemyslim si ze nejake ma

odporucam

som spokojná

• - tovar bol lacnejší ako v iných obchodoch
    • - neuveriteľne rýchla komunikácia
    • - do hodiny po objednaní som dostala e-mail, že je tovar pripravený k odberu

odporúčam tento obchod z týchto dôvodov:
    - môj tovar tu bol najlacnejší na trhu
    - rýchla komunikácia
    - bezproblémové vyzdvihnutie v Bratislave

• ceny nizsie ako v inych predajniach a este aj moznost zlavy pri vacsom nakupe
    • mensi vyber produktov pre babatka

s nakupom v tomto eshope som bola velmi spokojna, tovar bol rychlo pripraveny k odberu, pri telefonickom overeni stavu objednavky na druhy den mi na zakaznickej linke pracovnik hned zvihol telefon a bol mily a ochotny.

• dobrú cenu, miesto vyzdvihnutia v BA
    • ťažko nájditeľné miesto na vyzdvihnutie tovaru

inak všetko bezproblémov

Nakupovať v tomto obchode sa mi páči pretože je tu v prvom rade dobrý v a široký výber kvalitného tovaru.Objednávali sme cez internet a aj webové stránky sú veľmi prehľadné bola som s nimi spokojná. Tovar bol doručený rýchlo kuriérskou službou a hlavne v poriadku. V tomto obchode budem nakupovať aj naďalej.

• nizsie ceny ako na inych weboch
    • malo prehladny web

urcite odporucam, tovar bol sice neskor doruceny ale hned po objednani ma otom informovali, preto som presne vedela kedy mozem tovar ocakavat. Dokonca mi bol pribaleny aj tovar, ktory sa zrejme pre chybu na webe nedal vlozit do kosika.

• nepacila sa mi kumunikacia s predajcom / telefonicky kontakt bol zly, nakolko predajca ma pravdepodobne poruchu v telefone - mikrofon, opakovane som telefonovala z roznych mobilov a napriek tomu som predajcovi nerozumela

• Ríchlost dodania tovaru.
    • žiadne

pohodlie z domova

• rýchlosť

• -rýchla doprava,najlacnejší tovar

-bola som velmi spokojná s nákupom,tovar bol rýchlo doručený,a na tejto stránke bol za velmi dobrú cenu

• nízke ceny
    • neuskodila by prehladnejsia a trochu kvalitnejsie vyhotovená web stránka.

Bezkonkurenčné ceny oproti iním obchodom. Pri dodaní tovaru mi neprišli všetky položky ale na fakture bolo všetko a tým pádom sme aj všetko zaplatili. No pri komunikácii boli velmi ochotný a zabudnutu položku poslali 2x ako ospravednenie. Ja môžem len odporúčiť, a hlavne ked sa edná o väčšie objednávky.

• e-shop

Tovar, ktory sme objednali, momentalne nemali skladom. Obchod ma hned kontaktoval a dal nam moznost aj ineho vyberu, co zahrnuli automaticky do objednavky. Rychla komunikacia.
    Urcite este obchod navstivime :)

• nízka cena
    • neviem

treba vidiet :)

• najmensie postovne
    • rychla objednavka
    • bleskovy obchod
    • mohli by davat postovne zadarmo uz pri kupe tovaru 40 euro

tovar som obejdnala v pondelok.
    v utorok bol uz poslany
    v stredu prisiel
    Takuto blezkovku som necakala

• dobrý výber
    • nezaregistrovala som

Ako som uz spomenula dobrý výber...akurat ze ste namali jednu vec z mojej objednavky ale nevadi to aj niekedy potom dodatocne:)))

• Výber tovaru a rychlost dodania

Vyber tovaru a rychlost

• požadovaný tovar ste mali iba vy
    • doručenie až domov hneď na druhý deň

• Ze si viem prist aj osobne pre tovar