Nekupujte tam nič! Na tovar som čakala 2 tyzdne, telefon mi tam nikto nezdvihol a ked som tam napisala smsku ze objednavku rusim ani mi nikto neodpisal, hrôza!
Reakcia obchodu smobyk.sk
Pripájame Vám mail kde ste bola informovaná ani ste nereagovala !!!!
vami objednaný tovar Vám bude odoslaný v priebehu budúceho týždňa.
team Smobyk.sk -
- Dobrá cena
- Zlá komunikácia, problem dovolať sa im
Viac u nich nanakupujem
Važená p.
Objednaný tovar Vám bol odoslaný podľa termínu dodania tak naozaj nechápeme Váše vyjadrenie či máte dajaké osobné problémy tie si musíte inde riešiť kupovaliste najlacnejšiu trojkolku.
S pozrdravom
Smobyk.sk -
- Pre mňa nemá žiadne slabiny
Mám rada obchody, kde ma pravidelne informujú o stave mojej objednávky a ešte k tomu oceňujem aj rýchle dodanie tovaru. Preto vrelo odporúčam. Isto budete spokojný.
- Rychlost
- X
X
- žiadne info o tovare a termíne dodávky
- Tovar mi nebol doručeý. Obchod nemá e-mailovú adresu pre zákazníka.
- Na tel. čísle nikdo nedvíhal.
Važený p.
Prikladáme čislo zasielky 00092431798 kto klame a zavádza každý si na stránke GLS vie pozrieť , že ste balík neprevzali http://online.gls-hungary.com/search_stat.php?Lang=2
1. Išiel Vám mail o odoslaní zásielky aj SMS na Váš mobil !! ˇ TU JE VIDNO VAŠE Klamstvá každý si to vie pozrieť ako dospelá osoba klame nech to vidí aj Vaše okolie Janíkov nieje tak veľké.
- Rýchle vybavenie reklamácie
- Kontrolovať tovar ktorý posielaju
Odporúčam
- prehladnosť, dobre ceny
- neviem
odporucam
- tovar bol cenovo od iných obchodoch najvýhodnejší....
- žiadne...
nakupujte SMOBYK....výborná komunikácia, rýchle dodanie tovaru, cenovo najlepší obchod od ostatných...ODPORÚĆAM...:-)
- Nizke ceny
- výhodné ceny na tovar
- možnosť osobného odberu
- neaktuálne informácie ohľadne dostupnosti tovaru
- nedostatočne rýchla reakcia obchodu
Okrem jedného kusu tovaru, ktorý mali mať skladom a nakoniec ma mailom po 2 dňoch informovali, že nie je a nebude, tak som bola spokojná.
Bol to prvý nákup, zatiaľ nehodnotím.
- relativne nizka cena
- komunikacia na slabej urovni, povedal by som ze ziadnej
- tovar ktory podla web stranky mal byt skladom tak skladom nebol
urcite nakup neodporucam, dovod v stredu som objednal tovar ktory mal byt skladom, tak som ocakaval dorucenie kurierom do 48 hod., o dva dni v piatok som volal na cislo uvedene na web stranke 4 krat, nikto nedvihal, nikto ani nezavolal spat, dovolal som sa az na 5 krat, bolo mi povedane ze tovar dostanem urcite v utorok, pondelok poobede som volal opat ci tovar odoslali, bolo mi povedane ze tovar skladom nemaju ze dojde v utorok, ze v stredu ho mam na 100%, v stredu som volal opat kedze tovar nedosiel kde mam tovar, ze zajtra naisto poslu, ked nakoniec tovar po tyzdni v piatok dosiel o to vacsie prekvapenie ma cakalo po otvoreni, btw. neoriginalna krabica (vysvetlenie ze tovar im chodi po 2 ks), ziaden navod na pouzitie a najvacia pecka ze nekompletny, objednaval som trojkolku ako darcek, zlozili sme a chybali riaditka, tak som pisal v nedelu ze chybaju, prilozil som aj foto, odpoved som sice dostal rychlo, ale s tym ze skontroluju kamerovy zaznam a poslu chybajuci diel, cakal som ze sa niekto ozve hned v pondelok rano ale nic tak poobede som napisal mail znova, bolo mi odpisane ze chybajuci diel mi bude doruceny v stredu, ale na moje prekvapenie ziadne ospravedlnenie, ze ich to mrzi, alebo nieco ine, proste vobec nic, urcite to bol moj prvy aj posledny nakup v tomto obchode
- Neschopnost oznamit svojmu zakaznkovi ze objednavka mu nebude v dohlasnej dobe vybavena nekomunikacia zamestnancov v predajni
Po objednani tovaru mi dosiel jediny automaticky mail o obdrzani objednavky. Po 10dnoch mi prisiel tento dotaznik ako som bola spokojna s nakupom. Kedze ma Smobyk o nicom neinformoval tak som volala, co sa deje, ci nieco bude ci ako. Pani na infoli ke mi premudrelym tonom povedala ze ved objednavka bola stornovana, co akoze ocakavam, ze nic nebude. Vraj mi posielali email, ziaden mi o storne nikdy nedosiel. Premudrela pani nechapala, ze co este ja mozem chciet, nakonci telefonatu sa ani neodzdravila...... co na tomto mozem odporucat?
- komunikácia, včasnosť
- žiadne
super obchod, odporúčam
Som nespokojná
- ziadne
- nekomunikuju, nereaguju na e-mail ani telefon. Zrusia objednavku bez toho aby vam to oznamili.
najneserioznejsi odchod s akym som sa kedy stretol. odporucam nic od nich neobjednavat.
Vážený p.
Janám ľúto ani sa neviete uviesť Vaše meno od začiatku sme hneď komunikovali cez Facebook kde Vám bolo oznámené , že daný tovar je nedostupný , bude cca za 3 týždne
Smobyk.sk -
- jednoduchý nákup z domu
- neviem
prehladnost rýchla a dobrá komunikácia
Dlha dodacia doba ,zla komunikacia zamestnanci zavadzaju zakazdnikou.