Meranie tepovej frekvencie a krvného tlaku je veľmi nepresné , obtiažné, až nemožné prepojenie s mobilom.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Veškerá měření jsou pouze orientační. Nelze naměřené hodnoty srovnávat s certifikovanými lékařskými zařízeními ani profesionálním sport-testerem. K tomuto účelu doporučuji zakoupit certifikovaný přístroj.
    Veškerá měření jsou závislá na algoritmu naměřeném na základě otřesového a světelného čidla a na datech uvedených v aplikaci a v profilu. Pro co nejpřesnější informace tedy doporučujeme vyplnit si profil (váha, výška, věk). Pro přesnější hodnoty (měření funkcí - tep, atd.)
    O aplikaci ani hodinkách to není. Je to o způsobu párování a nastavení veškerých povolení přímo v telefonu. Kontaktujte prosím kolegy na [email protected] - zašlete jim typ telefonu, hodinek a verzi Bluetooth Vašeho telefonu. Rádi Vám zašlou návod na spárování včetně povolení.

Hezký den. Sabina za tým SMARTOMAT.SK

• Objednal som si remienok dlhý 22 cm,prišiel 17cm!

Neviem čo si mám myslieť!

děkujeme za Vaši recenzi.
    Rozměry řemínku naleznete přímo v parametrech hodinek na webu. Uváděný obvod je včetně hodinek.
    V případě nespokojenosti nebo Vám zboží nevyhovuje, máte možnost odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od obdržení zásilky. Kontaktujte naše kolegy na [email protected] a vše s Vámi vyřídí k Vaší plné spokojenosti.

Hezký den. Sabina za tým SMARTOMAT.SK

• Zbytočné naťahovanie času pri riešení každého problému zo strany smartomatu

děkujeme za Vaši recenzi.
    Žádný email od Vás neevidujeme, doporučuji nás tedy kontaktovat na email [email protected]
    Kolegové s Vámi záležitost dořeší.

Hezký den. Sabina za tým SMARTOMAT.SK

• Neprisla mi cela objednavka,hlavne ze som ju zaplatila pri prebrati.
    • Obchod neodpoveda.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Kovový řemínek, který máte k chytrým hodinkám objednaný Vám zdarma dopošleme ihned po naskladnění, které očekáváme v první polovině srpna.
    Jamile kovový řemínek naskladníme, budeme Vás o odeslání informovat emailem.
    Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.

Hezký den. Sabina za tým Smartomat.cz

Nedostala som faktúru

děkujeme za Vaši recenzi.
    Vaši fakturu obdržíte automaticky poté, co obdržíme platbu za zásilku od přepravce.
    Stále platbu od dopravce neevidujeme, poprosíme Vás tedy o strpení a děkujeme za pochopení.
    Pěkné dny, Sabča Smartomat.sk.

Objednávku som zaplatila a oni akosi zabudli na moju objednávku a tovar mi neposlali. Až keď som sa ozvala po 3 týždňoch tak zrazu našli moju objednávku a tovar poslali. Ak by som sa neozvala, tak pravdepodobne by zásielku ani neodoslali. Žiadny benefit zato, že zabudli na našu objednávku, nič

děkujeme za Vaši recenzi.
    Omlouváme se za vzniklé komplikace, bohužel se jednalo o výpadek systému, kdy se objednávka sama stornovala.
    Věříme, že tato situace byla ojedinělá a už se to nebude opakovat.

Pěkné dny, Sabča Smartomat.sk.

Nie som spokojná s dorucenym tovarom (hodinky) , nakoľko sa vôbec nedajú spárovať s telefónom. Som veľmi sklamaná. Neviem čo s tým mám robiť.

Reakcia obchodu smartomat.sk

návod k použití je vždy součástí balení. Pakliže si nevíte s produktem rady, kontaktujte, prosím, naše kolegy na [email protected]. Rádi Vám zašlou návod v .pdf, či Vám poradí se správným nastavením.

Pěkné dny, Káťa Smartomat.sk.

• Poslali nefukcne

Cela zle

Reakcia obchodu smartomat.sk

kontaktujte, prosím, kolegy na zákaznické péči na [email protected]. Určitě Vám se zprovozněním pomohou.

Pěkné dny, tým Smartomat.sk.

nemá návod na použitie, neviem ich nastaviť, tým pádom nepoužitelné

Reakcia obchodu smartomat.sk

Pěkné dny, Káťa Smartomat.sk.

• Rýchle doručenie
    • Tovar mi bol doručený bez nabíjačky aj napriek tomu, že v popise je uvedené, že nabíjačka je súčasť balenia.
    • Hodinky po vybití a znovu nabití sa nepodarili pripojiť k mob. zariadeniu.

Dobrý den Markéto.

V popisu zboží je uvedeno, že součástí balení je pouze nabíjecí kabel, který lze však použít s jakýmkoliv adaptérem, proto není standardně dodáván v balení hodinek. Jestliže máte problém s připojením hodinek, ozvěte se nám telefonicky či e-mailem, nejspíš jde pouze o chybné nastavení hodinek.

Pěkné dny. Lenka za tým Smartomat.sk

Doteraz mi nebol tovar doručený aj keď už pred 3 pracovnymi dňami mi písali že tovar odoslali stale ho nemam, takže neviem posúdiť.

Reakcia obchodu smartomat.sk

děkujeme za Vaši recenzi. Jak můžete vidět dle sledovacího trackingu, který Vám byl zaslán, Vaše objednávka byla odeslána ihned druhý den po jejím vytvoření. Je nám velice líto, že k Vám putovala tak dlouho, bohužel služby přepravní společnosti nejsme schopni ovlivnit. Jsme rádi, že Vám nakonec byla objednávka doručena v pořádku.

Přeji pěkné dny, Lenka za tým Smartomat.sk

Uz druha objednavka, kedy dosli hodinky a nefunguju. Idem vrátiť tovar.

• Nefungujuci výrobok

Reakcia obchodu smartomat.sk

kontaktujte nás, prosím, emailem na [email protected]. Věřím, že brzy vše napravíme.

Pěkný den, Lenka Smartomat.sk.

• Nefungujúce stále sa vypínajú a nieje možné ich znovu nainštalovať
    • Zla komunikácia z predavajucim

Reakcia obchodu smartomat.sk

děkujeme za Vaši recenzi. Avšak na Váš e-mail jsme reagovali téměř okamžitě, avšak ji bez Vaši zpětné reakce. Kontaktujte nás tedy prosím znovu, rádi Vám s nastavením poradíme.

Hezký den. Lenka za tým Smartomat.sk.

Tovar som vratila nevyhovoval mi…..
    Uz 17 dni cakam na vratenie 70€
    Komunikujem telefonocky mailom, napriek tomu ze som vsetko splnila uviedla moje peniaze sa mi na ucet nevratili
    Ako mam dalej postupovat?????

Reakcia obchodu smartomat.sk

pod Vaším emailem z objednávky neeviduji žádný email. Je mi líto, pokud se Vám tedy nikdo neozval zpět, ale Vaše zprávy se k nám nedostali. Ozvěte se nám na email [email protected] a my se na to podíváme.

Děkujeme, tým Smartomat.sk.

• Zlá komunikácia, zaslanie tovaru aj napriek stornovanú objednávky, výhovorky že som im zadal chybné číslo účtu na vŕatenie peňazí, opakovaná urgencia vŕatenie peňazí, tovar bol stronkvaný 29.1.2021 a 31.1.2022 ešte nemám peniaze späť na účte. Samé výhovorky a aj keď napokon uznali, že chyba je na ich strane neodporúčam tento eshop...

Reakcia obchodu smartomat.sk

velice se Vám omlouváme za případné prodlení. Patrně máte špatně uvedená data (roky). Veškeré pohledávky jsou vyřízeny.

Pěkné dny, tým Smartomat.sk.

• Tovar som objednala 28.12.,dnes je 12.1.a tovar stále neprišiel.

Reakcia obchodu smartomat.sk

při objednání bylo uvedeno, že produkt není skladem. Ihned, jak jej naskladníme, bude expedován.

Pěkný den, tým Smartomat.sk.

Tovar som spoločnosti vrátila nenosený a nepoužitý, nakoľko po rozbalení nesplnil moje očakávania. Hodinky som zaslal riadne zabalené v pôvodnom balení naspäť obalené bublinkovou fóliou. Žiaľ, z firmy po obdržaní tovaru mi prišla naspäť foto nejakých špinavých poškriabaných hodiniek v špinavom obale, ktoré som im zaslala vraj ja, avšak tovar prevzali od pošty v neporušenom balení. Na základe toho mi odmietli vrátiť plnú sumu a nadobúdaciu cenu ponížili o manipuačný poplatok 39 EUR - nemám ani hodinky v stave, v akom som ich odoslala a nemám naspäť ani peniaze. Tento eshop určite neodporúčam.

Reakcia obchodu smartomat.sk

přijaté zboží s požadavkem na odstoupení od kupní smlouvy bylo na středisko přijato poškozené. Souhlasila jste s manipulačním poplatkem za uvedení zboží do původního stavu, v opačném případě bychom Vám poškozené zboží vrátili zpět.
    K proplacení rozdílu ceny dojde nejpozději do 14 dnů od přijetí požadavku - což je zákonná lhůta.

Pěkný den, tým Smartomat.sk.

• Nik neodpovedal na moju otazku. Nakoniec som tovar objednal s rizikom, ze to nebude vhodne na moje hodinky. Na webe nie je informacia o rozmere remienka.

Reakcia obchodu smartomat.sk

veškeré parametry jsou uvedené ve spodní části informací k produktu.

Pěkné dny, tým Smartomat.sk.

• Tovar mi nebol doručený !

Reakcia obchodu smartomat.sk

Vaši objednávku eviduji jako doručenou. Předpokládám, že je to tedy v pořádku.