Zvolili sme dobierku a následne nás kontaktovali, že to musíme vyplatiť vopred. Tak sme hľadali obchod kde je možná dobierka
Reakcia obchodu smart-zone
Dobrý deň, v ponuke dopravy na našom e-shope je samozrejme aj dobierka. Neviem kto pána kontaktoval a chcel od neho platbu vopred, ale my určite nie! Každy zákazník ma u nás právo si zvoliť svoj druh doručenia a platby.
S pozdravom smart-zone.sk -
- Seriozne jednanie
- Ustretovost
- Dobra cena
- Ziadna
- telefon dorazil v uplne inej krabičke ako mal
- telefon už bol použivany mal 87 ciklov baterie to znamena že ho už niekto použival skoro 3 mesiac
- velmi zla skusenost
Reakcia obchodu smart-zone
Zákazník bol vopred informovaný, že ide o výstavný kus. Táto informácia bola napísaná aj pri produkte. Zakaždým je to pri produkte uvedené, nič zákazníkom netajíme. Napriek tomu zákazník tovar vratil a my sme mu do dvoch dní vrátili peniaze.
S pozdravom smart-zone.sk -
Tovar ani po týždni nebol odovzdany prepravnej spoločnosti, napriek tomu, ze ma obchodnik informoval, ze telefon zaslal. Mal to byt darcek, zial nedorazil vcas
Reakcia obchodu smart-zone
Dobrý deň, všetky objednávky boli exedované tento týždeň a táto recenzia žiaľ nie je pravdivá. :( S pozdravom smart-zone.sk
- chýba tel. číslo
Na stránke informácia že telefón majú skladom. Informácie o objednávke som musel z nich ťahať. Najprv čakali kým sa doplnia skladové zásoby(stránka ukazovala že je skladom) potom ževraj dali zlé číslo kurierovi.
Po 7 dňoch čakania som zrušil objednávku.
Ďakujem
NeodporúčamReakcia obchodu smart-zone
Dobrý deň, veľmi nás mrzí daná situácia a nechceli sme, aby ste tak dlho čakali. Zadali sme prepravcovi zle tel. č. a nevedel sa ku Vám dostať. Tiež sme Vám napísali aj e-mail deň pred touto recenziou. :( S pozdravom smart-zone.sk
Objednal som si tovar, ktorý bol označený SKLADOM v utorok. V stredu mi napísali email, že tovar bol odoslaný kuriérom. To však nebola pravda, keďže doručovaný bol až v pondelok. Potrebovali sme ho na víkend ako darček, takže po víkende to bolo už zbytočné. Keď do piatku neprišiel boli sme nútený kúpiť v kamennej predajni konkurencie.
Reakcia obchodu smart-zone
Dobrý deň, vzniknutá situácia nás mrzí a za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme. Z technických príčin sa dodacia doba predĺžila. Prajeme pekný deň. S pozdravom smart-zone.sk