Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Vždy aktuálny sortiment

Reakcia obchodu Smart-switch

Dobrý deň Peter, ďakujeme za skvelé hodnotenie a pochvalu nášho stále aktuálneho sortimentu! Snažíme sa ponuku priebežne dopĺňať a aktualizovať, aby ste u nás vždy našli to, čo potrebujete. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím Smart-switch

Výborná komunikácia, veľká ochota super pristup.

Reakcia obchodu Smart-switch

Dobrý deň Jaroslav, veľmi pekne ďakujeme za skvelé hodnotenie a milé slová! Sme radi, že ste boli spokojný s komunikáciou aj naším prístupom. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím Smart-switch

To zatiaľ ešte neviem. Uvidíme.

Reakcia obchodu Smart-switch

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a dôveru pri nákupe. Budeme radi, ak nám dáte vedieť, ako ste s produktom spokojní, akonáhle si ho lepšie vyskúšate. V prípade akýchkoľvek otázok sme tu pre Vás. Tím Smart-switch

• Support
    • Nic

Reakcia obchodu Smart-switch

Dobrý deň Peter, ďakujeme za perfektné hodnotenie a za pochvalu nášho supportu! Veľmi si to vážime a odovzdáme pochvalu aj kolegom. Tešíme sa na Vašu ďalšiu spokojnosť. Tím Smart-switch

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu Smart-switch

Dobrý deň, ďakujeme za skvelé hodnotenie a pochvalu rýchleho dodania! Snažíme sa vždy doručiť objednávky čo najskôr. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu. Tím Smart-switch