- V jeden den objednane na druhy dodane
Som veľmi spokojná tovar podbradníček s menom potlačený, nepremokavý- spodok pogumovaný, rýchlo doručený aj s darčekovým perom dobrej kvality.
- Originální zboží
- Skvělá komunikace
- Milá majitelka
- Rychlé dodání
- Kvalitní potisk
- Slušivé střihy triček
Velice ochotná a příjemná paní majitelka, originální nabídka, super ceny, kvalitní potisk triček a příjemné materiály. Mockrát děkuji a velmi ráda doporučuji!
Kvalitne tricka, promptna komunikacia aj dorucenie a vzdy maly darcek, ktory potesi.
Dodané do troch pracovných dní.
- Dobrá komunikácia,kvalita tričiek dobrá, odporúčam
- Žiadne
- Rýchly čas dodania
Som spokojná
Dvakrát som objednávala dres s číslom a menom. Tovar prišiel obratom, kvalitne a pekne urobené. Ďakujem
- veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky
Objednavam uz druhy krat priamo do Nemecka, velmi dobra kvalita vyrobkou, super mili pracovnici a ochota vyhoviet.
Dakujem !
Tatiana -
- Rychlý, skvělý
- Ochotný predajca
- Super prístup
- Rýchlosť dodania
- Rýchlosť reakcie predávajúceho
Nulová komunikácia z ich strany. Žiadne notifikácie o stave balíka či balík pripravený, odoslaný nič. 10 dní žiadna správa tak som objednávku zrušila a ani na to nereagovali. Podvod stránka
Reakcia obchodu slovenskesrdce
ospravedlňujeme sa Vám že sme Vašu objednávku nestihli odoslať v termíne a za komunikačnú chybu, ktorá nastala z našej strany. Po vytvorení objednávky, aj pri stornovaní Vám mali prísť automatické notifikácie na Váš mail, ak sa tak nestalo mrzí nás to. Ale sme tiež len ľudia a robíme chyby, ale určite nie sme podvodná stránka o čom svedčia aj pozitívne recenzie. -
- Skvelá komunikácia s predajcom
- Ústretovosť
- Rýchle dodanie tovaru
- Krásne výrobky
- Žiadne
- Ŕýchlosť vybavenia,komunikácia,darček k objednávke,skvelý obchod
- Nemá nevýhodu
Menšie obchody,najmä z východného Slovenska,majú k zákazníkovi úžasný prístup-sú ochotní,komunikatívni,objednávky vybavujú bleskovo a kvalitne.Radosť nakupovať.
Doručenie bez problémov do 24 hodín.
- Katastrofa, za trička som zaplatila a je to už 10dni a zatím som nič nedostala, ani zprávu o tom, kde sa zasielka nachádza. Nikdy viac!
Nikdy viac si v tomto obchode nič neobjednam. Po zaplatení žiadne informacie, musím sa domáhať toho, či už došli peniaze. Nijake upozornění kedy bude zasielka doručená.A teraz som sa pozrela na to ,jak si stojí zasielka, tak tam stálo že zasielka bola stornovaná. Z akeho důvodu neviem. Velmi na to sklamalo, pretože to mal byť darček.
Reakcia obchodu slovenskesrdce
mrzí nás, že máte zlú skúsenosť. Tovar ste si objednali do ČR s platbou prevodom na účet. Namiesto kuriéra ste si zvolili Slovenskú poštu, kde bola cena nižšia. Na dlhšiu dobu dodania ste bola upozornená v maily. Napísali ste nám mail, na ktorý sme Vám odpovedali, kedy pôjde zásielka do prepravy a poslali sme potvrdenie o prijatej platbe. Peniaze sa nám pripísali na účet v pondelok 26.2 a v stredu 28.2 bola objednávka odoslaná. Prevzatá na doručenia bola 1.3 v piatok, zásielka sa Vám uložila na pošte. Z 10 dní ste reálne čakali 5 dní. Poštár Vám mal nechať oznámenie o vyzdvihnutí zásielky. Ak tak poštár neurobil, chyba nastala na strane pošty, čo nám je veľmi ľúto. Bohužiaľ my prepravu ovplyvniť nevieme. Ale ďakujeme za upozornenie, budeme sa snažiť o lepšiu komunikáciu. -
DAKUJEM. Nakup jednoduchy (online) aj zo zahranicia, bola som dodatocne kontaktovana, ci chcem napis zmeninit (Slovensko-Slovakia) , velmi ochotny pristup.
Balik bol dodany do Nemecka behom 3 dni v perfektnom stave, objednane veci krasne zabalene, presne podla predstavy, kvalita super. Dakujem, urcite si este objednam u Vas.
Krasny pozdrav na Slovensko. -
Odporúčam
S tovarom som spokojná . Stránka e-shopu je prehľadná.