- výhodná cena
- kvalitné prevedenie regálu
Ďakujem. Spoľahlivý nákup.
- rýchle dodanie, podľa špecifikácie
Skúsenosti s obchodom sú veľmi dobré
Dodanie bez problémov, rýchlo a nič nechýbalo.
Je chybou, že na stránke je označené, že jednotlivé produkty sú "skladom". Je to nesprávna informácia, v oboch prípadoch objednávky ma kontaktovali, že nemajú produkty momentálne k dispozícií, bolo treba čakať.
Som spokojný s kvalitou ako aj ústretovosťou predajcu.
Som spokojna
Starostlivý prístup k zákazníkovi, ochota.
- kvalitný tovar
- komunikácia
- skladník...
Vytvorila som dve objednávky, v prvej som objednávala dva regále, ktoré mi prišli nekompletné (chýbali mi AJ dosky na police, ako sa toto dá prehliadnuť?!), po upozornení mailom mi dodali aj chýbajúce diely..
V druhej objednávke som doobjednala dve kompletné police, tu mi pre zmenu poslali o jeden malý diel viac, čo je asi ten lepší prípad...
Kvalita tovaru aj komunikácia sú však fajn, no som rada, že tieto objednávky mám už za sebou ;) -
- Rýchla a pohotová komunikácia zo zákazníkom.
- veľký výber, ceny priemer
- Stránka sa tvári že ponúka slovenské regále a pritom je to inak. Chcel som podporiť slovenskú firmu nie českú
- Prijatelná cena, dobrá kvalita
Doporučujem pre nástenné regále
- Tovar bol presne ten čo som hladal.
- Regál je veľmi dobrý. Keď ho porovnám s podobným, ktorý mám doma (Metalkas R175 - kupovaný v Kauflande), tak tento Biedrax je z hrubšieho plechu, čiže je pevnejší a aj sa ľahšie skladá - zložil som ho za cca polovičný čas. Čiže kvalita tovaru je úplne v poriadku, lenže veľké výhrady mám k zabaleniu tovaru.
- Regál bol zle zabalený, nemal žiadnu ochranu rohov a po rozbalení som zistil, že tri police z piatich majú na DMF doskách poškodený roh - toto sa pravdepodobne stalo pri preprave. Regál bol zabalený do kartónu, ktorý je pravdepodobne určený na balenie menšieho regálu. Kartón nepresahoval okraje regála a tieto boli len obalené streč fóliou, ktorá neochránila rohy balíka. Stačilo, že niektorý kuriér buchol rohom balíka o zem a police sa poškodili. Cez povlnenú streč fóliu na rohoch, nebolo poškodenie vidieť, takže som balík prevzal, netušiac čo nájdem vo vnútri.
Obchod neodporúčam, lebo čo s toho, keď predávajú kvalitný tovar, keď ho nevedia zabaliť tak, aby sa nepoškodil pri preprave. Keď nemali dostatočne dlhý kartón, tak mohli použiť dva menšie a tak rohy balíka ochrániť. Kauflandový regál mal cca tretinovú cenu, ale balenie bolo perfektné a to ho ani nikto neposielal kurierom.
- Rýchlosť dodania
- Nič
suprovy je
Plne odporúčame. Rýchle dodanie, kvalitný materiál. Kupovali sme regále na stenu kde by sme privítali predznačené dierky pre skrutky políc, inak všetko super. Určite dokúpime aj ďalšie. ĎAKUJEME
- Doručené včas
Prekvapilo ma, že slovenské regále mi prišli z Česka