- Kvalitné spracovanie, ľahká montáž.
Regál mal poškodenú jednu nohu, musel som to vyrovnávať ale dalo sa to poskladať. Mohlo sa to poškodiť pri preprave.
Ojeb v reklame... Slovenske regale prisli z CZ..
Spoľahlivý obchod, rýchle vybavenie objednávky, všetko OK.
- Odporučam
- Rýchle doručenie, regál sa mi pači
Rychle dodanie
- Rýchle jednanie aj doručenie tovaru.
Tovar bol dodaný v deklarovanom čase, dobre zabalený. S obchodom som spokojný a môžem ho len odporúčať!
Bol doručený tovar, čo bol objednaný, popis na stránke zodpovedal skutočnosti, ja by som ešte odporúčala priložiť k výrobkom presný technický list, napr. aby boli jasné rozmery aj stojín, lebo k tomu som sa nevedela dopátrať ani telefonicky, takže ak má niekto stiesnené podmienky, určite potrebuje údaje aj o šírke, nielen o výške. Inak sú moje skúsenosti s obchodom pozitívne
- Vyššia cena, ale regále bez ostrých hrán
- Možnosť pridať výstuže pod doskou poličky a spraviť si tak pevnejšiu, pre ťažké veci
- Spolupráca s GLS, dodanie kuriérom bola katastrofa. Časovo ho prešvihli o 4 dni oproti informácii od GLS o čase dodania a vyložili to ku susedom napriek tomu, že sme boli doma. Žiadny telefonát, sms.
- Malé možnosti filtrovania tovaru na stránke
Tovar bol ok, ale na stránke sú slabé možnosti filtrovania. A spolupráca s GLS je veľké mínus. Obchod odporúčam ... ak si pre tovar môžte prísť osobne.
- Super komunikácia,
- tovar výbornej kvality
Trochu dlhšia dodacia doba, ktorá ale bola odkomunikovaná hneď na začiatku
- rýchle dodanie, kvalitný regál, jednoduchá montáž, diely pekne zapadali do seba
- Rýchlosť, výborná a široká
- ponuka
- rychle dorucenie
- suciastky regalov by mohli byt chranene(napr. foliou) pred poskodenim, kedze su len tak nahadzane v krabicy
- Regal perfektny, rychlo doruceny, kurier ustretovy
- Veľký výber produktov
- Dostupnosť na sklade
- Rýchlosť doručenia
- Kvalita balenia
- Kvalita produktov
Úplná spokojnosť s dodaním aj s kvalitou
Bola som spokojná. Rýchle dodanie, tovar kompletný, nepoškodený. Nemám čo vytknúť.
super
- Rýchle vybavenie reklamácie