- Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup k zákazníkovi. Doporučujem.
Rýchle vybavenie mojej objednávky, vynikajúca komunikácia s zákazníkom. Doporučujem zákazníkom.
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme za recenziu aj za nákup a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojní.
Vždy príjemný a ústretový personál, snaží sa maximálne vyhovieť. Odporúčam tento obchod
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne za recenziu aj za nákup.
- Rýchlo a bez problémov
Reakcia obchodu Slniečkovo
Krásne ďakujeme za nákup aj za hodnotenie a sme radi, že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- Rýchla komunikácia
- Ponuka náhradného tovaru v prípade nedostupnosti
Reakcia obchodu Slniečkovo
Krásne ďakujeme za hodnotenie aj za nákup a sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojný.
- Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne za nákup aj za hodnotenie a sme veľmi radi, že ste boli spokojní s nákupom u nás :)
Dodrzany termin dodania,dnes som obdrzala objednavku a verim ze tobbude velke prekvapenie pre moju vnucku
Reakcia obchodu Slniečkovo
Krásne ďakujeme p. Erika za nákup aj za hodnotenie.
- ustretova komunikacia, rychle dodanie
Reakcia obchodu Slniečkovo
Krásne ďakujeme Ivanka za nákup v našom Slniečkove a sme veľmi radi, že ste bola s nákupom spokojná :)
Veľmi milý personál. Tovar mi vždy za veľmi krátky čas na chystajú na vyzdvihnutie. Komunikácia z obchodom výborná.
Odporúčam.Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne Mončika :)
- Trošku trvalo kým pripísali platbu,ale inak ok
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne za nákup aj za hodnotenie. Budeme sa snažiť, aby sa tento nedostatok zdokonalil :)
Bol to môj prvý nákup na vašej stránke :)
Ale zatiaľ spokojnosť, odporúčam :-)
Tovar bol veľmi dobre zabalený aby nedošlo k poškodeniu. Dodacia doba do 5 dní :-)Reakcia obchodu Slniečkovo
Milá Katka, krásne ďakujeme za nákup aj za hodnotenie a sme veľmi radi, že ste bola s nákupom u nás spokojná.
- kvalitný tovar, rýchle vybavenie
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne za hodnotenie aj za nákup. Sme radi, že ste bola s tovarom spokojná aj s našimi službami.
Tovar zodpovedal objednávke v plnom rozsahu.
Odporúčam.Reakcia obchodu Slniečkovo
Milý Marta, ďakujeme krásne za nákup u nás aj za vyjadrenú spokojnosť.
- Výborná cena, rýchle dodanie
Reakcia obchodu Slniečkovo
Ďakujeme krásne za nákup aj za hodnotenie a sme veľmi radi, že ste boli s nákupom spokojní.
Všetko bolo v poriadku aj tovar spĺňal moje očakávania, určite využijem ich obchod aj v budúcnosti
Reakcia obchodu Slniečkovo
Milá Anka, ďakujeme krásne za nákup aj za hodnotenie a sme veľmi radi, že ste bola s nákupom spokojná.
- Vyborna online komunikacia
Reakcia obchodu Slniečkovo
Úplná spokojnosť, bezproblémová komunikácia. Vrelo odporúčam každému.
Reakcia obchodu Slniečkovo
Milá Stefánia, ďakujeme krásne za nákup aj za hodnotenie a sme veľmi radi, že ste bola s nákupom spokojná.
- Výborná komunikácia,rýchlosť doručenia,kvalita
- Rýchle doručenie, maximálna spokojnosť
- spolahlivosť, rychlost
seriozny pristup
- Nebol doruceny vsetok tovar (ovecka lilly)napriek tomu Ze bol vami potvrdeny a nezaslali ste ziaden mail ohladom toho ze to nemate dostupne ..ak je to nedostupne nemalo by ma to pustit vlozit do kosika vsimla som si to na zaklade inej sumy ..inac ostatne bolo ok :)