- rýchle jednanie, dobrý výber
spokojnosť
Dobre, bez problemov
- Super a rychly
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že naše stránky navštívíte znovu a spokojenost bude i v případě budoucích objednávek.
- Dobrá cena
- Tovar prisiel rychlo.
- Tovar bol jedna velka umelohmotna trapošina.Tak som ho hned vratil ale uz viac ako dva tyzdne cakam na peniaze.
- Postovne + platba na dobierku + spatne postovne 10.25€ nakupna cena tovaru 10.18€ tak pocitam ze tu umelu bučoru som zaplatil postovnym lebo mna spatne postovne stalo 2.5 €
Istotne uz sluzby tohto shopu nikdy nevyuzijem.
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
odstoupení od kupní smlouvy jste si založil dne 24.1.2022 a peníze Vám byly zaslány zpět dne 9.2.2022.
Slevnuj.sk -
- Rýchle dodanie tovaru a dobrá cena
- Bez problemov
- Žiadna nie je
- Rýchle dodanie tovaru Výborná cena
- Žiadne
nič
- rýchle doručenie
- solarne svetlo prislo pokazene, a na prvy pohlad uz bolo niekomu dorucene, ten vratil a poslali ho mne (bolo spinave, ochranne nalepky pokrcene, kabel od baterky odtrhnuty, musela som to rozobrat a opravit)
balenie by mohlo byť kvalitnejšie, v nejakej krabičke, alebo by tam mohli dať aspoň kus nejakého kartónu ako výstuž, ak si objednáte pravítko, ktoré je bez krabičky, len tak v igelitovom obale a spolu s ďalšími vecami je to zabalené len do fólie hrozí poškodenie tovaru prepravou
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
mrzí nás vzniklá situace, bohužel od Vás neevidujeme reklamaci, při které bychom tento problém mohli vyřešit k Vaší spokojenosti.
- Rýchle dodanie, dobrá cena
- Kolieska mohli byť aj otočné do stran
Slevnuj.sk -
Tovar bol doručený rýchlo , bez problémov.
Slevnuj.sk -
Rýchle dodanie, dobrá komunikácia s obchodom.
Slevnuj.sk -
- Kontaktoval som obchod no neodpoveda
Tovar doruceny ale vobec nezodpoveda fotke na eshope, potrebujem pumpicku na barel so zvernou maticou, poslali mi pumpicku na bandasku kontaktoval som obchod ziadna odpoved
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
omlouváme se Vám za prodlení s odpovědí na Váš email. Na Váš dotaz bude odpovězeno v co možná nejkratší lhůtě. Děkujeme za pochopení.
bol som spokojný
Slevnuj.sk -
- Tovar nemal deklarovane vlastnosti, nemohol som ho pouzit
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
neevidujeme od Vás reklamaci či Odstoupení od kupní smlouvy. V případě uplatnění nás kontaktujte, abychom situaci mohli vyřešit k Vaší spokojenosti.
Spokojnosť
- Spokojnosť