- Nedodali ste to,čo bolo zobrazené !
Ina fotka tovaru, tovar vyzeral v skutocnosti inac ako na fotke na stranke
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
jelikož situace byla již s Vámi vyřešena, považujeme tuto recenzi za bezpředmětnou.
Slevnuj.sk -
Dodaný úplne iný tovar ako bol objednaný.
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
neevidujeme od Vás žádnou informaci o dodání jiného zboží. Kontaktujte nás, prosím, abychom mohli danou situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
Slevnuj.sk -
Všetko ako má byť ,podľa mňa.
Reakcia obchodu Slevnuj.sk
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že naše stránky navštívíte znovu a spokojenost bude i v případě budoucích objednávek.
Slevnuj.sk -
Rýchle vybavenie objednávky, dobrý výber tovaru za dobré ceny.
- Dobré ceny
- Rýchle vybavenie objednávky/aj v predvianočnom zhone/
- Zatiaľ nic
rýchle dodanie
s tovarom som nadmieru spokojná, vyzeral ako na obrázku, presne taký som očakávala, ďakujem
- Kvalitný tovar
Ok.
- Super rychlost a dobra cena
- veľmi ochotný
veľmi rýchly a seriozny, ohľaduplný, odporúčam
Slevnuj.sk -
- Bohatá voľba dodávky kde chcem, vyzdvihnem, kedy mi to vyhovuje
- Prišlo rýchlo...
- Nekvalitný čínsky tovar, rozpadáva sa...
- V prípade menšej objednávky sa neoplatí posielať tovar spať pre výšku poštovného do ČR...
- Obchod má pobočku na Slovensku aj v Česku ale vratený tovar preberá len v ČR...
Nekvalitné náboje NERF Mega ktoré sa po prvom použití rozpadavajú !
Nikde pri objednávaní nebola zmienka že sa jedná o lacnú čínsku atrapu !Reakcia obchodu Slevnuj.sk
přijali jsme Vaše odstoupení od kupní smlouvy a čekáme na dodání zboží, abychom vše mohli vyřešit.
- Spoľahlivý predajca
- Rýchlo vybavená objednávka
- Spokojnosť!
- rýchlosť dodania
- nezodpovedajúci popis tovaru
- Bezproblémové nakupovanie
- Bez starostí a hladania
Slevnuj.sk -
Rýchle dodanie tovaru. Tovar na prvé rýchle otestovanie funguje; ale je to darček, takže presnejšie sa ukáže v užívaní.
Slevnuj.sk